Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Постојат,постојат и тоа доста,не се работи за негирања никакви ниту пак за тешење,никогаш не влагај во врска со мисла дека девојката ќе биде само твоја,денес е со тебе утре не(истото е и обратно)
Што фама се направи бре околу тој химен и таа невиност брееее,па да му е*ам матер и у на дедо ми време луѓе се оставале и се преженувале/премажувале и тоа со деца,значи не биле невини туку веќе со пакети па никому ништо,но да не отидам премногу оф топик,според овие 3-4 мислења колку што има дека жената треба да биде невина,според вас сите неневини девојки нека одат и нека се замонашат зашто нема никој да сака да ги земе,со лесно нека ви е :pop:

Ako veguvam vo vrska so misla deka devojkata nema da bide samo moja, togas toa nema ni da bide vrska, taa ke bide samo fuckfriend :vozbud: . Inace vo na dedo ti vremeto prezenuvanja i premazuvanja imalo samo radi interes t.e. decata da ne se sami, ali toa i ne e vazno vo ovaa tema...

I pak ke kazam nevinata nema da sopre na tebe pa majka jana da e , pred umiranje na ispovest ke mu go zeme na popot ako treba ama so eden kur ne umira ne bidete naivni
hahahahah:pos2: :pos2: :pos2:
Abe i da ne e 1 , da se 2 kura so na popot, sigurno nema da se 10-20 kolku sto imaat smenato partneri denesnite tinejdzeri...:pos2: :pos2:

Ne postoi masko sto ne saka negovata devojka da bila samo negova, maskite sto go negiraat ova najverojatno imaat vekje "iskusni" devojki i na toj na4in se teshat sebesi deka toa ne e vazno :) .

lexmark напиша:
Ako veguvam vo vrska so misla deka devojkata nema da bide samo moja, togas toa nema ni da bide vrska, taa ke bide samo fuckfriend :vozbud: . Inace vo na dedo ti vremeto prezenuvanja i premazuvanja imalo samo radi interes t.e. decata da ne se sami, ali toa i ne e vazno vo ovaa tema...
Со првиот твој пост до таков заклучок дојдов,викаш дека нема машко што нејќе девојката да била само негова,значи "моја е и само моја ке биде"-никад! А дали ке ти биде само е*ачица или нешто повеќе не ме инетерсира,и не би рекол дека тоа е од интерес,туку сигурно имало љубов и не им било битно дали е невина или не,што му е гајле на некој за некоја која останала со дете,кој интерес би го имал он да ја земе,неможе туку така сигурно требало љубов да има,БТВ муабетот ми беше колку само за пример дека ни тогаш не гледале на невиноста како што некои го правите тоа сега,и убаво ви кажа швеѓанецот а имаше и назад неколку страни некои поста каде што пишува жена со еден к*р не умира:helou:

Со првиот твој пост до таков заклучок дојдов,викаш дека нема машко што нејќе девојката да била само негова,значи "моја е и само моја ке биде"-никад! А дали ке ти биде само е*ачица или нешто повеќе не ме инетерсира,и не би рекол дека тоа е од интерес,туку сигурно имало љубов и не им било битно дали е невина или не,што му е гајле на некој за некоја која останала со дете,кој интерес би го имал он да ја земе,неможе туку така сигурно требало љубов да има,БТВ муабетот ми беше колку само за пример дека ни тогаш не гледале на невиноста како што некои го правите тоа сега,и убаво ви кажа швеѓанецот а имаше и назад неколку страни некои поста каде што пишува жена со еден к*р не умира:helou:

Dete, prasaj go dedo ti ili nekoj postar covek i ke ti kaze deka vo nivno vreme ako zenata ne bila postena posle svadba ja vrakjale nazad kaj roditelite, taka da tvojot muabet za toa vreme navistina e sosema pogresen.Drugo , neznam zosto maskite ne ste iskreni i ne priznaete deka ne na 99 tuku na 100 % od vas mu e barem malku vazno taa sto ke ja odberes za do kraj na zivot da e samo vasa. Toa dali ke bidi taka ili ne e druga rabota.:toe:

Abe leeeeeeeele gi procitav site 12 strani i ne mi se veruva deka odredeni clenovi vsusnost, razmisluvaat kako da se u 17 vek!!!! Se nakostresiv.

Da, postojat zeni nevini i iskusni, ama pobitnata kategorija mislam deka e podelbata na postena i kurva. Sto e bitno dali si i prv, petnaesti, cetvrti ili devetti ako ti e ubavo so devojkata. Ti si znaes, sekoj si znae za sebe.. Idi so kurva neka te vara neka ti prai a u, neka te laze ...

Da OK, toa nevinost pa da se pamti pa da se ova da se ona e za deca kako mene so 17 godini ostaete mi mene da mislam na toa. Viktordojran me interesira kolku godini imas, a vikas rabotis u kometa znaci si nad 20 i nesto, mame mu ebam iskusna zena ne E SKAPANA!!!:)

Dete, prasaj go dedo ti ili nekoj postar covek i ke ti kaze deka vo nivno vreme ako zenata ne bila postena posle svadba ja vrakjale nazad kaj roditelite, taka da tvojot muabet za toa vreme navistina e sosema pogresen.Drugo , neznam zosto maskite ne ste iskreni i ne priznaete deka ne na 99 tuku na 100 % od vas mu e barem malku vazno taa sto ke ja odberes za do kraj na zivot da e samo vasa. Toa dali ke bidi taka ili ne e druga rabota.:toe:
точно ги враќале,затуцаните,што немора да значи дека тоа така треба да биде,не викам дека нема и ден денес такви што би ја вратиле жената,има свашта мал милион приказни кога може уште и со стројници да се зимаат не ме чуди ништо,незнам ни јас што се замарам бе,за вакви муабети треба цивилизација
А кој спомна дека не сака таа што ќе ја избере да биде само негова,тоа е многу нормално,ако станува збор за брак и сериозна врска сигурно нема да ја носам на свингање,тука муабетот беше дали невиноста толку многу ти значи,т.е дали жените го памтат првиот,и дали би земал не невина жена а не дека некој сака да ја дели жената,капиши

Abe leeeeeeeele gi procitav site 12 strani i ne mi se veruva deka odredeni clenovi vsusnost, razmisluvaat kako da se u 17 vek!!!! Se nakostresiv.

Da, postojat zeni nevini i iskusni, ama pobitnata kategorija mislam deka e podelbata na postena i kurva. Sto e bitno dali si i prv, petnaesti, cetvrti ili devetti ako ti e ubavo so devojkata. Ti si znaes, sekoj si znae za sebe.. Idi so kurva neka te vara neka ti prai a u, neka te laze ...

Da OK, toa nevinost pa da se pamti pa da se ova da se ona e za deca kako mene so 17 godini ostaete mi mene da mislam na toa. Viktordojran me interesira kolku godini imas, a vikas rabotis u kometa znaci si nad 20 i nesto, mame mu ebam iskusna zena ne E SKAPANA!!!:)

jas kazav be drugar ako si procital iimam 21 god rabotam da u kometa-strumica ne skopije.drugo jas ne sum spomnal deka:deka iskusna zena ne e skapana procitaj ja ubavo temata i ke ti e jasno so sum sakal da kazam.deka jas sakam zena mi da e nevina.(deka ne sakam skapani(skinani)literturno,deka ne gi opravduvam tie devojki so se e*alepoveke pati.a kako so site devojki tuka kazuvat ispaga (eb*te se zenski oti ne vi ja biva rabotata ke ostanete so eden)sakat da gi naveedat i tie so ne se imale seks.lelelelle kakov svet ima bozeeeeeeee.site ovde mene mi izgleda kako da se imale poveke od 2 3 maski so se gi rabotele pa sega mi filozofiraat tuka(pa na kraj i mana mi najdoa za dijalektot i me napravija seljak).ama toa ti e jebi ga.TERAJ SI PRVO BE BRAT DA NE SE ZAMARAS IC.SLUSAJ BATE SO TI KAZUVA a ovie zenskive ostaj gi nastrana samo ne mozat da se pomirat so sudbinata.SORRY DEVOJKI JAS TAKA MISLAM.POZ:vozbud:

ohohohohhho STOJ drugrce ne si vo tek na temata a?nikoj ne spomna ne zadovolstvo na zenata.spomnuvame dali ti sakas skapana(skinata)ili sakas ti da si prvicko (prv gazda)a so mislis i sakas ti a?(ajde vlevaj u krugot i smej se )

Леле мајко....:nesvest:

Скапана?!?!?!Извини зашто е скапана?Затоа што имала секс,нешто што е многу природно???Е ова првпат го слушам.
Прв газда?Што се девојките за тебе?Домашни миленичиња или предмети па можеш да бидеш газда?

Не ми се верува дека го прочитав овој пост,а уште поневеројатно е тоа што некој всушност може да размислува на овој начин.

Едно прашање:Нормална врска,двајцата се сакаат,имаат секс(што е многу нормално во една врска) и по некое време раскинуваат.Тоа значи,според твојата филозофија дека девојката е скапана и дека не треба никој да ја погледне????????

Не те разбирам искрено.

И мислам дека не е коректно од твоја страна да правиш една таква одвратна генерализација и така да ги навредуваш сите оние кои не се невини.

Леле мајко....:nesvest:

Скапана?!?!?!Извини зашто е скапана?Затоа што имала секс,нешто што е многу природно???Е ова првпат го слушам.
Прв газда?Што се девојките за тебе?Домашни миленичиња или предмети па можеш да бидеш газда?

Не ми се верува дека го прочитав овој пост,а уште поневеројатно е тоа што некој всушност може да размислува на овој начин.

Едно прашање:Нормална врска,двајцата се сакаат,имаат секс(што е многу нормално во една врска) и по некое време раскинуваат.Тоа значи,според твојата филозофија дека девојката е скапана и дека не треба никој да ја погледне????????

Не те разбирам искрено.

И мислам дека не е коректно од твоја страна да правиш една таква одвратна генерализација и така да ги навредуваш сите оние кои не се невини.

NE AMA moze da si ostane so prviot.i nema da ima potreba drug da ja pogledne.drugo zosto pa mu dala na toj koga mislela deka nema da se slozuvatt ili razbiraat?znaci mislela so nego da ima nesto poveke od vrska i odenje.pa mu dala.a drugo zlatno jas kolko sto znam ti si nevina za toa cuvaj si se za toj so misles deka ke zivees so nego i deka ke ostanes so nego.SEKOE MMASKO GO CENE TOA veruvaj a ostaj gi tuka fraerive so rippat deka ne im e vazno toa samo rippat a na sekoj devojka nivna zborot im e (koj sum ti jas pod red a?)eve neka si kazat i sami.ja odbirat licnosta so koja ke go spodelat zivotot.

NE AMA moze da si ostane so prviot.i nema da ima potreba drug da ja pogledne.drugo zosto pa mu dala na toj koga mislela deka nema da se slozuvatt ili razbiraat?znaci mislela so nego da ima nesto poveke od vrska i odenje.pa mu dala.a drugo zlatno jas kolko sto znam ti si nevina za toa cuvaj si se za toj so misles deka ke zivees so nego i deka ke ostanes so nego.SEKOE MMASKO GO CENE TOA veruvaj a ostaj gi tuka fraerive so rippat deka ne im e vazno toa samo rippat a na sekoj devojka nivna zborot im e (koj sum ti jas pod red a?)eve neka si kazat i sami.ja odbirat licnosta so koja ke go spodelat zivotot.

Ама што ако не оди врската,кажи ми?Што ако исчезне љубовта и што ако тие двајца веќе дури и не се поднесуваат?Треба да останат заедно затоа што он и бил прв?
А второ и основно,никој не е видовит па да предвиди што би се случило во иднината и што би било кад би било.Едноставно тоа се моменти.Ако двајцата имаат меѓусебно почит и разбирање,нема зашто да немаат секс.Тоа е нормална работа и е составен дел од секоја врска.

А за болдираното..да невина сум и секако првиот пат сакам да ми биде со некој кого го сакам и во кого имам доверба,но незначи дека планирам да останам до крај на животот со него.Едноставно не сум гатачка,немам кристална топка,па за да планирам што и како ќе биде во иднина.Јас се ориентирам на моменталните чувства и на љубовта која моментално ја чувстуввам.Плус тоа едноставно не се планира.Чувства се во прашање,а не план за ребаланс на буџетот.Се случува и чувствата да избледат и да ги снема,а јас да бидам во врска со некој кој не го сакам повеќе,само затоа што ми е прв - нема шанси.Битна ми е љубовта,а дали човекот кој ќе ми биде сопруг ќе ми биде 2,3,4 итн., не е битно!

Ама што ако раскинат, не ми одговори. Ете тие двете твои невини раскинале со тебе. И сега што со нив? Мислеле дека вечно ќе останат со тебе и затоа „ти го подариле парчето химен помеѓу нозе“, ама нешто се десило и сте раскинале. И? Да се замонашат они сега?

Абе друже, за тебе постојат само два типа на девојки, искусна и невина?
Искуството нема врска со чесноста кога е во прашање љубовната врска или брак, а нема врска ни невиноста. Си чул за терминот невина ороспија? Знам такви примери на кило, од времето на тинејџерски денови, девојчиња кои пружаа оралка на цели друштва, еден ден на еден, друг ден на друг, а беа невини. И сега, по некоја случајност на настани, замисли на таква некоја да си и прв и да си ја земеш фино лепо за жена. Со среќа.

Сакаш да кажеш дека нејзината невиност по автоматизам би требало да ти гарантира нешто? Дека секогаш неизмерно ќе те сака и сонува само тебе и дека никогаш ни на крај памет нема да и текне на друг? Дека во сон ќе го изговара твоето име?

Значи, има два типа на девојки - чесни, кои знаат што е верност и љубов и оние кои шират нозе (или уста) на секој на кој ќе им се навлажни. Тоа нема врска со искуството или невиноста.

abe vidi vaka!!! mene ne mi e toa da me pamti cel moj zivor i takvi gluposti! me boli mene dali ke me pamti koga ke ja ebe nekoj drug!!! a ja sakam da vi kazam deka POVEKE BI ODBRAL NEVINA (koga bi biral) i jas sega idam so iskusna devokja i mn mi e dobro!!!A so prvata so imav sex ja i bev prv i ona na mene pred nekolku godinii i gotovo ona ima drug(valjda) a ja druga!!!AMA KOGA BI BIRAL BI ODBRAL NEVINA i so e tuka nejasno??????? ajt u picku vise ne pisuvam na temava!!!!!!!!!!!!

ajt u picku vise ne pisuvam na temava!!!!!!!!!!!!
Уште една ваква реченица и нема воопшто да пишуваш на форумот. Прв жолт картон.

И не употребувај 16 извичници, доволен е еден, знаеме дека се нервираш.

...curi ajt muvite od kapata brkajte si gi na drugo mesto...Viktorche se kaza...saka nevina za zena...i neznam koj del ne go razbirate...ne se pravdajte tuka, nema da ve zima vas za zeni...sto tolku galamite ova-ona...znachi ne pochituvate tugo milsenje pa toa e...i plus idete bajagi oftopik i go vregate najfiniot dosea sto najiskreno si kaza deka saka nevina cura za zena...ajt m'glaaaaaaaaaaaaaa...koj vi e kriv za toa...posle onadenje nema kaenje...:pos2::pos2::pos2:

Темава ме уништи. Леле морам на се` да вратам ... морам!
Пред тоа само да кажам дека првиот сексуален партнер не ми значи ништо посебно ... дечко со кого некогаш сум била, со кого сум имала убави моменти, со кого прв пат сум дознала какво е тоа чувство, но ништо повеќе. Значи, само го паметам како што го паметам секој друг дечко, секое друго доживување како друштва, излегувања, патувања итн.
Ајде сега да видам со децава што е ...

da no sepak pak se ima zelba da se vratis so prviot.kolko sto jas znam i eksprementiral.site velat mi znaci ke mi znaci i ke go sakam cel zivot so koj i da sum. a za vtoroto-ZNACI SEPAK SE OTVART?
Од кај таа тешка филозофија дека девојките имаат желба да се вратат со првиот? Па цел живот ќе го сакам и ќе ми значи?
Да ти го објаснам ова на прост начин како девојка нали, дека сигурно подобро знам од тебе. Неможе првиот да ми значи повеќе од тој сега, затоа што со него тоа што сум го имала како помала и понезрела, неможе да се спореди со се` друго што го имам и знам сега. Според тоа, јас ако случајно не го сретнам на улица, не се ни мислам на првиот ... а и кога ќе го видам општо си викам "Еј еве го ....." баш како што би си рекла за секој познат човек. Тоа е далеку од пеперутки во стомакот или дополнителни возбуди ... неможе да ми се случи тоа за некој со кого сум имала нешто пред сто години!
Ако ти изгледам повозрасна и ми кажеш дека не е исто со помалите девојки ... исто ќе им е и нив утре-задутре, ако веќе и од сега не им е. Тоа е факт, со кој мораш да се соочиш.
Така да, не преувеличувај.

sega sorry uste nesto a bi posakala li da imas pak so nego.iako na primer imas druga vrska?
Треба да сум поместена од паметот за да го посакам тоа. Нејќам да се вратам кај никого со кого сум имала врска, а тој првиот не е ништо поразличен од другите, па и за него важи тоа.

па вака сега!јас првото сексуално искуство го имав со девојка со која немав врска и јас бев неискусен а и она исто така!!! тоа се случи пред 3 год. од тогаш со таа девојка се имам видено усте неколку пати А ТАА СЕ УШТЕ МИ ВРТИ на мобилен иако иде со еден дечко!!!!а јас сега сум у врска со девојка што имала сексуално искуство пред да биде со мене!И според мене таа колку и да ми вика дека тој не и значи ништо знам дека ме лаже! тоа е како правило ПРВИОТ НИКОГАС НЕ СЕ ЗАБОРАВА(поготово за девојките) и мн се каам за таа работа!! и сите машки треба да знаат дека ако земале нечија невиност ТАА СЕКОГАШ КЕ ГО ПАМТИ!!!!!!!!
А ти си му брат на Виктор или негов случаен двојник? Кај се најдовте ...
Туку за муабетов ... според вашите муабети досега, ти повеќе не смееш да имаш друга девојка! Не смееш дека ќе ја мислиш првата и ќе сакаш да и се вратиш и бла бла бла! Не се сложуваш со ова? Ако не (претпоставувам дека не) зошто да е за тебе така, а за девојката поинаку? Мислиш само затоа што имате различен полов орган меѓу нозе, толку различно чувствувате се`?

јас имам прочитано и тоа у весник у голасите дека жена на 47 години го бара тој и тој кој во летото 1977 го имала првиот сексуален однос.И послетолку долго време таа сеуште го бара ЕПА СЕГА ВИЕ САМИ ПРОЦЕНЕТЕ!!!!!!!
Го барала преку весник? На здрава ти изгледа таа? Таков некој забеган пример тебе те убеди во твојава луда теорија за до толку да генерализираш и вреѓаш?

...i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.a sega imam devojka sto ne e imala so nikoj jas sum i prv i ga cuvam kako oci u glavata.zatoa sto izgubiv dve takvi a tretata ne ja davam nikako.ako nekogas go procite ovoa TE SAKAM SLOBO.
Си имал многу а? А те прашала таа твојата дали ти ја памтиш сеуште првата или десеттата, а и дали ти подстанува кога ќе се сетиш на некоја од нив? И пак и тебе да те прашам ... со кое право ти можеш да имаш повеќе, а твојата девојка само тебе? А и друго имам тука ... ти си лош и расипан карактер кога можеш да си дозволиш да си со девојки кои за тебе не вредат и кои ги плукаш.
А за Слобо ... верна ти е и ќе ти е викаш, а?:pos2:

abe toa e se najnormalno ama ti si devojka i ne znaes kakvo e custvoto koga znaes deka taa imala nekoj drug pred tebe pak BOLI i ona da go "zaboravila" ili toj ne i e vazen veke i takvi drugi raboti!!! SEPAK NE E LESNO !!!!!!!!!!!:toe:
А што ти тежи бе машко? Што има врска со кого била ако е добра и и е добро со тебе? Постојано би ја замислувал како се е*е со друг, тоа би те лутело, би ја малтретирал тогаш или што? Што и да е не е важно, важно е тоа што мислам дека двајцата имате психички проблеми кога толку забегувате во врска со овој муабет ...

ALI BRAT EDNO TAA POSTENATA NEMA NIKOJ PAT DA TE OSTAVI A OVAA SEKOJ MOMENT MOZE NE SI INTERESEN I GOTOVO.
Јас тврдам дека е обратно брат. Поштената прва ќе те заебе!

E vaka za tvojot odgovor.-da zemam kurva so bila ebena od 101 coveek pred mene jas sum i 102 i utre denta da mi se smeat site u faca taka li?eva ja ovaa sto ja ebev 1,2,3 ne e bitno.ili da ja baram niz site komsii sekoj den a? sto mislis ti za mojot odgovor?
Прво не е се` така црно и бело. Значи не сите девојки кои не се невини се курви и ги е*еле 101 мажи. Може да е некоја нормална девојка која сменила неколку партнери поради разни несогласувања, а ти и неа ја правиш курва. Од кај тоа? Што треба според вас да прават девојките кои не се невини, а не се ни во брак? Да се каменуваат на плоштад, сами да си го одземат животот или да се пикнат доживотно во затвор? Што?

vaka sega nikoj ne saka kurva a niti pa nekoja sto imala so drug pred nego.ako me razbiras.sekoj saka da si e prv vo seksot kaj devojka mu retki se tie maski so ne go sakat toa. A VIE ZENSKITE sto si se rabotite pred brak toa u redu li e?emi eve ti na primer(ne daj boze)da se zatreskas u nekoj so ne saka e... so ke pravis a ke se krpes?a ludo si zatreskana u nego.KE SE KAES CEL ZIVOT, zasto si go napravila toa.AAAAA i plus cel zivot ke go slusas zborot KURVA od mazot a zasto?oti si bila skapana od drug a ne od nego.poz(I NE SE LUTI TOA E MOETO MISLENJE)
Пак ќе кажам, не е курва секоја девојка која сменала неколку партнери. А ние женските што си се работиме пред брак (btw се гадам од ваквиот израз!!!) што? Што не е во ред со нас? Што имаме врски, што сакаме, што си поминуваме убаво или тоа што незнаеме дали еден ден дечкото ќе не земе за жена па по грешка водиме љубов со него?

pa toa e kaj sekoe masko milam koj ne saka devojka so e nevina ako postoi takvo masko ja go secam i prakam klip na kajgana ZIMI SESTRA!!!!!!
Јас ќе ти донесам дома ти најмалку 3-4-ца, па одбери ти кога ќе го исечеш. Не е страшно, и така девојката еден ден ќе те остави или изневери.

pa najnormalno deka ke se povrzam so toa!! kako prvo MISLAM deka devojkata za da ti dade i toa prv pat trega da e sugurna u tebe da te saka da ima doverba i toa treba da se ceni!! ama mislam deka ima seljaci koi so toa sakaat samo da se falat na pr. EJ BRAT ZNAES STO NA ONAA KAKO SE VIKASE(i go zaboravil imeto) ja izd***v i so golema rabota napravil!!
Мешаш поими пак. Тоа ќе го каже некој "фраер" за девојка која ја е*ел еднаш и не ја видел пак, но нема да го каже за некоја со која имал врска. Правете разлика, аман!

2.Naj ubavo koga sam ke si proveram-ako e skapana paga samo eden dobar seks i posle CAOS.a ako ne e togas si ja zadrzuvam.kako devojka.
3.Ja predupreduvam uste koga sme pocnale da ideme.za posle da ne ima (nedorazzbiranje)
4.Za segasnata-nema sto devojceto e 5 si ja drzam i ke si ja drzam a ona nema sto tuka da sfati na nea i e se jasno-znae kakov sum sto sum i si sedi mirna.
5.tie sto jas sum im bil prv ne znam nekoja da ima sega decko(moze imat)am jas ne sum slusnal.i kako sto znam za niv i oni den deneska koga ke me vidat me pcujat u sebe zasto mi dale da sum im prv.:toe:.
DRUGO NESTO DA TI OBJASNAM MA TREZNO TREBA?????/POZ.
Ти значи си се оправда за тоа што ќе легнеш повеќе женски и што ќе бидеш машка курва, а сеуште не најде начин како да оправдаш и девојка, ама во ред.
Туку за сегашната ... прво незнаеш дали седи мирна, а второ и да е сега мирна како што кажав, ќе ти го покаже јасно филмот еден ден. Има време и таа да порасне и да дознае дека е во ред да бидеш со повеќе мажи за да видиш кој ти одговара најмногу. Тука настанува ризикот да имаш жена-курва ... неизживеана девојка не ќе може да се сопре кога ќе види дека има многу подобри љубовници од тебе.:toe:

drugar taa sto ne se ebela -ne e ni pusila.zasto ako na nekoj ako mu go pusis isto e kako da si se ebel so nego (znaci isti kurac drugo pakuvanje e toa)ne veruvam deka nekoja ke ti go pusi a nema da ti dade.sakas pivo??
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Знаеш колку такви "невини" девојки има по светов? Нели, невина сум јас, а како штука пуши и дава анал кога и се пружа шанса? Ми изгледаш како од Марс паднат, жими се` ...

ohohohohhho STOJ drugrce ne si vo tek na temata a?nikoj ne spomna ne zadovolstvo na zenata.spomnuvame dali ti sakas skapana(skinata)ili sakas ti da si prvicko (prv gazda)a so mislis i sakas ti a?(ajde vlevaj u krugot i smej se )
Тоа и е проблемот. Никој не спомнува задоволство и незадоволство на жената. Башка тоа "газда" доста го повторуваш ... за тебе тоа така функционира? Земаш безвучно живо суштество кое ќе го имаш само ти, ќе си газда некому и ќе си крајно задоволен, а таа може да се чувствува како сака во врска со тоа? Ти си себичен!

abe ke ja naucis ne e problem.ti kako sakas toa si e tvoe mislenje .ama da znaes PRV SI E PRVV be brat ne mi treba ni kondom ni da mislam dali tegle nesto po nea nisto.nema da se zamaras A I PLUS kako so rekov PRV SI E PRV.poz
А на ова веќе пукнав од смеење ... веќе јасно се гледа до каде ти е паметот ... уште да земеш да се едуцираш малку повеќе и да знаеш дека освен сексуално преносливи болести има и обични болести кои се добиваат и без да и влезе туѓ к**, добро ќе беше ...
Ама добро, како што кажа, тоа е твое мислење и нека ти остане ако веќе така сакаш, а ние ќе сме тука на форумов да те сослушаме и дента кога ќе си ја најдеш твојата невина 5-ка жена, не кај комшијата, туку со него во твојот брачен кревет.

Љупчо, ај не изигравај дрвен адвокат и прекини со оф-топик постови.

Претходно си бил не знам колку пати опоменуван, ама ова е последна опомена. Ја претера. За секој оф-топик ќе следуваат црвени картони.

Едит1: И не ме цитирај, туку прифати го ова што го кажав. Фала. Пријатно.
Едит2: Ако имаш нешто да прашаш, ќе си пишеш пп. Не ја расипувај темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom