Заборавив!

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Eeeeeeee ednas ja zaboraviv vklucena peglata greela celi dva saata ama sreka nisto ne zapaliv :kesa:

Во последно време постојано ми се случува да заборавам....делувам изгубено и памтам некои неважни работи додека она што треба да го запамтам не ми останува во главата...

Важни датуми не заборавам.. Клучевите, парите, мобилниот се дел од мене и нив не ги заборавам..
Него заборавам глупости као - Каде и со кој бев вчера, што јадев што пиев.. Онака..
Али ипак сум најизрод у заборавање... - Раскажуем нешто и ќе слушнеш на сред реченица - Заборајв, заеби..
Тоа ми се дешава мн често додуша и ме нервира..
А ако сакам да прашам нешто ако не прашам одма поточно ако таа особа прај со некој трет муабет.. Боље да не се мучам више.. Забораено е.. Па и којзнае колку да е важно :kesa:

Epa datumi taka povazni ..ne zaboravam ..duri pamtam nekoi datumi bezveza sto ne se vazni ...a za predmeti..e sega ce vi kazam ...u oktomvri mesec..zaboraviv 8-9 cadori pod klupa u skolo :pipi: ...nisto drugo ne zaboravam taka...ama cadorite..stalno..ne znam shto mi e filmov:)

Најчесто заборавам домашна да напишам, ама и да ми текне не пишувам,
а многу често се случува да ги заборавам патиките по физичко(мојот омилен предмет) :(, па да се враќам од автобуска до дома :)

Епа нешто ко Гего ќе да сум ја. Датуми на родендени нема шанси да запамтам. На никој датум не се случува нешто посебно во мојата глава.(нормално, освен оние празниците што ги знаат сите :) ). Дома скоро никогаш не заклучувам(макар што скоро никогаш не излегувам последен, фала богу),а 50% кога ќе одам некаде со точак и останувам одредено време таму, се враќам без него. Заборавам ноти на музичко, заборавам книга во училиште, заборавам пари, и заборавам некое поситно ветување. ЈБГ, таков сум. Е сега темава одамна не е активирана, ама ете утре идам на одмор, па ќе отворев една слична тема, за што најчесто заборавате кога одите на одмор, но знам дека ќе почне со коментари како ај сега ќе почнеме да отвараме теми што заборавате викенди, зима, лето, во училиште итн, па затоа на оваа тема реплицирав. Всушност,ете сега ќе го прашам тоа прашање. На што да пазам да не сум заборавил за утре? Нема враќање после... а јас малку касно си почнав да се спремам :(

Интересна тема, особено ми се допаѓа начинот на кој што е водена дискусијата, односно излагањето на членовите... туку, што сакав да ви напишам? Аххх... :jaj::toe::uvo:

Обично заборавам што сум сакал да кажам, други работи не заборавам. Или барем не се сеќавам дека сум заборавил.

Јас нонстоп заборавам како изгубен случај сум..Пак за заклучување кога си одам од на работа секогаш се мислам дали сум заклучила или не..И некогаш и се враќам да проверам..За датуми памтам,ама секогаш кога ќе треба да честитам роденден или сл. не знам дека баш на пр.денес е тој датум..И сл..Порано бев поодговорна..Ама во последно се губам за тоа...Ама не сум јас крива расеана што сум...:pipi:

а,за заборавање зависи од денот како мие,има денови кога цела сум замелушена и се заборавам,и да јадам дури!!!!!!!а,во принципп не сум личност шо заборава памтам и ситници

Во последно време постојано ми се случува да заборавам....делувам изгубено и памтам некои неважни работи додека она што треба да го запамтам не ми останува во главата...
исто и јас ......не знам што ми е:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ретко заборавам. Може ми се случило да заборавам нешто ситно и не толку битно ама не ми текнува во моментов. Секогаш пред да излезам од дома проверувам дали носам се со себе и дали во станот се е во ред (пр. уклучен болјер и сл). Заборавам родендени, годишинина.... али родендените на најблиските ми се запишани на моб. А при зборење ако некој ме прекине ми се случува да заборавам после што сум сакала да кажам

Посакувам да заборавав или да беше лесно да се посегне и да се избрише нешто...

Од време на време знам да се заборавам. Еднаш така насабајле во брзање заборавив да заклучам врата дома, па на пола пат морав да се враќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom