Што ви недостига од детството?

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
Другарите... и слободното време

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Незамарањето со ништо.

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
Премногу ми фали тоа што буквално не се замарав со ништо, не дека сега имам којзнае какви проблеми ама ете се замарам и со тоа што не треба.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Ми недостига атмосферата,времето во кое утре моите деца нема да живеат (заради глупавата технологија),ми недостига ластикот,жмурката,сакате ли војна ,прва жичка за водичка, плочка,џамија, нинтендо во доцните часови, возењето ролерки ,јадење сончоглед пред зграда и зборење за страшни работи... До ден денешен солзи на очи ми доаѓаат од помислата во каков совршен детски свет живеев ,растев со цртани и сликовници,а не со компјутери и насилнички филмови,со вистински дечиња, а не фејсбук пријателчиња...

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
Сееее....
Уште сум дете, ама она што се слчуваше на од десет, па надоле... Совршени денови, цело време надвор со другарките,игри, кои ги сметавме за нешто најважно на светот, ветувања дека засекогаш ќе останеме такви какви што сме(читај бевме), се сеќавам, дека им се смеевме на децата (од другите "маала") кои цело време се караа за ситни работи ... скоро никогаш не се каравме... Лексиконите, и глупавите прашања во нив ... наивната,детска љубов....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сусамките со шеќер што ги имаше сега ги нема се отепав во барање.

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Ми недостига времето кога едина грижа ми беше да не ме плукне некој на жмурка.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Годините.. и се што можеше да се прави со нив

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Се ! - тотално целиот живот кој го водев во тој период и целото детство ми беше најубаво, и целото тоа време на безгрижност и среќа ми недостасува.

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Џамлиите :(

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Вечерните игри во маало
и крадење на овошје

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Миџитатара или жмурка или криенка како сакаш речи ја...... сеа кепециве само пред компјутер кисна

Kajgana Shop

На врв Bottom