Na crno mislis na piratski serveri? Ako e toa, veruvaj nema da vidis nisto od igrata.GUN напиша:pa zato jas igram na crno za da ne moram da platam ama morame da priznajme igrata e mnogu dobra
probaj so torrenti preku bitcoment ja iam za TBC torrent ili ako si od pp pojdi kaj cane (martin se vika taja cdtekata ili vo klub nintendo i iznajmi ja) edinstven problem e toa so obicnata WOW e enus a TBC e engb a ima samo 1 TBC cd vo cel prilep taka da ke moras da ja zeais obicna wow i da ja simnis enus TBC preku torrent (2.2 gb).Vo sekoj slucaj igraj na piratski da vidis kako e i zbiraj pari ko ke soberis 200 evra pretrcaj do skopje zemi kartici i cdjki...da vidis so e igraZeroStyle напиша:Aaa ako moze nekoj da mi kaze od kade moze da se simne WoW??? Celata verzija zs sakam da ja igram na piratski server. Dali e celata verzija taa na boomtown.com?
Не, треба и гејм кард да си купиш.Ddime напиша:имам едно прашање.
Мојот акаунт е неактивен, а на него неам ни ТБЦ...прашањето е сега ако купам ТБЦ со внесувањето на кодот ке имам бесплатен месец? или треба да си купам и гајм кард ?
Pederska rabota...Никола напиша:Не, треба и гејм кард да си купиш.
Барем така беше кога излезе ТБЦ, сега може даваат некои поволности.
Али не верувам