Заборавив!

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Ја свашта заборавам.Беше почеток на година во средно си го заборавив ранецот у автобус и пред школо ми текна на него ама касно беше.И цела година само опрема за физичко носев.
Нај ново ми е сеа пред некој месец и го заборавив роденденот на бившата (заедно бевме 4 ипол години)испаднав сељачиште на годината.

А уз пут лажам многу за ситници,ко на пример важи ќе ти се јавам попосле на кафе да идеме или еве еве сеа тргнувам а ја не сум ни среден .Во главно заборавам и што лажам така да увек го јадам и то:toe:

Заборавањето е работата против која се бори човештвото, сосема е нормално да се заборава. И јас заборавам понекогаш.... а често и ситни работи...

Многу често ми се има десено да заборавам роденден но моите дома и да си ќутам, да си траам... После кога ќе дознаам :kesa:, али еден памет се има, не можам се да памтам. :)

Кога одам во продавница 65% заборавам да купам нешто...

Кога носев во школо чадор, секој можен пат го заборавав во училница

Да! Заборавив и ова да го кажам :) Го изгубив најубавиот чадор вака и дома уште не кажувам дека ја сум кривецот :pos: Исто имам чадори и во такси заборавано и во кафиќи, ама уште ги носам со мене кога ми требаат, не можам со капа :)

Ништо не заборавам.
Да можам да си го истресам мозокот кој знае колку глупости непотребни ќе излезат. Ме плаши дека веќе се е пополнето па за во иднина ќе морам да позачистам за да влегуваат нови податоци. Она што не знам не е дека го имам заборавено туку не сакам да се сетам, не ми значи ништо. Од родендени па до регистрации на коли, идиот сум. Комшиите не ги знам по фаца да ме убиеш ама знам која регистрација на колата ја имаат. Паметам родендени на бивши дечковци на другарките.
И ден денес не престанувам да се изненадувам што се имам во меморијата оставено иако знам по пижами да тргнам по леб ама тоа го препишувам на моментална реасена состојба и знам дека нема да се повтори или ... ? :vozbud:

Leleeeeee mnogu sum zaboravena... pogotovo od koga se zaljubiv:back:

Порано многу паметев,имав јака меморија ама сега заборавам и што јадам во текот на денот:nesum:

Будалата памти паметниот запишува.Јас си запишувам.:pipi:

порано многу памтев ама последниве 2 години некако многу почнав да заборавам не знам зосто едноставно така е. најверојатно обврските и времето си го прават своето.:toe:

хаха значи кај и да одам морам да заборавам упаљач под дифолт!!
не еднаш ми се има десено да заборавам клучеви од кола па да си појдам до кола и да се чудам кај ми се ( ке ми текн после 10тина секунди ), новчаник исто така знам да заборава, пари, мобилен... Јакната колку пати ми се има десено да си ја остаам...
брука :kesa:

Ретко многу ретко заборавам. Можам сега да кажам сите шо ги знам кај учет, во кој клас,која им е класна. Можам да кажам кај кого сум на роденден за еден месец, кај требит да одам петок, каде другата недела. Знам точно на кого му е роденден, именден такви работи. Некогаш си мислам дека многу небитни работи памтам. Лица исто многу памтам, ама имиња малце потешко. Не дека не ги памтам, туку ко ке се запознавам со некој само пружам рака а не слушам име. Бројки,места исто многу памтам.
Пусто само за нашкола ко ке ми требит нешо домашно да напишам или проект да напишам заборавам. Ама ова стално ми се дешават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom