Заборавив!

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
многу сум заборавен...заборавам мали ситници кои ги иритираат моите дома...

Ne mi se slucuva mnogu cesto da zaboravam odredeni raboti ama koga ke mi se sluci znam da izlezam od kontrola osobeno ako nema vrakanje-si otisol na rabota a ne znaes dali si isklucil sporet posle utrinskoto kafe i dali ubavo si ja izgasnal cigarata pred da ja frlis vo korpa :tapp:

Заборавам многу битни работи.А, памтам нешто што не би требало да го памтам.И колку и да пробувам да сменам така е.Многу сум расеан и ми смета понекогаш тоа:)

Заборавам се по список, не знам зошто :toe: има губење на моменти признавам, ама полека се враќам во нормала :pos:

Заборавам и тоа многу ....
Кога ке ми кажат дома кога сум сам оклучи бољер за 1 саат ке заборавам ...:toe:
Има многу други случаеви како што заборавам најмногу од се си го заборавам мобилниот ако го земам од дома арно ако не ке се чудам како е имав до сега 4 мобилни 3 изгубани од заборување или нешто друго сега имам 1 си го чувам и тој од време на времем ми го нема од џебот забегува едноставно го ЗАБОРАВАМ кај сум го остаил или на кој сум го даил .. не ми работи аклот ејј :vozbud:

денеска заборавив да го исклучам шпоретот откако сварив кафе.

Јас сум позната по слабата меморија. Бројки ми се особена слабост. Ми се случува да имам „обратна“ меморија: да памтам мали небитни детали, а да заборавам важни настани.

Јас пак скоро и да немама потреба од запишување броеви на мобилен бидејќи 50% ги паметам. Небитни настани ми сотануваат во меморијата, битните ми бледнеат. А би требало да е обратно.

:helou:Во последно време имиња на познати фаци ,додека телефонски бр. паметам одлично:smir:

За телефони порано многу ги памтев ама денес со модернава технологија и слично поради тоа што ни се во именик пишани и само треба да стиснеш кал не ги памтам како порано.

Се случува да заборавам, кога сум во хаос дали од учење или со некои други обврски, кога сум расеана и мислам на милион работи. Сум заборавала шпорет да исклучам, пегла, неколку пати родендени..
Затоа секогаш се трудам да ми биде се организирано, со средени мисли, опуштено и се е во ред. :helou:

Заборавам каде сум ставила некои работи низ соба, најчесто клучот е тоа и пред излегување пола саат го барам кај ми е:tapp: Инаку поголеми работи, датуми такви работи не заборавам :pipi:

Бројки ( години, тел. броеви дати и сл.) памтам нема тука што да се коментира. Ама имиња, фаци или каде сум оставил неш тешко да запамтам. Или пак има случај кога ќе ми кажат неш од дома направи тва и тва во толку и толку, ќе кажам ’аха ок’ и после тва кога ќе ме прашат, јас викам грешка си ЧД

Заборавам имиња и домашна работа:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom