viktordojran
пссwd
sto vi znaci prviot vo seksot i sto custvuvate za nego otkako ke raskinete?vie ste so drug on so druga a sepak nesto ne vi e se isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto vi znaci prviot vo seksot
i sto custvuvate za nego otkako ke raskinete?vie ste so drug on so druga a sepak nesto ne vi e se isto.
Секако дека во животот на секоја девојка,сексот е нешто што не се дава на секој(ок,сега има и исклучоци,ама ајде ќе се задржиме на тие со памет во главата).
Секако дека и првиот ќе и остави најдлабоки траги зашто на "тој" прв му припаѓа нејзината невиност.
Кога врската ќе заврши,нема што друго освен да се продолжи со животот.
Нема зашто навраќање во минатото.Ќе останат само спомените,а тие ќе бидат убаво спакувани и сместени во архива во посебно катче во срцето и ќе бидат отворени тогаш кога нема да нанесат болка.
da no sepak pak se ima zelba da se vratis so prviot.kolko sto jas znam i eksprementiral.site velat mi znaci ke mi znaci i ke go sakam cel zivot so koj i da sum. a za vtoroto-ZNACI SEPAK SE OTVART?
Желбата со тек на време ќе исчезне.
Да,сум го сакала и ми значел и секогаш ќе ми значи зашто со ТОЈ сум имала нешто прекрасно за прв пат,но што било поминало,ќе ме радува фактот што се случило и траело колку што траело и било преубаво...ама јбг,со сила убавина не бива...
tocno taka zelbata so tek na vreme pominuva.inaku na site nas ni znaci PRVIOT so nego sme podelile nesto sto za nas e skpoceno pa i za vas isto taka, sekako deka ke go pamtime zasekogas a zebata da se bide so nego povtorno so tek na vreme pominuva.jas nikogas ne bi sakala da bidam povtorno so nego :nenene: nikako.pa i kako sto kazale nekoi PRVIOT PAT NE SE ZABORAVA ili PRVOT NE SE ZABORAVA
![]()
a dali sega koga ke go sretnes imas nekoi peperutki vo stomakot od nego?
Си ме сфатил погрешно.
Јас пишував од женска гледна точка како би се чувствувала.
А за тоа дали би имала пеперутки кога ќе го видам...зависи од времето,а првенствено од мене(дали јас ќе си дозволам цел живот да ми се тресат колениците по него)
pa sto znam samo prasav.moze se uste imas ima i takvi.se omazile i sega oste po prviot si letat.
Па добро,мислам дека е малце претерано тоа и кога некоја ќе се омажи да трча по првиот...сепак,поминало време,запознала друг...
Зашто би се омажила некој ако сеуште лета по ТОЈ?
Бракот претставува нешто свето,помеѓу двајца кои се сакаат и планираат да основаат семејство,а како може семејство без љубов или некој трет помеѓу?![]()