WoW општи муабети

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Хахах да да No Wai за тоа :D И JD батали тоа WoW верувај боље е без :DDD Тоа е мој савет па сеа хахаах.

GUN

Член од
3 мај 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
10 evra se plaka samo za da igraw na legalen server tolku treba da platiw

GUN

Член од
3 мај 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
pa zato jas igram na crno za da ne moram da platam ama morame da priznajme igrata e mnogu dobra

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
GUN напиша:
pa zato jas igram na crno za da ne moram da platam ama morame da priznajme igrata e mnogu dobra
Na crno mislis na piratski serveri? Ako e toa, veruvaj nema da vidis nisto od igrata.

Z

ZeroStyle

Гостин
Aaa ako moze nekoj da mi kaze od kade moze da se simne WoW??? Celata verzija zs sakam da ja igram na piratski server. Dali e celata verzija taa na boomtown.com?

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Не се исплати да се игра играва по пиратски сервери.Ако веќе си решил да ја играш најдобра опција ти е на Оригинални сервери,сеа јебига се плаќа ама ќе ја видиш играта во права смисла.

Z

ZeroStyle

Гостин
Abe sum ja igral jas ali skapo mi e...pa zato ako moze nekoj pp da mi kaze kade da ja dl cela verzija...za serveri znam!!

pap

Член од
18 април 2007
Мислења
12
Поени од реакции
4
WoW ne blagodaram!!!

piratski serveri vo nikoj slucaj

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
може некој да ми каже колку пари е префрлање за друг сервер ?

Debel

Велијa
Член од
19 мај 2007
Мислења
58
Поени од реакции
1
Da prefrlis karakter od eden na drug server bara 20$, a ima free charachter transfer abe ne mozes da se prefrlas na koj server ti sakas tuku na eden od ponudenite.

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
ZeroStyle напиша:
Aaa ako moze nekoj da mi kaze od kade moze da se simne WoW??? Celata verzija zs sakam da ja igram na piratski server. Dali e celata verzija taa na boomtown.com?
probaj so torrenti preku bitcoment ja iam za TBC torrent ili ako si od pp pojdi kaj cane (martin se vika taja cdtekata ili vo klub nintendo i iznajmi ja) edinstven problem e toa so obicnata WOW e enus a TBC e engb a ima samo 1 TBC cd vo cel prilep taka da ke moras da ja zeais obicna wow i da ja simnis enus TBC preku torrent (2.2 gb).Vo sekoj slucaj igraj na piratski da vidis kako e i zbiraj pari ko ke soberis 200 evra pretrcaj do skopje zemi kartici i cdjki...da vidis so e igra

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
имам едно прашање.
Мојот акаунт е неактивен, а на него неам ни ТБЦ...прашањето е сега ако купам ТБЦ со внесувањето на кодот ке имам бесплатен месец? или треба да си купам и гајм кард ?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Ddime напиша:
имам едно прашање.
Мојот акаунт е неактивен, а на него неам ни ТБЦ...прашањето е сега ако купам ТБЦ со внесувањето на кодот ке имам бесплатен месец? или треба да си купам и гајм кард ?
Не, треба и гејм кард да си купиш.
Барем така беше кога излезе ТБЦ, сега може даваат некои поволности.
Али не верувам:)

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Никола напиша:
Не, треба и гејм кард да си купиш.
Барем така беше кога излезе ТБЦ, сега може даваат некои поволности.
Али не верувам:)
Pederska rabota...

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Еј кај сте бе :) Денес бев до DuskWooD да го тепаме босот :) 5 дуси , ама сите 70 лвл за 15 минути го смачкавме како мачка :)Финтата е што беше на пиратски сервер кој ке си зимиш епици,леџендере ,артифакти итн бес пари и сите ТР сетаве :) Серверот е закон.Јас на тој сервер сум нај јак роуг кој сум ја истепал сам Ониксија :) Серверот е коска само 1 истепавис и 70 лвл и одис по опрема :)

Kajgana Shop

На врв Bottom