Заборавив!

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко ми се дешава да заборавам нешто, зашто мозокот ми работи 100 на саат и пазам на секоја ситница да не се заборави или некој да не биде заборавен. Ако нешто заборавам, значи не ми било многу важно или од што сум преокупирана со други работи и го заборавам тоа, и обчино ќе ми текне кога не треба.

Заборавам важни нешта, а памтам глупости. Ете вчера заборавив да се напијам лек, а кога си легнав, ме мрзеше да станам и да го напраам тоа:toe:

Некад ми се случува да заборавам заби да измијам и после сабајлето радиус 4 метри од мене треба додека не се средам убаво.

ех ... не можам да се сетам :zid: али у принцип ... што беше прашањево

Zabravam toa sto ne me interesira - znaci eve ako zapoznavam nekogo i onaka muabet drn drn, i site raboti sto se poklopuvaat so moite kriteriumi ili sto dlaboko se kosat, gi pamtam. A toa sto nimalku ne me interesira - go zaboravam.

Леле темава се погоди. Да почнам само у последниве недела дена што сум забораил ке треба со саати да пишувам. незнам што се дешава со мене ама дури заборавам и да јадам а што е најтрагично на 28 Јули ми беше роденден а ја мислев дека е 27. Изгубен случај:nesvest:

Ухххх добро е не сум бил само јас изгубен случај ..... Све заборавам .... нешто ако сум договорил,клучеви дома заборавам и ко ќе дојдам до пред врата на работа ќе видам дека ги немам па пак до дома и пак на работа и после сум каснел .... е ај де, пари по џебови, љуѓе со кој што сум излегол итн
Ептем заборавам

:zver:

и ја сум заборавен али не баш до овој степен :icon_lol::icon_lol::pos:

Ептен ретко ми се случува да заборавам нешто. Ми се случи еднаш да излезам па после 2 саати ми текна дека пеглата сум ја заборавила приклучена. Се вратив дома, и ништо... Исклучена беше, џабе паничев. Барем си ставив парфем :) (и тоа имав заборавено вечерта) :kesa:

A be jas porano nisto ne zaboravav i bas se cudev na edna drugarka kako moze da zaboravi kaj sto ostavila po doma, ko da zivee vo zamok so 100 sobi a ne vo dvosoben stan.E sega se moze da mi se desi da zaboravam.Pa proveruvam po pet pati pred da iskocam od doma dali se e iskluceno ,da ne go zapalam stanot upm.I toa si kazuvam glasno:ISKLUCENO E za da se uveram deka ne me izlazale ocite.Posle sest mesecen period so stresovi dobro e sto sum normalna uste,dobro e sto klucevi ne zaboravam togas bi trebala pred vrata da kisnam ,ovde nema ni kvaki na vratite za da si sednes primer na skali vo vlez.Fala bogu ne mi presusil skroz mozokot:kesa:

Ми се има случено два-три пати да не заклучам дома кога искачам, али после 15 минути летам накај дома за да заклучам.
Обично не заборавам многу, но ми се има случено да заборавам дека треба следниот ден да идам некаде со некого, и тој некој да го оставам да чека.

Мнооооогу заборавам, некогаш ми се случува некој да ми кажува нешто што ми се случило и јас да не се сеќавам.:toe: Најчесто заборавам дали сум заклучила и мн пати се враќам назад да проверам... ми се има многу пати случено и да оставам отклучено дома... тоа е мн сум завеана.. :-D

Ретко заборавам... но кога ќе се случи е стварно сум наебал тогаш, се некои важни работи успевам да ги заборавам :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom