rossoner stefan
Конечно анализаааа после 17539850 дена од твојата анализа
Знаеш дека ќе критикувам како вообичаено нели? Нема љутка
Стефо ти си ми како помало братче, најомилен братучед знаеш нели
. Најубавите кафиња си ги пиеме заедно дефинитивно.
Ај вака прво нешто што ми паѓа на памет за тебе е твојата емотивност. Најемотивната личност што ја познавам жими сфе. Се при срце си фаќаш што човек ќе ти каже. Се те погодува. Не можеш да трпиш зло и неправда. Не сакаш негативности. Али светот не е розов Стеф, али џабе ти се би направил за да го видиш розов. И јас мислам дека ти веруваш во тоа дека еден ден светот ќе е прекрасно место за живеење, ќе владее мир, сите ќе се среќни, весели, позитивни.
За тоа многу те советувам и критикувам и сам знаеш. Постојано се разочаруваш од се. А за тоа си најмногу виновен ти. Се внесуваш во се 100%. Секогаш даваш максимално љубов, максимално пријателство, се ќе дадеш што можеш за одредена работа, а се разочаруваш што не ја добиваш во иста мера во која даваш. Не знаеш ти за НЕ или за нешто да не го направиш до крај. Кога ќе се почне едно пријателство треба време за тоа да се зацврсти, за тоа да биде еднакво двосмерно, но ти веднаш даваш се и не добиваш назад. 100 пати сум кажувала дека има граница до кај треба да се држиш, а ти никогаш не знаеш кај е таа граница. Затоа и се разочаруваш за жал.
Секогаш велиш повеќе вака нема да правам, ќе се променам и тоа ти е негативност, не се менуваш и не учиш од грешките. При нова прилика ти повторно даваш се од себе без граници. И пак се разочаруваш. Мора некогаш да пресечеш.
Потоа си голем најголем нарцис. Дааа најголем
Али се мислам дека ти тоа не го приметуваш. Мислиш дека сето тоа е нормално, не дека не е убаво да си нарцис али до одредена мера Стеф.
Потоа си фалбаџија за глупости. Кога имаш нешто вистинско за фалење ти тоа не го кажуваш големите твои успеси често ги прикриваш. Али затоа за најмали ситници ти креваш врева
Нема потреба тие работи да ги кажуваш на тој начин.
Потоа ти си човек кој ги обожава роднините. Леле човече не знам кој друг млад човек толку негува роднински врски во денешно време како ти. Ма ги знаеш сите роднини од А до Ш, им знаеш на сите роденден кои редовно им ги честиташ, на сите им се јавуваш за празници. Алал да ти е :cveke:
Во последнава година приметив дека многу сакаш да наликуваш на некои други лица. Порано беше ептен свој, а со текот на времето се повеќе превземаш од другите. Може тоа е само пубертетски период, а и веројатно е така, па ќе се промени тоа за некое време. Ако некој пријател има некаква фризура веднаш и ти така сакаш, ако некој има одреден вид патики и ти сакаш, ако некој има слики обелени и ти сакаш
значи се повеќе зимаш од другите и мислам дека сметаш ако си како нив ќе те прифатат подобро и повеќе ќе ти возвратат. Грешиш. Биди свој, го губиш некако тоа. Се надевам, а и верувам дека е периодично ова.
И срамежлив си. Не сакаш да погрешиш во некои ситуации, не сакаш да повредиш некој и затоа си молчиш.
Но затоа си многу добар слушател, ако има некој некоја тајна да каже или да каже што му лежи на срце ти си секогаш тука за секој.
Ми се допаѓа што многу сакаш и многу слушаш совети. Не значи дека ги применуваш сите, нормално како и сите ние, но те погодуваат тие и многу, но и те тераат на размислување.
Ми се допаѓа и што не знаеш да се лутиш. Ти може ќе си лут во себе или најчесто сакаш да се отргнеш и сам да тагуваш, не го прикажуваш тоа пред другите. Ретко избувнуваш.
Многу позитивна личности си, негативноста кај тебе ретко се појавува само ако си емотивно разочаран. Ама пак тоа за себе го чуваш.
Сакаш луѓето да се среќни околу тебе и секако и ти да си. И да не си среќен ти тоа го прикриваш. Сакаш луѓето да мислат дека си среќен и во најголемата тага. Ми текнува сега на еден текст кој го имаше напишано за мојата фамилија како ние среќно живееме
сите се згазивме од смеење за тој текст само ти беше задоволен. Ние ќе се испотепаме сите, некои од нас не сакаат да се видат, а ти во текстот имаше напишано се најдобро за сите и ги прикри на сите негативностите. Среќен беше што другите мислат дека имаш прекрасна фамилија. А реалноста е друга
Секогаш сакаш да мислат другите дека си среќен. Но среќата не е секогаш околу нас...
Имаш големо влијание од твоите родители, со тоа што сепак тоа има добро во тоа, добро си воспитан и како оди времето се повеќе ми наликуваш на нив
Ми се свиѓа што си секогаш дотеран, стокмен. Фенси модератор
Ах да дај превземи малку од беснотијата на дадати
.
Леле се уморив. Доста е.
Вајда е добра анализава, ќе си одговориш сам. Нема да се налутиш знам, нашите лутења траат 10 минути и после веднаш пиеме кафе во знак на смирување
Ах да и дај за Нова Година смени си го ников оти не ти одговара. Музиката е нешто што обожаваш, не фудбалот и Милан. Не дека не сакаш спорт, секако јас ти и Маца сме најредовни фанови на спортски натпревари али сепак пијаното и музиката се твоите најдобри пријатели. Се она што го мислиш и што не го кажуваш на другите го има токму во тие песни.
Ти посакувам најголем успех во музиката Стеф и верувам дека ќе станеш и одличен новинар, како што поскауваш. Освен за последново ако не се предомислиш