Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Чим знаеш,нема потреба да ти објаснувам:)

@LEANDRA
-pa ne mora na mene da mi objasnis,objasni im na drugite,objasni zasto koga treba da se odlucite za prviot seksualen partner i prviot seksualen odnos vikate deka togas toj partner,moment i mesto mnogu vi znaci,a sega tvrdite deka nisto ne vi znaci.

Епа се трудам да ти објаснам дека за сите е истото чувство пред да легнеш со нив,ти рече дека сета ја знаеш.Чим подобро не разбираш жените од самите нас,ставам точка на муабетот,бидејќи колку и да ти објаснувам машко главо,ти пак ќе го мислиш истото,а нас не прашуваш:)

@LEANDRA
-znaci jasno e deka ni samata ne znaes,pa od tuka i ne znaes da objasnis i se kries pozadi masko-zenskite nedorazbiranja.
-i ti rekov objasni im na site,a ne na mene,kojznae mozebi nekoe masko ke svati,pa on ke mi objasni na mene,mozebi so nego ke bidam na ista frekfencija.

жените многу често и незнаат што сакаат, ама многу добро знаат како да го постигнат тоа.:tv:

па вака сега!јас првото сексуално искуство го имав со девојка со која немав врска и јас бев неискусен а и она исто така!!! тоа се случи пред 3 год. од тогаш со таа девојка се имам видено усте неколку пати А ТАА СЕ УШТЕ МИ ВРТИ на мобилен иако иде со еден дечко!!!!а јас сега сум у врска со девојка што имала сексуално искуство пред да биде со мене!И според мене таа колку и да ми вика дека тој не и значи ништо знам дека ме лаже! тоа е како правило ПРВИОТ НИКОГАС НЕ СЕ ЗАБОРАВА(поготово за девојките) и мн се каам за таа работа!! и сите машки треба да знаат дека ако земале нечија невиност ТАА СЕКОГАШ КЕ ГО ПАМТИ!!!!!!!!
ти врти затоа што на тебе се сеќава со убаво...во повеќето случаи е така.
Јас на мојот прв ќе се сеќавам цел живот али не затоа што со него сум ја изгубила невиноста туку тој ми има направено многу проблеми по кои ке го паметам по мноогу лошо и никогаш не би помислила пак да се вратам со него или пак било каков контакт да имам со него иако ми е бил прва љубов и прв ми ја зел невиноста.

Првиот сексуален партнер ми значи, зашто се надевам дека ќе ми биде и сопруг во блиска иднина:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom