Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Немаше шо да правам,па ајде си викам една психоанализа.........Вака сеа....Ти си првиот од кајгана шо ми пристапи(мислам,првиот шо ми побара мсн). И од тогаш почнавме интензивно да се дружиме. Мн. рап слушаш,убаво си почна со РНС а у последно време почна да комерцијализираш :pos: . И самиот јузер ти е инспириран од рнс-тонио сан...80% од времето кога си на форум си на играчница,ретко кога завртуваш на друго место и заради тоа имаш многу мал број на мислења. Сакаш да играш фудбал,сакаш зеленки,сакаш да се заебаваш(и тоа некогаш претерано па ме вадиш од контакт,да знаеш дека не ти чини). Искрен си,отворен и лесно се спријателуваш со луѓето.....па тоа е се од мојата аматерска.....не аматерска,бегинерска психоанализа :smir:
Не бе бачко,туку сватив со време дека не се само Грин Аут во мак.рап естрадата,туку дека има и други...незначи дека не слушам Грин Аут..
бтњ,фала..убава психоанализа..:back:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Може ли јас самоиницијативно една мала анализа (повеќе мислење) за Мр. Викторгг?

Ова бидејќи постојано го среќавам по теми кои и за мене се интересни...

Дечко со многу убави манири (ова веројатно има врска со она: домашно воспитување), растен со филозофија на старите мудреци дека дуализмот на духот и телото е основна парадигма.

Жив дух, жеден за нови знаења, почитувач на убавото и креативноста. Ги и ма сите предиспозиции за можен ликовен критичар, бидејќи ги гледа работите од повеќе агли и успеава да никне во самата суштина.

Во однос на емоциите има проблем токму заради својата карактерна димензионалност: не може и не се задоволува со површни врски што прави проблем во „машкиот свет“. :smir:
Заради својот позитивен став во животов, има многу пријатели и пријателки а ова второво дополнително му прави пречки во животов бидејќи од премногу пријателки не може раат женска да има... Многу од пријателкиве веројатно имаат и поинакви чувства кон него ама од респект не си дозволуват „отворање“.

Вреден е по природа, принципијелен и мрази недоследност.
Во постојана несвесна потрага по работа и ангажман кој би можел да го исполни.
Со константен вишок на енергија (ова ќе се среди со сериозна врска :) )
Се на се, девојки, има на светов уште квалитетни дечки...

M

marsovka

Гостин
Може ли јас самоиницијативно една мала анализа (повеќе мислење) за Мр. Викторгг?

Ова бидејќи постојано го среќавам по теми кои и за мене се интересни...

Дечко со многу убави манири (ова веројатно има врска со она: домашно воспитување), растен со филозофија на старите мудреци дека дуализмот на духот и телото е основна парадигма.

Жив дух, жеден за нови знаења, почитувач на убавото и креативноста. Ги и ма сите предиспозиции за можен ликовен критичар, бидејќи ги гледа работите од повеќе агли и успеава да никне во самата суштина.

Во однос на емоциите има проблем токму заради својата карактерна димензионалност: не може и не се задоволува со површни врски што прави проблем во „машкиот свет“. :smir:
Заради својот позитивен став во животов, има многу пријатели и пријателки а ова второво дополнително му прави пречки во животов бидејќи од премногу пријателки не може раат женска да има... Многу од пријателкиве веројатно имаат и поинакви чувства кон него ама од респект не си дозволуват „отворање“.

Вреден е по природа, принципијелен и мрази недоследност.
Во постојана несвесна потрага по работа и ангажман кој би можел да го исполни.
Со константен вишок на енергија (ова ќе се среди со сериозна врска :) )
Се на се, девојки, има на светов уште квалитетни дечки...
сестро грешиш али нема везе :)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
сестро грешиш али нема везе :)
Тоа само оној на кој му е наменета анализата може да го процени (Викторгг, во случајов).
Останатите нема шо да даваме вредносни судови.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
си се изначекав ја годинава анализа :)
ај белким до Нова година ќе биде :)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Па вака.... Господин Воислав а.к.а Воки а.к.а Дарки
Не е лесно да се прави анализа со човек кој во статистика има 12 поста дневно. Значи ни се допаѓало тоа или не зборуваме за спамеер. Да, Дарк Кинг ти ретко на која тема немаш што да кажеш, па и не толку ретко дополнуваш луѓе.
Е тука се јавува една појава наречена типичен Дарк Кинг сарказам кој најчесто луѓето го толкуваат како ,,јас сум фаца и сега ќе ти кажам како треба” или ,, леле што кажа оди џитни се од негде “. И со право бога ми, зошто така изгледа. Ама ти текнуваат некои досетки и фрази од кој знае кадде што се навистина уникатни и до некаде го оправдуваат тоа што пишуваш тоооолку многу.
Е сега, тука како тотален контраст на горенаведените его- трипови се појавуваат и постови на тотално самопонижување, што може да се протолкува или како ,,види ме јас сум интересен”, или буквално како што е напишано. Лошото овде е тоа што, познавајќите би рекла дека ти тоа буквално го пишуваш.
И најверојатно, за да не дојде до тоа да се види дека потценуваш секој муабет и што треба и што не треба, односно секоја тема ја водиш кон сарказам и за*банции. И да користиш пречесто сарказам каде не треба и тоа знае да нервира. До толку за на крај човек да не знае кога си сериозен кога не и малку чудно е со тебе да се води разговор или дебата. И дури кога ќе ти се каже дека нервираш со сарказмот и цинизмот не запираш, значи не ок тоа, ок?
И за тие што не го знаат, Дарк Кинг не знае да каже не. Ама и да знае дека го искористуваш максимално тој пак ќе ти направи услуга ако може, па не мора и два пати да го прашуваш. Така всушност и стана познат ко ,,дечкото со упаљачот” пошто на секои 5 минути некој му бараше и тој упоро беше фин и не не отера кај што не треба. Епа мислев уште нешто да кажам за упаљачот ама ич не ми текнува.
. Џорчепетровец, ама не толку горд и не толку лав. Дарк Кинг е еден од ретки Македонци, па уште и од Ѓорче Петров кој не е националист.Не знам кој те воспитал така, може во Кочо, ама Дарк Кинг нема никакви предрасуди, освен за Џорчепетровци, може пошто убаво си ги познава.
И не ми е јасно зошто уште се обидуваш да им објасниш на националситите дека не е убаво да користат патриоптизам како изговор за насилство или дека МПЦ не е сел од мафијата или сл. кога знаеш дека и така никој нема да сфати.

Али ко што еднаш ми кажа, не е важно дали ќе разберат важно јас сум си кажал, и за ова и за сарказмот. Е ова не го сфатив, пошто тоа е ко да ми збориш на француски, и што напраивме?

Сума сумарум доста комплициран ник на кајгана а доста интересен човек како пријател.

Кратко е знам ама не ми текнува ништо друго....

Ова е мојот 900 пост и му го посветувам на Дарк Кинг :smir:

Пријатно

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Па вака.... Господин Воислав а.к.а Воки а.к.а Дарки
Не е лесно да се прави анализа со човек кој во статистика има 12 поста дневно. Значи ни се допаѓало тоа или не зборуваме за спамеер. Да, Дарк Кинг ти ретко на која тема немаш што да кажеш, па и не толку ретко дополнуваш луѓе.
Е тука се јавува една појава наречена типичен Дарк Кинг сарказам кој најчесто луѓето го толкуваат како ,,јас сум фаца и сега ќе ти кажам како треба” или ,, леле што кажа оди џитни се од негде “. И со право бога ми, зошто така изгледа. Ама ти текнуваат некои досетки и фрази од кој знае кадде што се навистина уникатни и до некаде го оправдуваат тоа што пишуваш тоооолку многу.
Е сега, тука како тотален контраст на горенаведените его- трипови се појавуваат и постови на тотално самопонижување, што може да се протолкува или како ,,види ме јас сум интересен”, или буквално како што е напишано. Лошото овде е тоа што, познавајќите би рекла дека ти тоа буквално го пишуваш.
И најверојатно, за да не дојде до тоа да се види дека потценуваш секој муабет и што треба и што не треба, односно секоја тема ја водиш кон сарказам и за*банции. И да користиш пречесто сарказам каде не треба и тоа знае да нервира. До толку за на крај човек да не знае кога си сериозен кога не и малку чудно е со тебе да се води разговор или дебата. И дури кога ќе ти се каже дека нервираш со сарказмот и цинизмот не запираш, значи не ок тоа, ок?
И за тие што не го знаат, Дарк Кинг не знае да каже не. Ама и да знае дека го искористуваш максимално тој пак ќе ти направи услуга ако може, па не мора и два пати да го прашуваш. Така всушност и стана познат ко ,,дечкото со упаљачот” пошто на секои 5 минути некој му бараше и тој упоро беше фин и не не отера кај што не треба. Епа мислев уште нешто да кажам за упаљачот ама ич не ми текнува.
. Џорчепетровец, ама не толку горд и не толку лав. Дарк Кинг е еден од ретки Македонци, па уште и од Ѓорче Петров кој не е националист.Не знам кој те воспитал така, може во Кочо, ама Дарк Кинг нема никакви предрасуди, освен за Џорчепетровци, може пошто убаво си ги познава.
И не ми е јасно зошто уште се обидуваш да им објасниш на националситите дека не е убаво да користат патриоптизам како изговор за насилство или дека МПЦ не е сел од мафијата или сл. кога знаеш дека и така никој нема да сфати.

Али ко што еднаш ми кажа, не е важно дали ќе разберат важно јас сум си кажал, и за ова и за сарказмот. Е ова не го сфатив, пошто тоа е ко да ми збориш на француски, и што напраивме?

Сума сумарум доста комплициран ник на кајгана а доста интересен човек како пријател.

Кратко е знам ама не ми текнува ништо друго....

Ова е мојот 900 пост и му го посветувам на Дарк Кинг :smir:

Пријатно

ај мене ај мене :смајлишосерадувакодете: :денса:
сакаам сакаам :):)

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
А мене немој ..ќе може?лесен сум ја за психоанализирање ....:swusa:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Donjas а.к.а Донот а.к.а. Џвонко а.к.а Ѕоне

Обично не образложувам личност по потпис, аватар итн. али во oвој случај толку добро го опишуваат ликов што морам.
Значи Донот не е разбацен ко батката на сликава али затоа да направи човек муабет со него пола саат ќе мисли дека е толку полн со себе. А и на кајгана не изгледа некако различно во некои постови, каде си истакнува аргументи во типот јас сум ...(комплимент). Затоа освен ако го најде човек во момент кога сите се несериозни и глумат нешто, луѓето добиваат погрешен впечаток за тебе.
Е сега не ни изгледа ко да ќе те убие ко батката на сликата, али дека е ЈАК, па да се истакнуе и со реченици ,,Јас сум ЈАК`` Е сега, не во смислол јака во физиономија, него Донот ако не го знаеш малку подобро и ако не внимаваш уз муабет може да те свти за 360 да извади од не знам каде некоја информација која ни си сакал ни знаеш дека си ја кажал и да ја поврзе со нешто 10то, и најтрагичното во тоа е што на крај ќе испадне во право. Ова не е ок, ок?! Може за Донот е, али за жртвите не, ок?!
И тука доаѓа моментот на чиста злоба, кога ќе си го завитка во клопче и чува ова за црни денови. Ретка злоба од човек е, и кога сака да ти наштети нешто, го применува оној македонски стар познат начин трачарење. Не е ок, ок?! Затоа и човек некогаш се запрашува дали да му верува, зошто си мисли чоеков може вака трачари и за мене бе.
Али не е се толку лошо ко што го направив сега, сум претерала бе -.-
Донјас е човек кој кога станува збор за помош, советување итн., ќе ти го даде најобјкетивното мислење, без ни малку шминкање. И тоа помага навистина, иако може да се чуствувате ко 14 годишни пубертетлии кои пишуваат во кајгана психолог или љубовни проблеми. И кога се заебаваме се заебава али кога е озбилен муабетот и тој е озбилен, и иако на прв поглед изгледа ко тотално несериозен човек донот си е човек од збор и кога ќе каже нешто исполнува. И нема шанси да те шитне или да те остави на цедило.
Е сега колку е упорен и доследен на работи во кои е убаво да си таков толку е и во тврдоглавоста. Ако Донот мисли дека тревата е сина а водата црвена па вие сега што сакате правите човекот сеуште ќе ве убедува дека тоа е така и крај, па ако може и ќе обои тревата и водата за да така и испадне. Тоа е ок, да си се држиш до своето се додека не дојде до некои апсурдни моменти, како на пример дека Анштајн не бил во право.
Што се однесува на титулата, Дон дудлач. Well, Донот секое девојче го гледа прво како потенцијална девојка после како другарка, иако мене ми тврдеше поинаку. И е типичен дудлач на кајгана, па како и останати 90 % од мажите. Али си има некои принципи, ко на пример еп против изневерување, што нависитина мислев дека не е така. Што значи сепак не е само типично напалалено мажко, него типично напалено машко со аксесоар наречен мозок.
И последно потписот. Е ко што Донот пробува да ја исмева кајгана со својот потпис и да каже дека го бива за цинизам и никој ништо не му може, така потценува а со тоа и исмејува верници, селани (Припорчани му се слабост, може пошто му се комшии), хомосексуалци, ...сексуалци итн итн. Значи има најразлични предрасуди, а повеќето мсилења му се базираат на тие предрасуди па така, Донот и неговите ставови кон светот и фругите луѓе се тотално субјективни, и така ако се поклопуваат со вашите може ќе ви се свиѓаат а и он со нив нели, а ако не поубаво е дебатирајте по многу зошто е многу тврдоглав.

Ми рекоа била 80% сок од портокал 20% вода. Еми тоа е :pipi:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Па во 02 и 20 волкав пост богами секоја чест

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
E! Ај дајте бе анализа!
Па и ја сакам да читам а не само да пишуам!
Др-аган знам дека ти должам :kesa:
Ај после колоквиумска обеЌавам.
у меѓувреме
please, somebody,entrtain me :pipi:

M

Mario Gómez

Гостин
И ја да ја искористам оваа прилика да побарам психоанализа, за возврат зеленко и ја враќам анализата во рок од 3 дена, anyone?:wub:

Kajgana Shop

На врв Bottom