Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

...pa ke ideme sea do kraj izglea...

...sekoe mashko ke te prasha toa...znaesh zasto???...zatoa sto ako planira neshto so tebe ke saka da znae kakvi ke mu bidat genite na decata negoi...dali ke foliraat, mutat, svrljaat...itd...zasto mashkite se poiskreni sekogash vo svoite nameri i ne kazuvaat raboti megu redovi i ne laziraat orgazmi i ne se mutljaci...
Молам???:nesvest:
Браво за генерализирањето и за „точната“ информација.

...sekoe mashko ke te prasha toa...znaesh zasto???...zatoa sto ako planira neshto so tebe ke saka da znae kakvi ke mu bidat genite na decata negoi...dali ke foliraat, mutat, svrljaat...itd...zasto mashkite se poiskreni sekogash vo svoite nameri i ne kazuvaat raboti megu redovi i ne laziraat orgazmi i ne se mutljaci

Ооооо се јави Др. Љупчо со својот стручен совет. Понекогаш е подобро да ќутиш отколку да кажеш нешто колку само да биде кажано.
Ја знам медицината далеку подобро од тебе(дека не ја познаваш може да се заклучи според твоите постови) и те молам објасни ми каква врска има бројот на партнери кои жената ги имала со појавата на деформитети на нејзините деца???????????????????

Ооооо се јави Др. Љупчо со својот стручен совет. Понекогаш е подобро да ќутиш отколку да кажеш нешто колку само да биде кажано.
Ја знам медицината далеку подобро од тебе(дека не ја познаваш може да се заклучи според твоите постови) и те молам објасни ми каква врска има бројот на партнери кои жената ги имала со појавата на деформитети на нејзините деца???????????????????

...ima i toa kakva...eveti primeri excusive za tebe:

---nervozna majka-nervozno dete...
---krusha pod krusha paga...
---besna kobila-dobro javanje...
---se e do genite...nasledno e se...

...se nadevam deka si zadovolna od odgovorot...nikoj nema da saka ako mu se pogodi kerka da bide na malkata (u sluchaju na promena na ulje na sekoi 4000-5000 km-za preforsirani sportski mashini):pos2::pos2::pos2:

Виктор, мора да се шалиш?:)

Во кој круг ги викаш машките, во круг на несвесните, на не-мажите?
Кое машко денеска ќе се задоволи со тоа да не биде добар љубовник и да има незадоволена девојка/жена?

Која жена- во нормални услови-, која посакува да биде исполнета и среќна, ќе се согласи да има живот во кој ќе биде сексуално незадоволена?

Значи, колку ни значи првиот? Убав спомен за едно време кога бевме заедно и кое е сега духовно ми е далечно - ништо повеќе од тоа.
Првиот е само почеток на сексуалниот живот, и фала богу, од таа среќа и радост не се откажувам:) За некого, првиот е тој со кој ќе го оствари тоа, за повеќето, не:) Фала богу.

ohohohohhho STOJ drugrce ne si vo tek na temata a?nikoj ne spomna ne zadovolstvo na zenata.spomnuvame dali ti sakas skapana(skinata)ili sakas ti da si prvicko (prv gazda)a so mislis i sakas ti a?(ajde vlevaj u krugot i smej se )

ohohohohhho STOJ drugrce ne si vo tek na temata a?nikoj ne spomna ne zadovolstvo na zenata.spomnuvame dali ti sakas skapana(skinata)ili sakas ti da si prvicko (prv gazda)a so mislis i sakas ti a?(ajde vlevaj u krugot i smej se )
E sea druze koga sme kaj prv itn gleaj sea belja ti ke ja ucis na sve a posle toa ona ke si porabotuva so drugi na strana taka da ne ti drzi mnogu voda ova ok e sekoj saka da bide prv no spored mene i malku iskustvo ne e na odmet da ne moram da se zamaram so gluposti od tipot aj sea cekaj da te namestam itn se razbirame mislam:toe:

abe ke ja naucis ne e problem.ti kako sakas toa si e tvoe mislenje .ama da znaes PRV SI E PRVV be brat ne mi treba ni kondom ni da mislam dali tegle nesto po nea nisto.nema da se zamaras A I PLUS kako so rekov PRV SI E PRV.poz

druze ne e vazno do tolku da si prv otkolku da uspees da ja smiris:locked:

abe ke ja naucis ne e problem.ti kako sakas toa si e tvoe mislenje .ama da znaes PRV SI E PRVV be brat ne mi treba ni kondom ni da mislam dali tegle nesto po nea nisto.nema da se zamaras A I PLUS kako so rekov PRV SI E PRV.poz
ај размисли малку повеќе за ова болдираново дали стварно не ти треба,ако мислиш дека доколку е невина и нема никакви инфекции е тогаш се лажеш многу,брат далеку ќе стигнеш со тој твој мозок :helou:

Вики газда:)
Нејќам чоек, нејќам да сум првичко:)

ti si znaes brat kako sakas.bidi si se vtor togas.na sekoja ti ke si i vtor znaj.

druze ne e vazno do tolku da si prv otkolku da uspees da ja smiris:locked:

izvini ne te razbrav so sakas da kazes sorry.ako moze objasni mi so sakase da kazes.fala

ај размисли малку повеќе за ова болдираново дали стварно не ти треба,ако мислиш дека доколку е невина и нема никакви инфекции е тогаш се лажеш многу,брат далеку ќе стигнеш со тој твој мозок :helou:

kako ke ja dobie sidata ako ne se e*ela.?taka da siguren sum.prv nemala so nikoj.a drugite ifekcii ne se tolko strasni kako sidata.za toa bratce PRV samo.ili 2 3 4 ama so kondom*e

viktordojran напиша:
kako ke ja dobie sidata ako ne se e*ela.?taka da siguren sum.

А ти уште не си слушнал дека освен сексуален однос постојат мал милион работи преку кои може да се добие сида

viktordojran напиша:
kako ke ja dobie sidata ako ne se e*ela.?taka da siguren sum.prv nemala so nikoj.a drugite ifekcii ne se tolko strasni kako sidata.za toa bratce PRV samo.ili 2 3 4 ama so kondom*e
:uvo: Е за ова нема да ти објаснувам,неможеш само од е*ење да ја добиеш,што ако одела со некој заразен па додека се љубеле имале двајцата рани на усните,немогуче нели ама вистинито,се гледа дека не си доволно информиран,и нема инфекција што не е опасна,фурај ти се гледа дека неможеш да прифатиш други мислења,тоа е што е

Абе без кондом она може да фати една „болест“ ја викаат бебе.

Инаку не бери гајле СИДА и Хепатит Ц се добиваат на многу различни начини а не само преку секс, што значи може некоја и да е невина па пак да накачиш нешто од неа.

Р.Ѕ. Колку што знам JASMIN е девојка

LELLEEEE ne mi se veruva on pak si prodolzuva so gluposti zborenje, pa sea ja zatera nakaj sida se gleda pojma nema od nisto, ne mu se lutete, ali veke mi se gadi od site raboti sto ovde gi iznapisa i gi iznakaza.
temata kako mene mi izgleda se pretvori vo zenski moral kolku se e...a i dali bila kurva ili nevina, od negova gledna tocka, i toa e samo edno golemo ograniceno gledanje ne samo na devojkite i seksot, nego i na zivotot.
Pa posle ke se vrega sto nekoj rekol deka e od selo:jaj: , pa kakvi se tie izreki, "skapana" ili nekoi drugi,,,????? ma dzabe ovde nesto se dokazuva, koga on ne go razbira denesniot svet, si zivee vo glavata vo 19 vek, i zatao ke si nastrada eden den , poradi vakvite razmilsuvanja!

Абе без кондом она може да фати една „болест“ ја викаат бебе.

Инаку не бери гајле СИДА и Хепатит Ц се добиваат на многу различни начини а не само преку секс, што значи може некоја и да е невина па пак да накачиш нешто од неа.

bebeto ne e problem ni pak bolest.A ZA SIDTA koga e poopasno preko eb*nje ili preko dopir nekoj si (so znam koj).?koga mozes najlesno da ja zakacis a?preko dopirot a?ahhahaha:pos2:

LELLEEEE ne mi se veruva on pak si prodolzuva so gluposti zborenje, pa sea ja zatera nakaj sida se gleda pojma nema od nisto, ne mu se lutete, ali veke mi se gadi od site raboti sto ovde gi iznapisa i gi iznakaza.
temata kako mene mi izgleda se pretvori vo zenski moral kolku se e...a i dali bila kurva ili nevina, od negova gledna tocka, i toa e samo edno golemo ograniceno gledanje ne samo na devojkite i seksot, nego i na zivotot.
Pa posle ke se vrega sto nekoj rekol deka e od selo:jaj: , pa kakvi se tie izreki, "skapana" ili nekoi drugi,,,????? ma dzabe ovde nesto se dokazuva, koga on ne go razbira denesniot svet, si zivee vo glavata vo 19 vek, i zatao ke si nastrada eden den , poradi vakvite razmilsuvanja!

ZLATO toa ti se strumicki izreki ako sakas da znaes.ako si slusnala za toa mesto.i ne e 19 vek tuku se raboti za PAMET VO GLAVATA.kolko razmisluvate vie zenskite leleleleelele.....moram da sum skapna(SKINETA)SORRY sit moi drugarki se skapani moram i jas.hahahatoa vi e vaseto razmisluvanje.TUKA ZNAES KAKO VIKAT(DOLGA KOSA KRATOK MOZOK)VO SR.THE END.

bebeto ne e problem ni pak bolest.A ZA SIDTA koga e poopasno preko eb*nje ili preko dopir nekoj si (so znam koj).?koga mozes najlesno da ja zakacis a?preko dopirot a?ahhahaha:pos2:

Виктор зборот болест го ставив во наводници намерно за да ти дадам до дознаење дека го употребувам метафорично. А дека бебето е проблем проблем е , особено кога не си го планираш семејството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom