Темава ме уништи. Леле морам на се` да вратам ... морам!
Пред тоа само да кажам дека првиот сексуален партнер не ми значи ништо посебно ... дечко со кого некогаш сум била, со кого сум имала убави моменти, со кого прв пат сум дознала какво е тоа чувство, но ништо повеќе. Значи, само го паметам како што го паметам секој друг дечко, секое друго доживување како друштва, излегувања, патувања итн.
Ајде сега да видам со децава што е ...
da no sepak pak se ima zelba da se vratis so prviot.kolko sto jas znam i eksprementiral.site velat mi znaci ke mi znaci i ke go sakam cel zivot so koj i da sum. a za vtoroto-ZNACI SEPAK SE OTVART?
Од кај таа тешка филозофија дека девојките имаат желба да се вратат со првиот? Па цел живот ќе го сакам и ќе ми значи?
Да ти го објаснам ова на прост начин како девојка нали, дека сигурно подобро знам од тебе. Неможе првиот да ми значи повеќе од тој сега, затоа што со него тоа што сум го имала како помала и понезрела, неможе да се спореди со се` друго што го имам и знам сега. Според тоа, јас ако случајно не го сретнам на улица, не се ни мислам на првиот ... а и кога ќе го видам општо си викам "Еј еве го ....." баш како што би си рекла за секој познат човек. Тоа е далеку од пеперутки во стомакот или дополнителни возбуди ... неможе да ми се случи тоа за некој со кого сум имала нешто пред сто години!
Ако ти изгледам повозрасна и ми кажеш дека не е исто со помалите девојки ... исто ќе им е и нив утре-задутре, ако веќе и од сега не им е. Тоа е факт, со кој мораш да се соочиш.
Така да, не преувеличувај.
sega sorry uste nesto a bi posakala li da imas pak so nego.iako na primer imas druga vrska?
Треба да сум поместена од паметот за да го посакам тоа. Нејќам да се вратам кај никого со кого сум имала врска, а тој првиот не е ништо поразличен од другите, па и за него важи тоа.
па вака сега!јас првото сексуално искуство го имав со девојка со која немав врска и јас бев неискусен а и она исто така!!! тоа се случи пред 3 год. од тогаш со таа девојка се имам видено усте неколку пати А ТАА СЕ УШТЕ МИ ВРТИ на мобилен иако иде со еден дечко!!!!а јас сега сум у врска со девојка што имала сексуално искуство пред да биде со мене!И според мене таа колку и да ми вика дека тој не и значи ништо знам дека ме лаже! тоа е како правило ПРВИОТ НИКОГАС НЕ СЕ ЗАБОРАВА(поготово за девојките) и мн се каам за таа работа!! и сите машки треба да знаат дека ако земале нечија невиност ТАА СЕКОГАШ КЕ ГО ПАМТИ!!!!!!!!
А ти си му брат на Виктор или негов случаен двојник? Кај се најдовте ...
Туку за муабетов ... според вашите муабети досега, ти повеќе не смееш да имаш друга девојка! Не смееш дека ќе ја мислиш првата и ќе сакаш да и се вратиш и бла бла бла! Не се сложуваш со ова? Ако не (претпоставувам дека не) зошто да е за тебе така, а за девојката поинаку? Мислиш само затоа што имате различен полов орган меѓу нозе, толку различно чувствувате се`?
јас имам прочитано и тоа у весник у голасите дека жена на 47 години го бара тој и тој кој во летото 1977 го имала првиот сексуален однос.И послетолку долго време таа сеуште го бара ЕПА СЕГА ВИЕ САМИ ПРОЦЕНЕТЕ!!!!!!!
Го барала преку весник? На здрава ти изгледа таа? Таков некој забеган пример тебе те убеди во твојава луда теорија за до толку да генерализираш и вреѓаш?
...i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.a sega imam devojka sto ne e imala so nikoj jas sum i prv i ga cuvam kako oci u glavata.zatoa sto izgubiv dve takvi a tretata ne ja davam nikako.ako nekogas go procite ovoa TE SAKAM SLOBO.
Си имал многу а? А те прашала таа твојата дали ти ја памтиш сеуште првата или десеттата, а и дали ти подстанува кога ќе се сетиш на некоја од нив? И пак и тебе да те прашам ... со кое право ти можеш да имаш повеќе, а твојата девојка само тебе? А и друго имам тука ... ти си лош и расипан карактер кога можеш да си дозволиш да си со девојки кои за тебе не вредат и кои ги плукаш.
А за Слобо ... верна ти е и ќе ти е викаш, а?:pos2:
abe toa e se najnormalno ama ti si devojka i ne znaes kakvo e custvoto koga znaes deka taa imala nekoj drug pred tebe pak BOLI i ona da go "zaboravila" ili toj ne i e vazen veke i takvi drugi raboti!!! SEPAK NE E LESNO !!!!!!!!!!!
А што ти тежи бе машко? Што има врска со кого била ако е добра и и е добро со тебе? Постојано би ја замислувал како се е*е со друг, тоа би те лутело, би ја малтретирал тогаш или што? Што и да е не е важно, важно е тоа што мислам дека двајцата имате психички проблеми кога толку забегувате во врска со овој муабет ...
ALI BRAT EDNO TAA POSTENATA NEMA NIKOJ PAT DA TE OSTAVI A OVAA SEKOJ MOMENT MOZE NE SI INTERESEN I GOTOVO.
Јас тврдам дека е обратно брат. Поштената прва ќе те заебе!
E vaka za tvojot odgovor.-da zemam kurva so bila ebena od 101 coveek pred mene jas sum i 102 i utre denta da mi se smeat site u faca taka li?eva ja ovaa sto ja ebev 1,2,3 ne e bitno.ili da ja baram niz site komsii sekoj den a? sto mislis ti za mojot odgovor?
Прво не е се` така црно и бело. Значи не сите девојки кои не се невини се курви и ги е*еле 101 мажи. Може да е некоја нормална девојка која сменила неколку партнери поради разни несогласувања, а ти и неа ја правиш курва. Од кај тоа? Што треба според вас да прават девојките кои не се невини, а не се ни во брак? Да се каменуваат на плоштад, сами да си го одземат животот или да се пикнат доживотно во затвор? Што?
vaka sega nikoj ne saka kurva a niti pa nekoja sto imala so drug pred nego.ako me razbiras.sekoj saka da si e prv vo seksot kaj devojka mu retki se tie maski so ne go sakat toa. A VIE ZENSKITE sto si se rabotite pred brak toa u redu li e?emi eve ti na primer(ne daj boze)da se zatreskas u nekoj so ne saka e... so ke pravis a ke se krpes?a ludo si zatreskana u nego.KE SE KAES CEL ZIVOT, zasto si go napravila toa.AAAAA i plus cel zivot ke go slusas zborot KURVA od mazot a zasto?oti si bila skapana od drug a ne od nego.poz(I NE SE LUTI TOA E MOETO MISLENJE)
Пак ќе кажам, не е курва секоја девојка која сменала неколку партнери. А ние женските што си се работиме пред брак (btw се гадам од ваквиот израз!!!) што? Што не е во ред со нас? Што имаме врски, што сакаме, што си поминуваме убаво или тоа што незнаеме дали еден ден дечкото ќе не земе за жена па по грешка
водиме љубов со него?
pa toa e kaj sekoe masko milam koj ne saka devojka so e nevina ako postoi takvo masko ja go secam i prakam klip na kajgana ZIMI SESTRA!!!!!!
Јас ќе ти донесам дома ти најмалку 3-4-ца, па одбери ти кога ќе го исечеш. Не е страшно, и така девојката еден ден ќе те остави или изневери.
pa najnormalno deka ke se povrzam so toa!! kako prvo MISLAM deka devojkata za da ti dade i toa prv pat trega da e sugurna u tebe da te saka da ima doverba i toa treba da se ceni!! ama mislam deka ima seljaci koi so toa sakaat samo da se falat na pr. EJ BRAT ZNAES STO NA ONAA KAKO SE VIKASE(i go zaboravil imeto) ja izd***v i so golema rabota napravil!!
Мешаш поими пак. Тоа ќе го каже некој "фраер" за девојка која ја е*ел еднаш и не ја видел пак, но нема да го каже за некоја со која имал врска. Правете разлика, аман!
2.Naj ubavo koga sam ke si proveram-ako e skapana paga samo eden dobar seks i posle CAOS.a ako ne e togas si ja zadrzuvam.kako devojka.
3.Ja predupreduvam uste koga sme pocnale da ideme.za posle da ne ima (nedorazzbiranje)
4.Za segasnata-nema sto devojceto e 5 si ja drzam i ke si ja drzam a ona nema sto tuka da sfati na nea i e se jasno-znae kakov sum sto sum i si sedi mirna.
5.tie sto jas sum im bil prv ne znam nekoja da ima sega decko(moze imat)am jas ne sum slusnal.i kako sto znam za niv i oni den deneska koga ke me vidat me pcujat u sebe zasto mi dale da sum im prv.

.
DRUGO NESTO DA TI OBJASNAM MA TREZNO TREBA?????/POZ.
Ти значи си се оправда за тоа што ќе легнеш повеќе женски и што ќе бидеш машка курва, а сеуште не најде начин како да оправдаш и девојка, ама во ред.
Туку за сегашната ... прво незнаеш дали седи мирна, а второ и да е сега мирна како што кажав, ќе ти го покаже јасно филмот еден ден. Има време и таа да порасне и да дознае дека е во ред да бидеш со повеќе мажи за да видиш кој ти одговара најмногу. Тука настанува ризикот да имаш жена-курва ... неизживеана девојка не ќе може да се сопре кога ќе види дека има многу подобри љубовници од тебе.
drugar taa sto ne se ebela -ne e ni pusila.zasto ako na nekoj ako mu go pusis isto e kako da si se ebel so nego (znaci isti kurac drugo pakuvanje e toa)ne veruvam deka nekoja ke ti go pusi a nema da ti dade.sakas pivo??
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Знаеш колку такви "невини" девојки има по светов? Нели, невина сум јас, а како штука пуши и дава анал кога и се пружа шанса? Ми изгледаш како од Марс паднат, жими се` ...
ohohohohhho STOJ drugrce ne si vo tek na temata a?nikoj ne spomna ne zadovolstvo na zenata.spomnuvame dali ti sakas skapana(skinata)ili sakas ti da si prvicko (prv gazda)a so mislis i sakas ti a?(ajde vlevaj u krugot i smej se )
Тоа и е проблемот. Никој не спомнува задоволство и незадоволство на жената. Башка тоа "газда" доста го повторуваш ... за тебе тоа така функционира? Земаш безвучно живо суштество кое ќе го имаш само ти, ќе си газда некому и ќе си крајно задоволен, а таа може да се чувствува како сака во врска со тоа? Ти си себичен!
abe ke ja naucis ne e problem.ti kako sakas toa si e tvoe mislenje .ama da znaes PRV SI E PRVV be brat ne mi treba ni kondom ni da mislam dali tegle nesto po nea nisto.nema da se zamaras A I PLUS kako so rekov PRV SI E PRV.poz
А на ова веќе пукнав од смеење ... веќе јасно се гледа до каде ти е паметот ... уште да земеш да се едуцираш малку повеќе и да знаеш дека освен сексуално преносливи болести има и обични болести кои се добиваат и без да и влезе туѓ к**, добро ќе беше ...
Ама добро, како што кажа, тоа е твое мислење и нека ти остане ако веќе така сакаш, а ние ќе сме тука на форумов да те сослушаме и дента кога ќе си ја најдеш твојата невина 5-ка жена, не кај комшијата, туку со него во твојот брачен кревет.