Што ви недостига од детството?

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
ех сеа да се врати тоа време.....мн нешта ми недостасуваат ..... понекагаш кога ке седиме вака со другарки ке почнеме некоја тема како не било на "млади години".....
абе фантазии.... игранки по дома и кај другарки у двор еееее кукли барбики топки па шо ли уште не коа ке се соберевме по 30 деца на маало па крижи мижи , комај комај сето ова ми недостасува а и уште мн работи ама сеа не можам да се сетам.А заборавив да кажам безгрижноста, топлите преграти на мама и баба, целото внимание на светот и што сакаш повеке

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
ех сеа да се врати тоа време.....мн нешта ми недостасуваат ..... понекагаш кога ке седиме вака со другарки ке почнеме некоја тема како не било на "млади години".....
абе фантазии.... игранки по дома и кај другарки у двор еееее кукли барбики па шо ли уште не коа ке се соберевме по 30 деца на маало па крижи мижи , комај комај сето ова ми недостасува а и уште мн работи ама сеа не можам да се сетам.А заборавив да кажам безгрижноста, топлите преграти на мама и баба, целото внимание на светот и што сакаш повеке
potpolno se soglasuvam me potseti i mene ko jas bev pomala...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
тепачките со симпатиите(така у мое време љубов изразувавме,јас него клоца,он мене за прцел...)
пааа после ми недостасува наставникот до 4то(поздрав до него:salut:)
другоооо....мачето шо ми избега а никогаш не дознав зошто(зошто о зошто ли ме напушти:cry:)
многу работи бе...не можам се да набројам.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Искачање надвор со одврзани стартки пола леб у рака и чекање место за фудбал.:vozbud:

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Пред се безгрижноста, немањето никакви обврски. Играње фудбал од јутра до сутра. Викањето на комшијата откако по стоти пат ќе му мавневме со топката по врата. Лажната претстава дека планетава е супер место за живеење. Искреноста на другарчињата околу тебе. Седењето наше маало до 100 саатот... Вака можам до утре али ќе заклучам се она што го имам во светот на децата а го нема во светот на возрасните. Ааа да дербито, дербито ми недостасува најмногу.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ми фалат безгрижните денови невината насмевка на нашите лица сите игри што ги игравме...
ние барем имавме детство и има на што да се сеќаваме, а што да речат сега оваа младина која по цел ден е пред ком и почнува да излегува уше на 13 год....

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Најубавиот период од животот најдефинитивно, шо ми фали се ми фали , буквално се

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ништо.

Ја сум борец.
Што постар тоа потешко.
So what? I fighter. Did you want а fight.:pishtoldz

Член од
28 март 2006
Мислења
17.901
Поени од реакции
12.450
Играчките и цуцлата :pos2:

Што ми недостасува? Самото детство, комплетно сосе сите негови одлики. Безгрижност, другарување и другари, индијанци каубојци, партизани германци, камај, симпатиите, "љубовната треска" по некое девојче со плави прамени...роднините од тоа време (кои сега голем дел ги нема), одморите грција, цг, охрид...старо Скопје...едноставно се.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Мене малце курташак ми фали. Иначе е ОК.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Јас сум тинејџерка но уште се глупирам играм нинтендо и сл работи од детството...така да ништо не ми фали

Член од
16 јули 2008
Мислења
44
Поени од реакции
0
Еееехх..ми фалат многу работи. Пред се безгрижността, игрите со другари по цела ден и цела вечер, нинтендо, прошетките во природа секој ден со другарките, детските глупости и лудории, качувањата по дрвја, задевањето и нервирањето на комшиите....и уште многу незаборавни убавини кои ги нуди прекрасното детство. :baeh::pos2:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
игрите
негрижата за ништо околу мене..
Ахх шо ми беше убаво кога си бев дете... ни се замараш со учење ни се нервираш.. имаш 3 основни цели.
најади се напиј се..
наспиј се
изнаиграј се!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom