Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Леле, СКАПАНА. Девојка што не е невина ја нарече СКАПАНА. :nesvest:

Не знам што да искоментирам: или носиш незавидлива бројка на сантиметри во гаќите или фетиш ти е женското врескање од болка при кинење на хименот.* (*Химен- не се мисли на стрип јунакот, туку на кожичката што го покрива вагиналниот отвор пред девојката да стане скапана. :wink: Пошто затуцан ми се гледаш малце, што те знам, во твојот свет може тоа го викате „завеса на чесноста“ или нешто слично).

Не планирам да се замарам веќе со ретардирани „именца“ што го понижуваат целиот женски род, а уште помалце со поретардирани сопственици на именцата. :wink:

Господ нека ти е напомош. :pop:

viktordojran напиша:
ZLATO toa ti se strumicki izreki ako sakas da znaes.ako si slusnala za toa mesto.i ne e 19 vek tuku se raboti za PAMET VO GLAVATA.kolko razmisluvate vie zenskite leleleleelele.....moram da sum skapna(SKINETA)SORRY sit moi drugarki se skapani moram i jas.hahahatoa vi e vaseto razmisluvanje.TUKA ZNAES KAKO VIKAT(DOLGA KOSA KRATOK MOZOK)VO SR.THE END.

Slusaj, kako prvo Strumica ja znam dobro, ama ti kako da ne si od tamu, tuku dojransko nekoe sleo, ili pak Dojran seedno, amozes i od grad da i si,,,ne potecnuvam ja seljaci, ama razmsiluvanajta ti so od tursko, nema sto, si se rodil vo pogresno vreme, trebase so dedomi raka pod raka, a ne vaka tuka na forumov da se blamiras i uste pak so toa i da se falis:tapp: :tapp: Se gleda i kolku razbiras se sto lugeto ti zborat.
Sto ti znaci toa drugarkite se skapani ma moram i jas???/znaci site drugarki se kurvi taka??????:pos2:
Kao drugo, licno ja neam dolga kosa, ne sega, ama KAKVA vrska ima dolzinata na kosata so cesnosta na zenskata, pak nekoi stereotipi tuka razbrabotuvas, sto ne ti se na mesto be, zatao sedi si tamu miren , pij si pivo pred kooperacija:pos2: . i odi si do Strumica vodisko, a tvoite ramisluvanja ne gi nametnuvaj na drugite, so sila, ne deka ke gi prifatat pak:kesa:

Mene samo edno me interesira?Eve da receme sum idela so nekoj sto sum go sakala,mi bil prv i takvi stvari.kako sto naletav na odgovorive niedno masko ne pisuva od kaj ke znae toj deka sum imala primer eden,dvajca 100 pred nego?Toa ne mi e jasno i zatoa za zenskoto e mnogu loso koga ke ima odnosi zatoa sto sekoj nareden nema da veruva deka imala samo eden ili dvajca vo zivotot taka?I kako sto vikaat muskive ke idam so nea dodeka mi dade i posle ke ja sutnam?
I sto posle tesko nas sto sme zenski
SE SLOZUVATE SO MENE TAKA?
:jaj:

Mene samo edno me interesira?Eve da receme sum idela so nekoj sto sum go sakala,mi bil prv i takvi stvari.kako sto naletav na odgovorive niedno masko ne pisuva od kaj ke znae toj deka sum imala primer eden,dvajca 100 pred nego?Toa ne mi e jasno i zatoa za zenskoto e mnogu loso koga ke ima odnosi zatoa sto sekoj nareden nema da veruva deka imala samo eden ili dvajca vo zivotot taka?I kako sto vikaat muskive ke idam so nea dodeka mi dade i posle ke ja sutnam?
I sto posle tesko nas sto sme zenski
SE SLOZUVATE SO MENE TAKA?
:jaj:
da da zatoa sedi si so prviot sakaj si go cuvaj si go i nema da ima potreba od 2,3,4 i t.n.a.barem po moe a sega ke dobis odgovori od site deka viktordojran ne e upravo.ama ti kako si sakas jas ti kazuvam od moja gledna tocka.(ama paak jas ne sum u pravo).poz.

Виктор не се топори многу за струмица и за струмичкиот дијалект, бидејќи има неколку подолго време активни членови струмичани, освен тоа еден од администраторите е од струмица.

Виктор, да не прочитам повеќе навреда кон некого, јасно? Ниту офтопик...
Никој не ти забранува да имаш сопствен став, но никој не ти дозволува на тој начин, простачки вулгарно, да ги гониш сите кои не се согласуваат со него.

ОВА Е НАСЛОВОТ НА ТЕМАТА!

Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Каде отидовте со болестиве и со тие стереотипи и затуцани мислења дека девојката нема да биде исто вреднувана ако е девица или не?
Или на вас,О БОЖЕСТВА МУЖИ ви се крева цената ако ебнете повеќе,а девојките се курви и не знам што друго и не вредат ако не се девици?
Па што тропате бре?
Мислам...:uvo:Сакате вие на сите да им бидете први,а да се напраите фраери дека вие сте имале над 50?
АМАН!ЗАНЕС,ЗАНЕС!

П.С.Не генерализирам,само им се обраќам на тие со вакви мислења.:)

Abe sea koa ke se razmisli podlaboko ima deckoto i poenta jes da zbori na dijalekt pa ne go razbirame zvuci navredlivo i to bajagi ama nema veze.

Prv si e prv da ne se lazeme , i ja taka mislev na negovi godini tuka nekako. Ko prvo se gleda deka e familijarno nastroen , ne vika ke ja skapam ke ja frlam , vika ke ja skapam ke ja zenam . I tacno e deka mnogu pomala sansa ima da ima bolest ako e pomlada i nemala sex od nekoja koja imala ( skinat kurton ako nisto drugo tolku fali )

Mada ipak po mene mi lici na Dime Pumpashot i on taka so edno devojche ja skina i so godini idese i ako nesto ne mu cini go fakase ljubomora i ja krsheshe od chutek. Moze ne e taka so clenov ama obicno e taka koa se ima nevina - imas zelba za dominacija i premnogu posesivnost. Al so vikaat strav lozje chuva, moze za nego bolje od kaj da sudime.

Mada nevina si ima i mani :

1. Treba ja uchish vrska si nema aj moze e talentirana ama dur vleze u shema i treba bar 6 meseci zdrav sex da se izopusti.

2. Zena so eden kur ne umira ziva vistina viktore... zatoa preferiram da sum posleden a za prv neka fala. Po mene popostena moze da bide kurvetina sto pominala sito i reseto nego nevina koja posle 10 godini ke i tekne deka ne videla belo videlo i ke se bapne so kolegata od rabota kolku da proceni sto ima razlicno. Zena e toa ziv dzavol drugar.

3. Nema mnogu nevini sve se maloletnicki pa se rizikue zatvor a tamu necini posto mnogu ebat

I taka ne go napagajte deckovo ne znae moze da se izrazi ubavo moze e razlicen od drugite ama pa sea jebiga koj e sovrshen neli ?

Ne postoi masko sto ne saka negovata devojka da bila samo negova, maskite sto go negiraat ova najverojatno imaat vekje "iskusni" devojki i na toj na4in se teshat sebesi deka toa ne e vazno :) .

do misticen
so majstore sakas da kazes deka bi odbral iskusna devojka namesto nevina ? LELE NE MI SE VERUVA
Абе друже, за тебе постојат само два типа на девојки, искусна и невина?
Искуството нема врска со чесноста кога е во прашање љубовната врска или брак, а нема врска ни невиноста. Си чул за терминот невина ороспија? Знам такви примери на кило, од времето на тинејџерски денови, девојчиња кои пружаа оралка на цели друштва, еден ден на еден, друг ден на друг, а беа невини. И сега, по некоја случајност на настани, замисли на таква некоја да си и прв и да си ја земеш фино лепо за жена. Со среќа.

Сакаш да кажеш дека нејзината невиност по автоматизам би требало да ти гарантира нешто? Дека секогаш неизмерно ќе те сака и сонува само тебе и дека никогаш ни на крај памет нема да и текне на друг? Дека во сон ќе го изговара твоето име?

Значи, има два типа на девојки - чесни, кои знаат што е верност и љубов и оние кои шират нозе (или уста) на секој на кој ќе им се навлажни. Тоа нема врска со искуството или невиноста.

Ne postoi masko sto ne saka negovata devojka da bila samo negova, maskite sto go negiraat ova najverojatno imaat vekje "iskusni" devojki i na toj na4in se teshat sebesi deka toa ne e vazno :) .

Ова од искуство збориш?
Секако дека чувството кога си прв на некој е убаво или вотевер,ама јбг,и да не си,тоа не ја прави помалце вредна?

Po mene popostena moze da bide kurvetina sto pominala sito i reseto nego nevina koja posle 10 godini ke i tekne deka ne videla belo videlo i ke se bapne so kolegata od rabota kolku da proceni sto ima razlicno. Zena e toa ziv dzavol drugar.

Kurvetina sto pominala sito i reseto bidi siguren deka nema da zastani so tebe, ima da si se raboti kako sto si e naucena...:uvo:

Постојат,постојат и тоа доста,не се работи за негирања никакви ниту пак за тешење,никогаш не влагај во врска со мисла дека девојката ќе биде само твоја,денес е со тебе утре не(истото е и обратно)
Што фама се направи бре околу тој химен и таа невиност брееее,па да му е*ам матер и у на дедо ми време луѓе се оставале и се преженувале/премажувале и тоа со деца,значи не биле невини туку веќе со пакети па никому ништо,но да не отидам премногу оф топик,според овие 3-4 мислења колку што има дека жената треба да биде невина,според вас сите неневини девојки нека одат и нека се замонашат зашто нема никој да сака да ги земе,со лесно нека ви е :pop:

Ова од искуство збориш?
Секако дека чувството кога си прв на некој е убаво или вотевер,ама јбг,и да не си,тоа не ја прави помалце вредна?

Ne me razbra, ne e tolku vazno da si prv kolku sto e vazno da si edinstven.:toe:

ok

Kurvetina sto pominala sito i reseto bidi siguren deka nema da zastani so tebe, ima da si se raboti kako sto si e naucena...:uvo:

Pod kurvetina mislev profesionalka znaci prostitutka , i ja taka mislev ko tebe koga bev dete , ama se menjaa coek spoznava drugi raboti...

Sum imal i nevini pa mi go ucukale poveke na kraj nego promiskuitetni koi ostanuvale so mene i koga mi bilo najtesko... coek si e coek nema vrska toa ke doznaete poleka so vreme...

I pak ke kazam nevinata nema da sopre na tebe pa majka jana da e , pred umiranje na ispovest ke mu go zeme na popot ako treba ama so eden kur ne umira ne bidete naivni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom