Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Уште една ваква реченица и нема воопшто да пишуваш на форумот. Прв жолт картон.

И не употребувај 16 извичници, доволен е еден, знаеме дека се нервираш.

ne ne ovaa recenicava ne bese za nikoj od forumov nameneta!!! onaka mi dojde ne bese za nikoj ne mislev da navreduvam ili da pcujam!! dali e prifateno izvinjuvanjevo?

ne ne ovaa recenicava ne bese za nikoj od forumov nameneta!!! onaka mi dojde ne bese za nikoj ne mislev da navreduvam ili da pcujam!! dali e prifateno izvinjuvanjevo?
Прифатено е.

Но, без разлика дали е за некого или општо, труди се да не употребуваш такви реченици во дискусии.

Cekajte malce be luge RUCNA

Ne e seedno ako ziveesh u pomala sredina iskreno receno... nie sto mu mrchime tuka sme sve od pogolemi gradovi Skopje MAdrid Lisabon Pariz London Tokio

Iskreno sea da ziveam i ja negde u Berovo Delchevo ( bez navreda viktor ) i da ja zeam nekoja i da gi gledam pred ochi sekoj den minatite jebachi nema da mi bide seedno... dobro utro komshi sto ima ... pa ke pocnat da mi se vrtat sliki od toj kopukot kako ja dupel i na prva kriza ke ima kurshlus ke ja tepam ne znam zasto ama ke ja tepam ili ke se propijam

Masko sum ipak gordost ... pa uste nekoj ke se napie i ke ti prosere ama mu ja ebev Stojanka na Trpeta ... pa ke treba da go zakolesh od sram ... toa se vika Palanka mala sredina losa rabota

Ima razlika sepak ostajte toa ... ja koa kazav bi zemal i prostitutka bi zemal karakterno ama ne i taa sto ja ebela pola maalo moe ... da ne se lazeme NE E SEEDNO.

Zatoa ne osuduvajte

Ja na primer imav edna devojka od mal grad , abe ne davase koa ke i otidev na poseta da ja vidi nekoj pusti sramovi se kriese koa idese kaj sto bev smesten . Oti da ne pukne bruka sto ke ja zborat se eebela ...palanka e toa en e zaebancija...

Za zlobnici nemala drugi posto javno pa se prikazuese so mene i taka nataka ama koa ke dojdese vreme za metak ... se krieshe ko nindza nekoj da ne ja zbori posle lesna zenska ... toa ti e !

I ne go osuduvajte malce podlaboko stajte se na mesto na tip koj zivee u pomalo gradece kaj site se znaat a nejke nikoj da go podjebava utre deka mu ja ebel zenata, moze i ja da ziveam tamu oduvek i ja taka bi igral posebno po selata ama pa koj e kriv ako zivee vo selo i sto sea aj da go spalime ... sakal nevina

Ednostavno nejke da se bruka covekot toa e toa

Свидн, јас сум од Струга, град кој е помал од Струмица, нали? Јас најдобро знам што му е муабетот на дечково, ама ептен забегал. Башка целта ми е да кажам дека некој мора да почнее нормално и помодерно да живее и во помалите градови, а зошто тоа да не бидат овие млади деца? Ќе се земале од сега ... страшна работа.
И јас некогаш како помала сум се устручавала и дали ќе седнам со дечкото на кафе, ама со тек на време сфатив тоа што е општо познато дека колку понормално живееш-толку поненормален те прават, па си го искоренив брзо таквото мислење и начин на живот. Не дека се прокурвав, ама па не се мислам џаболебарите кои не ме ранат што ќе ми кажат зад грб.
Може е поинаку дека неможат за мој дечко да ми кажат дека е курва, па неможам да сфатам, ама не е толку голема разликата.

Abe iskreno divajn ima RAZLIKA

za masko da mu slapnes u faca ti ja ebev e ko u oko da mu brcnesh psihologija e toa , ne moze sekoj da se spravi so toa .

Uste pa da gi gledas jebachite a ko sto i sama znaesh kakvi se ima ogovaranja i zlobni pakosni luge da cuesh namerno ke mu pustat BUVA kako ja ebele . Od pakost , zavist i sto posle ke go podjebavaat ke mu se seirat ... losho losho .

Pa koa ke pocnat da mu se vrtat u glava filmovi , ke pocne ja zamislja kako mu go pushela na tamu si nekoj . Zatoa drugo e koa ne gi gledas ne gi znaesh , stravot nema osnova vizuelnost , a koa ke vidi vlegue u psiha pobrzo i ke go sjebe ma kako jaka licnost da e , so tek na vreme... ako ima moroni okolu nego koi ke prebacuvaat a ke se najde nekoj sekogash...

Mashka psiha e toa ipak posebno vazi za pomalite gradcinja a za sela da ne zboram . Ne deka deckovo e glup ili nesto nema to vrska samo od pretpazlivost moze taka reagira.

MIslam ne zezajte u tie gratcinja Dojran mislam deka rece e taa pa site se znaat dve ulici se ... pa i strumica da ne e nesto velegrad mozebi abe i Skopje e malo selo ama sepak kolku tolku e pogolem grad ne se znae se .

I taka ne go napadjajte ima i druga strana na medalot.

Neli taka viki daj edno pivo sea

Како и да е, животов е еден и секој го живее за себе. Ако некој мисли дека вреди да се жртвува и врзува за еден невин партнер, без оглед дали му одговара, само за да не слушне лош збор од околината (која посекако гледа да ти и ќе ти наштети) тогаш во ред.

Сакате да кажете да се жртвувам поради околината за да не слушам трач муабети,да земам жена која е невина а немам никакви чувства спрема неа само заради алапачите селски?

Pa ako ziveesh u selo i takva sredina slicna sto mislis ke te ceshlaat selskite fraeri tamu a ?

Abe samo zatki si mavaat eden na drug koj na kogo mu ja ebel , sto mislite se rasprava tamu nekoj poasalen muabet ?

I kazi ti vlatko ke izdrzis takva presija i nema tibide gajle a da zivees u gratce od tri ulici ?

Како и да е, животов е еден и секој го живее за себе. Ако некој мисли дека вреди да се жртвува и врзува за еден невин партнер, без оглед дали му одговара, само за да не слушне лош збор од околината (која посекако гледа да ти и ќе ти наштети) тогаш во ред.

E sea ne si fer koj vika deka ne mu odgovara taa nevinata nego ?

Coekot sekoja takva do sea sakal da ja zeni toa mu e son uste od devojce sto se vika

Imal cesni nameri ama jebiga ne ispadnalo... se zapil moze pa gi batalil :pos2:

Ja ko so sfakam saka si najde edna koja ke i bide prv i koja MU ODGOVARA i da si ja ozeni i resen problem

Е од такт ме вадите значи.
Добро, зошто во тој случај сакате жени кои ви приоѓаат први, зошто сакате жени кои ви даваат од прва вечер, зошто сакате жени кои се јаки е*ачици, зошто сакате отворени и жени без предрасуди, а ве влечат невини домаќинки за нешто посериозно? Сакате све да свртите и пак некоја невина да имате после се`? Кај мислите дека ќе останат такви на крај?
И после на жените им значел повеќе првиот ... вие го наметнувате тоа така да биде ... ќе прочитаат вакви постови мали девојчиња и ќе си пикнат во глава дека невиноста е којзнае што и дека треба да му ја "поклонат" само на мажот после цела церемонија од свадба.
Сфашта.

...abe ja mislam deka administratorkive treba da ostanat nevini, i deka treba da im se restriktira pristapot do temite, poshto zloupotrebuvaat duznost...i nevinosta ja prekrshuvaat so toa sto se zakanuvaat ako ne ti e isto mislenjeto...mislam ima tuka i vini...ne se sve nevini...pa koj kako si saka taka nek si se oprai...abe oni se poishe za tehnichka podrshka na forumot...svaka chasht za toa...ama ne breeeeeeeee brate sestro...da vikash vaka ke praish ili opaaaaaaaaaaa...ipak nevina si e nevina...

...:nenene:...sum na temata...tri puti spomnav nevinost...:tv:

SWEDEN напиша:
Pa ako ziveesh u selo i takva sredina slicna sto mislis ke te ceshlaat selskite fraeri tamu a ?

Abe samo zatki si mavaat eden na drug koj na kogo mu ja ebel , sto mislite se rasprava tamu nekoj poasalen muabet ?

I kazi ti vlatko ke izdrzis takva presija i nema tibide gajle a da zivees u gratce od tri ulici ?
Дај бе шведо те молам,ако зборам лично за мене,никогаш не би останал у мало гратче да живеам,селските фуфи се искурназени сега брат,нема да ја намолиш да остане со тебе во село да живее па што сака нека биде,што мислиш ти зашто по селата има толку не женети стари беќари дека нема не невини,не туку дека и "виновните" му ја фатиле маглата у некој поголем град па нека си ја тупат они главата и нека зборат она курва цело село ја помина,и нека дркаат дома,она ќе си го најде крајот и среќата еме мерак у селото си направила ем се усреќила
Муабетов цело време ви води дека девојките кои се од помали гратчиња треба да се мужат уште на 15 години кога ќе ги зачеша пи*ето,за да не останат стари моми :nesvest:
А подобро ќе биде ти да си и прв у мало село се чувала за тебе а после комшиите реденката да и ја прават,па тогаш што станува со муабетите,колеж

Не смеам да имам различен став од твојот и на Свидн? Ако е така значи дека злоупотребувам админско место? Ајде ќе ве молам, вратете се.

Jas ova zboram za mali sredini a za u golem grad bas me briga koja saka neka e osven da ne se ebela u maalo pa da dojde nekoj da moze da pokaze so prst mu ja ebev na SWEDO zenata ...

Ako ne znam ne me boli , ako vidam moze i da me zaboli ama ako mi trubat non stop i mi se setaat jebacite pred nos i ke me boli i ke tepam i ke pijam ili ke se iselam od Deljadrovce u Finska nekoe selo tamu i ke im kazam na site deka zena mi e bila devica pred brak i tek toash tamu ke mi se smejat hahahahahaha

Dakel zavisi koj kaj zivee, kako zivee i sto e najbitno sto sve proziveal !

Е од такт ме вадите значи.
Добро, зошто во тој случај сакате жени кои ви приоѓаат први, зошто сакате жени кои ви даваат од прва вечер, зошто сакате жени кои се јаки е*ачици, зошто сакате отворени и жени без предрасуди, а ве влечат невини домаќинки за нешто посериозно? Сакате све да свртите и пак некоја невина да имате после се`? Кај мислите дека ќе останат такви на крај?
И после на жените им значел повеќе првиот ... вие го наметнувате тоа така да биде ... ќе прочитаат вакви постови мали девојчиња и ќе си пикнат во глава дека невиноста е којзнае што и дека треба да му ја "поклонат" само на мажот после цела церемонија од свадба.
Сфашта.

Abe vlatce ti ne si bil u selo odamna a ?

KOj ja be namoluva nea tamu , dva shamara i ja pracha po pivo ili u nokaut ...nema treto koj i dava pravo na izbor ..ke i naprai tri deca ke ja vrze za rerna a on ek pie pivo so drugarite ... neam tamu lizni mazni so zeni mnogu mnogu... udri seljackata puna od prva ... ke go prelazela aham vazhi ...seljak koga ke prelazesh da mi pishesh

A za to becarite sto ostanale sami toa ne e do toa , nego tamu ne se radjale zeni i zatoa sto pomlada fati dur ne znae nisto ne i teknue za fakultet ni sredna skola tie becharite ja nalegnue na seljacki nacin ... i prai dve deca i zdravo. Tie sto ne uspeale si sedat doma i pijat po kafani toa e toa jebiga mnogu mu ja mislele ...abe selo ti e divlji zapad

Дај бе шведо те молам,ако зборам лично за мене,никогаш не би останал у мало гратче да живеам,селските фуфи се искурназени сега брат,нема да ја намолиш да остане со тебе во село да живее па што сака нека биде,што мислиш ти зашто по селата има толку не женети стари беќари дека нема не невини,не туку дека и "виновните" му ја фатиле маглата у некој поголем град па нека си ја тупат они главата и нека зборат она курва цело село ја помина,и нека дркаат дома,она ќе си го најде крајот и среќата еме мерак у селото си направила ем се усреќила
Муабетов цело време ви води дека девојките кои се од помали гратчиња треба да се мужат уште на 15 години кога ќе ги зачеша пи*ето,за да не останат стари моми :nesvest:
А подобро ќе биде ти да си и прв у мало село се чувала за тебе а после комшиите реденката да и ја прават,па тогаш што станува со муабетите,колеж

Uste nesto seljanka ne moze da prelazhe seljak , seljanka moze da prelaze nekoe gratsko dete neiskusno koe od jaki gratski picki koi ne davaat dovolno cesto piche ke se zaleta na selska finta horny selska pichica nova taze u studentskome domu ... pa ke se chesha posle cel zivot sto go snaslo sto stail u kucha ... ama bolje i toa nego gradsko dete so kur u ruka pa toa pa ich ne biva neli ?

Ama pa zatoa ima gradski kurnazi si znaat gi iskostuvaat od jebacina selskite picinja i taka cirkulira sve ova bez ogled dal se nevini ili ne . Tie sto idat u velegradot Skopje riskiraat ako se od provincija ili ke se omazat tamu ili posle tesko deka ke se omazat doma . Oti ni seljacite ne se naivni , si vikaat abe ja da ja ranam ona se ebavala po Skopjevo sea mi se vracha ko izdisan balon ...koj ja ebe ne e nevina..ke si baram nekoe maldo pilence da si e samo moe ...

Sea pojasno ti e selska filozofija i nevinost zasto e vazna ?

значи колку си превртлив тоа е чудо некое,неколку страни поназад го правеше човекот уназаден и му разглабаше теории а сега го имаш неговиот став,јебига брат секој со својата судбина,некој ќе пати цел живот у мал град за невина девојка некој ќе пати што земал такво некое сељанче кое демек го прелажало,кажав јас што имав за кажување,нит ми треба да ме памти како прв ни ништо,ај поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom