WoW општи муабети

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
e ako igraj si ja bez pari samo da ti kazam deka posle koa ke vikas deka e glupa (kako sto nekoi imaat receno) nemoj da kazuvas posto nemas igrano na oficialnata...imas golem lag malku igraci i bugovi znaci ne go koristis celiot potencijal na igrata zatoa rasplaci mu se doma i ke ti ja kupat :D

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Ако има некој на Spinebreaker нека пиши на Babamulon. Е така. На EU

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Луѓе пишете дали мислите на US или ЕU. Вака некој може да се помеша

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Morbidnio напиша:
e ako igraj si ja bez pari samo da ti kazam deka posle koa ke vikas deka e glupa (kako sto nekoi imaat receno) nemoj da kazuvas posto nemas igrano na oficialnata...imas golem lag malku igraci i bugovi znaci ne go koristis celiot potencijal na igrata zatoa rasplaci mu se doma i ke ti ja kupat :D
jas igram na oficijalnata bez pari veke 7 meseci

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Дечки како шо глеам сеа некој сервери отидоа shut down.И познатиот Mazrigos Знае ли некој што е вркава и кога ке се вратат во нормала.Таман ми тргна со Warclok и тогаш им текна да го исклкучат

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
qwerty напиша:
jas igram na oficijalnata bez pari veke 7 meseci
Само ако друг некој ти плаќа, иначе дека ти близард ги заеба и без пари играш да не се лажиме. Ако успеа да ги прелажиш поарно да му кажиш ќе те вработат ако си толку опасен.

Efro

Happy place,happy place!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Hahaha,drugar mi ima 70 na mazrigos :D

Член од
9 март 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0
Еј,имам само едно прашање,на пиратски сервер,"blizlike"е како оригинален?Сакам на таков негде да влезам.

S

Stef Bachatero

Гостин
A nekoj da ne ima drugarce dilerce za wow Game card poeftino da se najdat.Jas najmala cena sto sum dosol e 1900 den nekoj ako slusnal za poniska cena neka pise.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
StevoMC напиша:
A nekoj da ne ima drugarce dilerce za wow Game card poeftino da se najdat.Jas najmala cena sto sum dosol e 1900 den nekoj ako slusnal za poniska cena neka pise.
Бугарија се 52 лева, значи по наше 52 пута 32 равно на 1664 денари. Другарче некое нека ти купи, тој шо ти нудел сака да те ограби очигледно.

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
jas imam Human Rogue lvl 70 na Spinebreaker EU (Popin)...i Horda Undead Priest na Darksorrow 61 lvl (TheDzigi) momentalno ama ne go igram voopshto :/ pojke go igram Rogueto

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Morbidnio напиша:
e aj kazi kako gi zezna ziti se...
Ne sum gi zeznal Blizzard.. zeznav nekoj od amerika taka sto plativ so negova kreditna karticka :) i momentalno imam 70 Priest.
Isto taka igram i na EU(Orc hunter 23lvl na Skullcrusher)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Сакаш да те кажам ?!?!:baeh:

Хакер си нема шо ...

Kajgana Shop

На врв Bottom