Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Значи ти виктордојран првата што ќе ја брцнеш за прв пат ќе ја земеш за жена? Хехехе, смешно се прснав од смеење. А би одбил ли девојка што е брцната повеќе пати доколку ти даде?
Или девојката има некои си 25-6 години и мислам нормално е да имала девојката односи до тие години, сепак потреби се тоа. Епа според твојава теорија и жените треба да бараат маж што ниеднаш не го брцнал у футрола....Тешко многу Тешко....можеби цел живот ќе се сеќава таа на која што си и земал невиност ама тоа не значи дека си и го земал животот за тебе.
Жените во денешно време се слободни со слободни размислувања...Што ако девојката се самозадоволила првиот пат, или е спортист па при вежби отишла невиноста у неповрат?
Незнам дали си информиран за повторно враќање на невиност со таканаречено „шиење„ или полнење со силикон за да се врати малиот простор помеѓу венеричните брегови? Што тогаш? Ти ќе ја направиш дефлорацијата ама по незнае ни она кој пат и ќе бидеш задоволен, а тие што 101 што ја знаат пак ќе ти се смеат

vaka sega nikoj ne saka kurva a niti pa nekoja sto imala so drug pred nego.ako me razbiras.sekoj saka da si e prv vo seksot kaj devojka mu retki se tie maski so ne go sakat toa. A VIE ZENSKITE sto si se rabotite pred brak toa u redu li e?emi eve ti na primer(ne daj boze)da se zatreskas u nekoj so ne saka e... so ke pravis a ke se krpes?a ludo si zatreskana u nego.KE SE KAES CEL ZIVOT, zasto si go napravila toa.AAAAA i plus cel zivot ke go slusas zborot KURVA od mazot a zasto?oti si bila skapana od drug a ne od nego.poz(I NE SE LUTI TOA E MOETO MISLENJE)

Мене искрено најбитно ми е да го омрсам....а дали тоа ќе и бидам прв или 1 000 000ти не ми е битно....
Иначе задоволството од сексот т.е. резултатот е најважен....
....а тоа се децата, секс на празно е исто ко да веслаш кајче на суво, има ќар ама малце, а кога ќе се роди твое дете е тоа е веќе успех

vaka sega nikoj ne saka kurva a niti pa nekoja sto imala so drug pred nego.ako me razbiras.sekoj saka da si e prv vo seksot kaj devojka mu retki se tie maski so ne go sakat toa. A VIE ZENSKITE sto si se rabotite pred brak toa u redu li e?emi eve ti na primer(ne daj boze)da se zatreskas u nekoj so ne saka e... so ke pravis a ke se krpes?a ludo si zatreskana u nego.KE SE KAES CEL ZIVOT, zasto si go napravila toa.AAAAA i plus cel zivot ke go slusas zborot KURVA od mazot a zasto?oti si bila skapana od drug a ne od nego.poz(I NE SE LUTI TOA E MOETO MISLENJE)
Ама ти стварно имаш 18. век ставови.

Да се крпам зошто тој што го сакам не ме сака ебена?! Ни на сон.
Ако тој деген (извини на речников) ме услови со таква работа и не сака да биде со мене затоа не сум недопрена- во моментот кога така ќе ме уцени, или кога ќе му го согледам ставот, ќе биде тоа „Гудбај свит меморис“. Човек со такви заостанати од четрс-турско ставови не ми треба ни во блиска близина, а не па како дечко, и најмалку како маж.

А не па да се каам! И уште да дозволам некој да ме ословува како курва само зошто сум имала повеќе од еден сексуален партнер во животот? Ни промискуитетна не можеш да ме наречеш во тој случај, не па курва.

Јака и душа на девојка ти со вакви ставови. Не дај Боже да дознаеш дека некако успеала да те насамари дека си и прв, а всушност не си бил... Итри се жените, коа треба да се справат со мажи како тебе, и такви работи се способни да направат. :wink:

Ама ти стварно имаш 18. век ставови.

Да се крпам зошто тој што го сакам не ме сака ебена?! Ни на сон.
Ако тој деген (извини на речников) ме услови со таква работа и не сака да биде со мене затоа не сум недопрена- во моментот кога така ќе ме уцени, или кога ќе му го согледам ставот, ќе биде тоа „Гудбај свит меморис“. Човек со такви заостанати од четрс-турско ставови не ми треба ни во блиска близина, а не па како дечко, и најмалку како маж.

А не па да се каам! И уште да дозволам некој да ме ословува како курва само зошто сум имала повеќе од еден сексуален партнер во животот? Ни промискуитетна не можеш да ме наречеш во тој случај, не па курва.

Јака и душа на девојка ти со вакви ставови. Не дај Боже да дознаеш дека некако успеала да те насамари дека си и прв, а всушност не си бил... Итри се жените, коа треба да се справат со мажи како тебе, и такви работи се способни да направат. :wink:
IzVini ne se razbravme jas rekov ti da si zatreskana ludo u nego.a ne on i da ti kaze cim si ebana ne te sakam.a za zenska mi ne se sekiraj ona e cista kako solza.me izdrzuva zatoa sto i ona go ima istoto mislenje kako mene.vo vrska so prviot.a da se krpi sedi do mene i mi veli sega kazi i ona da se sprema za krpenje ne jas.oti ovakva- ne znam da li ke ima nekoj lud tip.jas da sum nema ni da se zamram ke se pleskam samo so tebe ama dobro ima tipovi pa so si sakat takvi jebi ga.:pos2:

Ehhh ti stvarno mnogu zastareni, prastari veruvanja imas:tapp: Pa koj te ucese taka??kolku godini imas vakvi gluposti da iznakazes , ne mi se veruva, pa i tatkomi vis ene veruva vo taa nevina devojka, od istiot tvoj primer.
Pa se prasuvam vo koj vek ti zivees.
I normalno tvojata devojka te podruva bidejki si i prv, sto ima ona da kaze i sto znae ona,.,:nesum:
pa slusaj vek eti rekov se zavisi od covekot, i nemoj sega ti da odis, vo takvi ekstemnosti deka ako ne e nevina smenila 101,102, i deka e kurva...auu kolku ova zvuci zaostanato,,,sramota ova da go kazes!!!
ocigedno ti se plasis nekoj da ne te sporedei so nekoj drug,,,tuka li e bolkata:nenene: ama nema potreba zatosato zenata ke te saka za sto si, ako navistina te saka!
zatao mislam deka ne si vo pravo, i OCIGLEDNO ne ja znaes zeskaat psihologij aniti filozofija voopsto, zdabe si tolku mlad, koga imas zastareni sfakanja.
Mesas pojmovi od kurva i ona sto ne e nevina!
A ti sto is imal pred nejze sto znaci deka is KURVA:kesa:

...nevesti, berite pamet, andolcheto megu noze i mazite poveke ke ve cenat ako ste sekogash doterani ama bogami i ako ste mu prvi...toa ne se zaborava...nikad...:tv:

Додека сум идела со него и сум го направила тоа со него за прв пат, секако дека ми значел. А кога веќе сме раскинале не би ми значел апсолутно ништо, без разлика што ми бил прв.:tapp:

IzVini ne se razbravme jas rekov ti da si zatreskana ludo u nego.a ne on i da ti kaze cim si ebana ne te sakam.a za zenska mi ne se sekiraj ona e cista kako solza.me izdrzuva zatoa sto i ona go ima istoto mislenje kako mene.vo vrska so prviot.a da se krpi sedi do mene i mi veli sega kazi i ona da se sprema za krpenje ne jas.oti ovakva- ne znam da li ke ima nekoj lud tip.jas da sum nema ni da se zamram ke se pleskam samo so tebe ama dobro ima tipovi pa so si sakat takvi jebi ga.:pos2:
Нешто потрагично од машко со затуцани мислења е женско со затуцани мислења. Не за друго, зошто таквите на крај се дупло сјебани. Ем ќе си останат затворени во своето мало светче каде што за сексот се зборува со фрази како "the birds and the bees", дечињата ги носи штркот, а вагината има свое слатко именце како Снешка, ем ќе им се здосадат на затуцаните мажи заради неинвентивност и ќе бидат шутнати. Таф лак.

Читам и неможам да ви се изначудам на размислувањата... Де бре големо чудо ако девојката не е невина пред да има нешто со тебе. Добро бе во кој век живеете? Тоа го имаше пред 200 години кога владееше султанот на овие простори.

А ајде ваков пример да ти дадам... Одиш со женската едно 2 години. И стварно и си прв и сакате да направте нешто и го правите тоа. И по извесно време (без разлика на какво влијание) ти повеќе не сакаш да си со неа, и ја откачуваш (или еве обратно. Таа не сака да е со тебе поради Х причини и раскинувате). И според твоето размислување таа повеќе не треба да си фати дечко??? Едноставно некои работи воопшто неможам да ги сватам.

Читам и неможам да ви се изначудам на размислувањата... Де бре големо чудо ако девојката не е невина пред да има нешто со тебе. Добро бе во кој век живеете? Тоа го имаше пред 200 години кога владееше султанот на овие простори.

А ајде ваков пример да ти дадам... Одиш со женската едно 2 години. И стварно и си прв и сакате да направте нешто и го правите тоа. И по извесно време (без разлика на какво влијание) ти повеќе не сакаш да си со неа, и ја откачуваш (или еве обратно. Таа не сака да е со тебе поради Х причини и раскинувате). И според твоето размислување таа повеќе не треба да си фати дечко??? Едноставно некои работи воопшто неможам да ги сватам.

decki otidovme na greska sfakanje mnogu temata bese-zenski zosto vi znaci prviot seksualen partner.a toa so segasnoto zboruvanje bese edna nedorazbiranje megu mene i drugite pisuvaci.

незнам кој има позатуцани мислења,дали ти или она и кој треба да го жалам поише.па добро у кој век живеете??да,првиот/првата декогаш ќе ти остане у сеќавање ама не значи дека цел живот ќе имам некои чувства за него.да ќе биде посебен ама нема да го сакам вечно!а за чувањето до брак,ни мајка ми па дури ни баба ми нема веќе такво мислење,сите(очигледно не сите,туку повеќето)нормални луѓе имаат сексуални односи пред брак.замисли се ожениш со некоја која ете не е добра во кревет(според твојот вкус)и шо?ќе се разведуваш?!затоа треба да пробаш претходно(не викам да идеш и да се ебеш со секоја и да ја баталиш ако не е добра)за да си најдеш некоја како што треба.
второ,што прочитав претходно што си пишал..очигледно според тебе машките може да имаат сексуални односи а женските треба да се чуваат или пак за првиот цел живот да имаат некои чувства,да им биде светец?!колку не иде тоа така!и шо читам си е*бел некои женски и си ги баталил после тоа?тоа е најбедното нешто на целиот свет!!и нејќеш да имаш секс со женски на кои нема да им бидеш прв?!па не може сите да се чуваат за тебе!!:uvo:

epa ne mi znaci prviot seksulaen odnos, mnogu vo zivotov sega, kolku te informirav.
Ti si go iskaza mislenejto, i zato imas takvi reakcii, ti zabega a ne nekoj drug:tapp: :tapp: Ako tebe ti zanci, sto toku gi prasuvas zesnkite.
ete ionaka si imas edna na koj ato ai znaci:kesa: :kesa: :kesa:

sto vi znaci prviot vo seksot i sto custvuvate za nego otkako ke raskinete?vie ste so drug on so druga a sepak nesto ne vi e se isto.

нормално дека на секоја девојка и значи првиот секс и и значи со кој ќе и биде...
јас несакам да ми биде со некој што не го знам,што сум многу кратко време со него и да не го сакам...
сакам да биде со некој што навистина ќе ми значи во животот :smir:

инаку што понатаму...
онатаму ништо...ќе си го памтиш и ќе ти значи и ќе продолжиш понатаму да живееш:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom