- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
ne mislam,znam.pa nemam jas 15 godini,sum bil vo mnogu situacii,i sekogas najproblematicni se nevinite.Алекс а зошто мислиш дека не драматизираме,за вториот,третот,четвртиот...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne mislam,znam.pa nemam jas 15 godini,sum bil vo mnogu situacii,i sekogas najproblematicni se nevinite.Алекс а зошто мислиш дека не драматизираме,за вториот,третот,четвртиот...?
ти врти затоа што на тебе се сеќава со убаво...во повеќето случаи е така.па вака сега!јас првото сексуално искуство го имав со девојка со која немав врска и јас бев неискусен а и она исто така!!! тоа се случи пред 3 год. од тогаш со таа девојка се имам видено усте неколку пати А ТАА СЕ УШТЕ МИ ВРТИ на мобилен иако иде со еден дечко!!!!а јас сега сум у врска со девојка што имала сексуално искуство пред да биде со мене!И според мене таа колку и да ми вика дека тој не и значи ништо знам дека ме лаже! тоа е како правило ПРВИОТ НИКОГАС НЕ СЕ ЗАБОРАВА(поготово за девојките) и мн се каам за таа работа!! и сите машки треба да знаат дека ако земале нечија невиност ТАА СЕКОГАШ КЕ ГО ПАМТИ!!!!!!!!