Заборавив!

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Кога носев во школо чадор, секој можен пат го заборавав во училница, затоа решив да си идам со капа:pos:.
Инаку, знам да заборавам некои ситници, кои и не ми се толку битни али сепак:).
За битни работи, за кои сум обврзана или задолжена никогаш не заборавам:).

Кога носев во школо чадор, секој можен пат го заборавав во училница, затоа решив да си идам со капа:pos:.
:pos2::pos2:
затоа ја никад не носам чадор

инале ми се има случувано и да забораам ранец у школо,маици.патики такви ствари обавезно после физичко
иначе многу заборавам,нз зошо-ко склероза да иам у пм
а и не се замарам да памтам многу

На школо многу заборавам.Било чадор или некој учебник.Само оваа година ми се има 5-6 случено да заборавам книга под клупа или пак палто,чадор.
Многу заборавам :toe:

Многу заборавам. скроз сум изветреала. Дури за некои работи, на пример на работа, се во потсетник си запишувам. каде, што, како, кога... се ми е на писмено :)
а средби и такви ми ти работи строго во римајндер на моб.:tv:

Не заборавам многу,освен кога е учење во прашање. Еве на пример заборајв да напишам домашна германски и да научам музичко за тест,а сабајле сум утре нашкола. Тешко мене.

Ретко заборавам, обично памтам секакви ствари, родендени, битни настани дури и понекогаш небитни детали...:pipi:

хахаа..ја па секоаш заборавам што треба да купам у продавница. ме пратиле од дома да зеам 300 работи и ја секат ги земам погрешните.и затоа избегаваат да ме праќаат у продавница..хахаа знам дека сум легенда не мора да кажете :vozbud:

Само чадори заборавам, и тоа од оние што се склопуваат по должина. Затоа сега си носам огромен (и видлив) чадор. Настани не заборавам...веројатно...не би знаел. :)
Jas 60% nesto zaboravam
Јас само 58%. :(
хахаа знам дека сум легенда не мора да кажете :vozbud:
Добро, не кажувам. :kesa:

Заборавам, бајаги заборавам, лична карта, возачка, телефон, клуч од дома рингла/тостер/бојлер упалени имам заборавано.
Родендески датуми се на се дали три знам, сите ме знаат дека вакви ствари уопште не памтам и ако не честитам не ми се ни љутат, телфонски бореви исто така- се на се 5 дали знам на памет.
али затоа имам талент невиден за телезивиски програми, знам на бар три телевизора во овој момент :)

Чадор! Затоа се заколнав пред некоја година со свечено фрлање од тераса (на чадорот) дека нема да носам чадор. И сеа носам капуљача...

да да многу заборавам , како и повеќето овде и јас обично на школо чадори, палта, капи...

Сејм :) Дури и до тој степен шо кога и да имаше забораено некој чадор сите знаеа дек сум јас.
Во последно време не губам ногу такви работи ко шо се опрема за физичко, чадори, блокој ликовно зш ликовно и чадор не ни носам, а опремата в ташна. Иначе порано... Ќе ги загубев и по еден месец од негде ќе ми ги донесеше служиталкана... Абе циркузи бев.
После...кључој гинам. Пари гинам ко ненормална. Секој ден скоро.
Заборавам да го разбудам брат ми секој пат ко ќе ми речит.
И местам аларм ама пак нешо се дешават и не го будам.
Заборавам да кажам дек некој некого го барал дома.
Заборавам да излезам понекош... Ми ѕвонет дек ме чекет, јас уште дома седам, неспремна...
А родендени не заборавам. Добра сум.
Од 100 работи, 99 заборавам. Сепак не е сè! (I)

Заборавам само кога е во рпашање школото. Други важни датуми и настани памтам, ама кога е школото во прашање многу заборавам. Домашна да напишам, лекции да научам и се по ред.

Секогаш го заборавам блокот по ликовно никако да ми текне да го однесам:tapp: ама сега белки нема да го заборавам:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom