Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^Па пошо не се знае уште кој е кандидатот, ваљда Сун, мада она и онака сака да си иде или па се сомнева во Соер.
И да, сите мистерии се расрешија па ми фалеше да знам кој е во собата. Епизодава се јаде со таа на Кејт.
Не беше како предходните не зезајте сегаНишто посебно не се случи, ја видовме случката со Саид од друг агол и ништо посебно важно околу Џин и Сан, освен што веројатно Џин е кандидатот.
Инаку мене ми се чини дека МиБ не мора да направи ништо посебно за да си оди од островот освен да собере што повеќе (или сите) кандидати. Како што Бен мораше да собере група луѓе за да ја рекреира ситуацијата, така и МиБ. Нешто кажа дека Кејт му требала за да придобие уште тројца луѓе. Еден е Џек, кои се другите двајца...?
И ме нервира што на Кејт од главен лик и дадоа минијатурна улога во последнава сезона, да се шетка лево десно по островот. Навистина, дијалозите со Џек беа катастрофа, ама за тоа не е крива Кејт туку сценаристите кои не успеале да напишат нешто интересно за неа и да ја вклопат во приказната како што треба.
П.С.
Хуго. Еден е Џек, вториот е Хуго. Третиот?
Дај не заебавај.
Инаку за сите спојлерџи шо сакат да знат:Дезмонд ке умри следната епизода,а Саид Илана Видморе Сан и уште некој ке умрат за некоја епизода во подморницата која ке експлодира .
Дај не заебавај.
Инаку за сите спојлерџи шо сакат да знат:Дезмонд ке умри следната епизода,а Саид Илана Видморе Сан и уште некој ке умрат за некоја епизода во подморницата која ке експлодира .
Извор?Дај не заебавај.
Просечна епизода. Приказната на Џин и Сан во ЛА беше безвезе. Најлошата од сите сајдвеј приказни до сега во оваја сезона. Единствено нешто добро беа цицките на Сан (ако некој има скрин, слободно).
Плус, мило ми е што го "вратија" Дезмонд. Лост без Дезмонд ми е ко Милан без Пато - безвезе.
1. Дали ќе имат и Дезмонд центрична епизода во оваја сезона?
Дали Дезмонд е тој што Видмор го крие или можеби е некој друг? Знае некој?:jaj:
Сите што ја гледаа епизодата знаат...![]()
Па добро и јас ја гледав епизодата ама некако не ми е јасно кој е тој што Видмор го крие...![]()