Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жити се, во кој филм досега си го гледал како негативец?![]()
srslyсебеси се сваќа премногу сериозно. Глума не е сериозна ствар
За твој жал уште пред да биде таа епизода имав можност да бидам информиран за неговиот шупаклуп како личност. Тоа нема врска со неговата глума и кариера нели.
Од самиот трејлер се гледа дека е „најслаба алка“.
Пеењето. Многу послабо од останатите, макар што и да се покаже дека е така во филмот (како што викаат) мене многу нема да ми смета, пошто „Глумците Пеат“, не може се да е перфектно. Башка се работи за пеење во живо и ова е прв мјузикл кој е целосно снимен live.Дее на која сцена поточно на трејлерот примети дека е најслаба алка?
Пеењето. Многу послабо од останатите, макар што и да се покаже дека е така во филмот (како што викаат) мене многу нема да ми смета, пошто „Глумците Пеат“, не може се да е перфектно. Башка се работи за пеење во живо и ова е прв мјузикл кој е целосно снимен live.
Она што мене ми боде очи е изборот на Расел за оваа улога на тежок негативец (која перфектно ја имаат играно Џефри Раш и Џон Малкович во немјузикли). Расел не можам да го доживеам како негативец по толку фини улоги... ќе биде тешко.
Се разбира, трејлер е трејлер, филм е филм, а критичарите се обично цинични гадови.