Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Мене само Сатори до сега се има нафатено да ми прави анализа :) Ако некој друг има желба, би била благодарна.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Вештица, т.е Кате

Еее Кате, Кате. Една голема енигма. Во старт, изгледа како една мистериозна девојка, што мислиш дека светот и се руши. А всушност, тоа и е вешта стратегија, си се држи себе си на страна, а копка по туѓите животи. Копка во смисол на собира инфо. За себе многу малку зборува, најчесто во муабет со нејзе говори во трето лице, со тоа човек треба да се намачи за нејзиното минато да дознае нешто.
По неколку часовен муабет, делува како да има комплетна доверба во тебе, со тоа лесно извлекува информации. Сака да слуша за туѓите животи, сака да слуша и трачеви, доста ја интересираат, ама сака само да слуша, а не споделува, споделувањето го врши само со нејзините неколку женски другарки. Доста геј од нејзина страна.
А за да дојдеш до информации за животот на Кате, е богами треба да се намачиш, треба доста да ја обработиш, за уствари да не примети дека ти кажува нешто за нејзиниот живот, или кога ке примети да биде касно па да мора да докаже.
Умее да изврти и да избега од тема кога не и одговара, многу подло го прави тоа, ама нејзе и одговара така, си го вади газето од јами.
Во принцип, Кате е доста интересна персона, секогаш има што да се прави муабет со нејзе, додуша малку чудни погледи кон светот има, ама не е лошо тоа, со тоа секогаш ќе има дискусија за која било тема.
Искрена е, рака на срце, ама на погрешен начин го искажува тоа, некогаш непотребно, па ствара малку одбивност, поштувам искреност, ама некои ствари треба да се преќутат па да се почека на правиот момент за да бидат кажани.
Кате, човек што подсвесно шмека. Те молам поработи на тоа, многу лажни сигнали даваш. Не за друго, луѓе погрешно сфаќаат. (Не ме прашувај што како понатаму нема да ти коментирам :))
Исто така, Кате незнае да лаже. Иако мисли дека знае, сепак не ја бива, затоа Кате подобро да не се обидува, многу повеќе губи одколку што добива, иако нејзе не и изгледа така (кате да не прашува како што, повторно нема да добие одговор.)
Ги искажува своите ставови, на директен и едноставен начин, и некогаш обожава да биде цинична, и да изгази некого ако нејзиниот став е по атрактивен од “противникот“.
Често знае да подцени човек, најчесто некој помал од нејзе, често го прави тоа подсвесно, а кога ке и речам не ми верува. :(
Инаку, позитивни страни, се тоа што често е тука за сите, дружељубива харизматична личност, со интересно кученце. Домаќинка, ја иритира ѓубре, неможе да остави нефрлено ни најситно хартивче од мастика во сред парк. Си има принципи, и се држи кон нив. Ретко пцуе. Мноогу малку трачари, знае да се зеза, знае и добар муабет да направи. Се адаптира на друштво. Не слуша српско, што значи ке си умре од природна смрт (ако ги исклучиме цигарите како фактор). Слуша добра музика, често знае да уфрли добра песна низ телефонов мој, што би служела за често слушање. Гледа аниме, што и не ми е баш фетиш мене.
Трпи ремет на нејзина сметка, не многу долго, ама доволно колку да се насмееме, обожава да рчка луѓе, да зачне ремет ситуација и да се тргне, да си седне до Тони/Магде.
Се на се, Кате нема лоша душа, ама знае да биде лоша, со насмеана фаца. Шема. :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Расположени за натиго/дајмиго анализа?
Размена на анализи?
Ти мене анализа=ја тебе анализа?
Да си се анализираме меѓу себе?

Некој?цџз.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Му се праи на некој за мене? XDDD Или мал сум? :pos:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ja решив денес да го анализирам GoD.HateUSaLL

Значи, коа се појави на форум на секоја тема му праевме :tapp: зашо е детенце, ама почна да се созема.
Најгенијална тема, заедно одлучивме дека му беше “оцени го аватарот на членот под тебе“
Може да замислите шо се дешава у неговиот свет штом отвара вакви теми...
:)
Во принцип, си кажува она шо му е на памет, не размислува за последиците од неговите зборови и дела.
Поради ова е еден од најбанираните членови на кајгана...
Едно време, ради него форумов преживеа револуција...

А тоа му годи на его, у пм..
Его има до небо, не знам дали до крајот на животот ќе успее некој/а да му го донесе на нормално ниво...

iam oset
deka
predmetite sho gi imash..
da mi daesh slobodno vreme od mesec dena..
pola od niv kje gi polozham
na 16 godini -.-
веѓа
И мене да ми даеш нешо да полагам од шо не ми зависи животната кариера, ќе го положам и на 14 години!!!!!!!!!!!!
Ама иди ти докажи му на гадхејтасол

Кога сум кај никот...
ЊТФ?!
Господ не мрази сите?
Признаваш дека постои господ а после одиш и се лупаш дека си атеист?
њтф, мислам сфарно...њтф?!
Уште едед доказ дека не секогаш размислуваш реално, туку како да бидеш у центар на светот...
Егоцентричен си, ок?!
Ок!

Секогаш се става над сите, едноставно верува во тоа дека е попаметен од тој со кого дебатира и не верувам дека некој ќе му докаже спротивно..
Попаметен и подобар секако.
Те капирам, и жими се ме изненаи со квалитетот на постот,
Често ги потценува другите..океј, секогаш ги потценува другите.

kje vidam
sho si napraila..
luzer -.-
pa da vidam
dali VREDI da ti repliciram..
веѓа
Некогаш, едноставно нели, не сум достојна за твоја реплика...
Океј, се напнав..
Мораш да сфатиш бе дека не си најјак...цџз.
лове:

Уствари, желба за анализа добив после легендарната реченица на мсн
kazi sho sakash, ako e logichno, tochno e, ako ti kaze deka ne e tochno, ubedi go deka greshi
И мене тука ми светна дека кога и да дебатирам со тебе е залудно, зашо и да знаеш дека не си у право ќе ме убедуваш мене дека грешам..

Нај јако ми беше кога се убив од цртање на темата материја вс. идеја и ти ми пиша:
*драмс*
ти ја капирам идеата "Ако не се докаже дека постои, непостои" само шо, ја користиш на многу погрешен начин
Добро *ебисе* ако ме сфати *ебисе* зашто *ебисе* ме тераше *ебисе* да се убијам *ебисе* од пишување *ебисе*?!
Кога го прочитав ова, вака си праев дома: :bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:

ова *ебисе* ни е у нормален муабет, така да не го сматраме за навреда:)

За тебе нема авторитет, чисто сумњам дека дома некој може де среди...
Океј, освен брат ти на шамари и клоци...
Значи, нема некој шо може да се постави над тебе ментално, зашто ти не дозволуваш..те мрзи да им покажуваш почит, а и не ти е филм:)

Тоа со марата, остај ти шо ми драпаш мадиња дека ти е од мерак..
Признај дека е за инает на твоите..
Не ти обрнувале доволно внимание коа си бил мал, па од таму ти е и непочитвањето на авторитети, па од таму ти е ова..
Просто повик за внимание..
*леле колку ќе кенчиш за анализава -.-*

Инаку, јако ми е шо си такво будало дете, шо кења сегде, ама и покрај тоа имаш принципи..
Користиш фини зборови, се извинуваш ако знаеш дека грешиш.
Ми се сфиѓаше шо кога ти кажав дека не сум у муд, 10 пати ми се извини шо си немал осет..
Поседуваш емпатија, тоа е сигурно..

Сарказам и иронија користиш на велико, тоа е веќе нормална појава кај сите:) ама знаеш кај да употребиш...
Izedi edna tegla med, kje umresh smesta :)
Zasho togash jadesh po edna lazicka dnevno?!?!
Kako se osmeluvash?!
Zoshto si tolku arogantna!?><
Ова беше коа се натегавме за марата...
Јак муабет.... морав да го овековечам:)

Шо друго сакав?умм:
А да, еготрипаш на се и свашта, веѓа некад претеруваш...
Толку сум кул што сите од вас ми имате украдено барем едно смајли од мсн " XD
tolku sum kul shto site od vas mi imate ukradeno barem edna misla i ste ja staile na topik
Жими се, мора да сватиш дека не си најдобар..
Со самото тоа што сум се родила пред тебе-сум ти го земала правото воопшто да се обидуваш...
Ама ако, интересно е...:)
Океј, остај шо трипам и јас, ама сериозно мора да почнеш да почитуваш туѓи ставови и да престанеш да го наметнуваш твојот.
Особено, кога си 100% убеден дека си во право, а гледаш дека и другата страна е убедена во истото...
Попушти еднаш, нема да те убие...(<->не гарантирам за ова, не сум пробала, ама така ијам слушнато)

И така...
Интелигентен си ептеМ, и емоционално дури :) и се надевам дека ќе го сфатиш ова и нема да тргнеш по лош пат и дека ќе си го искористиш капацитетот...зашо го имаш...лове:

Инаку, со тебе ми е едно од најкул запознавањата..
GoD.HateUSaLL
GoD.HateUSaLL
GoD.HateUSaLL
GoD.HateUSaLL
GoD.HateUSaLL
GoD.HateUSaLL
.....
.
.
.
.
GoD.HateUSaLL

Ko оние секташине беше, жими сфе...
:pos: :pos: :pos:

Инаку, комуникативен тип..
Ако приметиш дека некој нешо не знае, се фаќаш за тоа ко слеп за стап и не отстапуваш, ама тоа е јако зашо така сите добиваат (лажен) впечаток дека си паметен...(loser)

И не знам зашо, ама песнава ме потсетува на тебе(ај искометирај дека е геј) ама ете ти ја
Стварно не знам зашо

И ондак то, морав да ја довршам до 00:00 зашо требало да спиеш
<.<
>.>
-.-

лове:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Егото ми е сасвим на место :)
Едноставно ОБОЖАВАМ да провоцирам, хејтам, серам, кенкам, било кого, обожавам и ко ќе ми вратат, онака, сочно, креативно, али ретко се дешава тоа :)
Пример на ПараноиК и успева:
Јас "Еј, идам да плеснам една ДотА"
Taa "Иди, и онака само тоа моеш да плеснеш"
Да ми беше егото до небо ќе се извреѓав, а ко ми го кажа тоа, едвај се соземав од смеење и да ми беше до мене ќе ја залапав :)
Значи, провоцирање нема врска со еготрипање :)
К, идемо даље :)
Што се тиче до факултетот твој, пф, лејм, учите ствари шо треба да се знаат под дифолт, и не си ласкам, туку те вреѓам :) Има разлика :) Ко да немаш приметено дека поштуем само физика/биологија/математика од сите предмети XD
Што се тиче до репликата, немора егото да ми е високо за да не вреди да ти реплицирам, нали? :seks:
Што се однесува до дебатирањето. Факат. Контрам и коа знам дека не сум у право, само за да контрам, дури и коа ќе ми кажат дека контрам, велам дека не контрам, за да контрам. Интересно ми е, ради тоа знам да Зборувам, ради тоа можам да дебатирам и ради тоа можам зборовите да си ги вртам у своја корист. Користам слабост на други, can u fucking blame me? :)
Што се тиче авторитета. Почитувам секого шо ме почитува. Повеќе би почитувал дете од 10 години кое ме почитува него 20 годишен фраер шо е на функција, а се курчи непотребно.
Авторитет, почитувам, татко ми. Од него ми зависи животот, и е човек кој несмеам а да не го почитувам.
Што се однесува до грасот, 5 души дали знаат за тоа irl, и форумов, а пошо никој шо го знам у живо не е на форум, смеам да си дозволам да дебатирам околу тоа, така да, тезата дека е за фама, малце е глупа, да сакав да знаат сите, ќе знаеа :)
Шо се однесува до стварите дека ми крадат фрази и смајлиња на мсн, точно е :) Ми ласка, али не се лупам у груди, infact, да ме чуеше како ги изговарам тие 2 реченици шо ми ги имаш цитирано у живо, ќе ми ја сватеше шалата и иронијата :) Искрено, егото не ми дава така егоистрипано да се понашам :)
Што се однесува до попуштањето, не попуштам, само лузери попуштаат, и да го цитирам мац "Conclusion is tha place where u got tired of thinking" :)
Ако приметам дека некој незнае нешо на форум а се праи паметен, глеам да го убијам, "срозам вкорен"
А у живо, неам срце да корегирам секого за секоја грешка, едноставно, ако зборува со мене, да, ако го слушам на страна, i dont rly give a fuck.

А што се однесува до никот. Никот ми одговара со форумскиот лик, и, во периодот кога го користев никот, го користев коа играв ДотА и CS, па немав место да додадам S на HateS :) Атеист сум, контрадикторен ми е никот со ставот, али едноставно го обожавам бендот, и ја обожавам песната, за која, ти, наравно, не би знаела :)

Писаут, и поздравче од МедоМедоменти :медо:

Edit: Изволте психоанализа сам на Стефан, да не се малтретирате да го анализирате егоистичниот GoD.HateUSaLL :)

P.S: Неам намера да ја слушам песната, к? :)

M

marsovka

Гостин
Maggie требаше да ме послушаш на време
год е лик на кој сите се сопињаат у психоанализа :pipi:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Анализа-реплика...иииииии... вашите 5 минути истекоа.

Сериозно, темава има прилично концизна тематика на постови, а и ограничен простор за дискусии, затоа да се држиме до истото.

Значи барање анализи, правење анализи, заблагодарување/краток коментар за анализи. Тоа е све.

А, ќе си ги мерите (талентите) за психоанализирање, пара-психологија, гатање и слично, по пп, на профил, по мсн итд.

Kajgana Shop

На врв Bottom