WoW општи муабети

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
qwerty напиша:
Ne sum gi zeznal Blizzard.. zeznav nekoj od amerika taka sto plativ so negova kreditna karticka :) i momentalno imam 70 Priest.
Isto taka igram i na EU(Orc hunter 23lvl na Skullcrusher)
Пеер и ја така напраив, ме фатија и ме банираа за навек. Ке ти се деси и на тебе истото у скоро време, така да не троши многу време на карактерот и не купуј епик летечи маунт него дај ги сите пари и вредни итеми на другар, за коа ке купиш нов акаунт да ти ги врати да не почињеш од нула скроз. :helou:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Sephiroth напиша:
Пеер и ја така напраив, ме фатија и ме банираа за навек. Ке ти се деси и на тебе истото у скоро време, така да не троши многу време на карактерот и не купуј епик летечи маунт него дај ги сите пари и вредни итеми на другар, за коа ке купиш нов акаунт да ти ги врати да не почињеш од нула скроз. :helou:

Ти да не му верваш случајно??

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Sephiroth напиша:
Пеер и ја така напраив, ме фатија и ме банираа за навек.
Да, како што напишав погоре, и јас го имам направено истото. Факт е дека ке го банираат у скоро време.

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Sephiroth напиша:
Да, како што напишав погоре, и јас го имам направено истото. Факт е дека ке го банираат у скоро време.
sega i da me banirat ic ne mi e gajle zatoa sto go prodadov acc :D

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
qwerty напиша:
sega i da me banirat ic ne mi e gajle zatoa sto go prodadov acc :D
Епа очекувај типот на кој шо си му го продал акаунтот некој ден да ти дое и да те набие у земја:pos2:

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
glej koga ke ja uklucam igrata go ppisuvam akauntot i stiskam conect
i mi vika:
unable to vaildate game version i neke da vleze imace verzijata mi e 2.0.0.6080 toa mislam deka e patch
aj nekoj neka mi kaze so da praam

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
ej dali ima nekoj da mi kaze nekoj FUN SERVER ili pak ako ne znae nikoj togas neka mi kazi kako da simnamod int. VE MOLAM SITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ako ima nekoj da mi kazi kaj da najdam server so ke mozi da se krevaat mnogu brzi lvl-te ako nekoj znajt neka mi kazit odmaaaaa.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Stef:] напиша:
glej koga ke ja uklucam igrata go ppisuvam akauntot i stiskam conect
i mi vika:
unable to vaildate game version i neke da vleze imace verzijata mi e 2.0.0.6080 toa mislam deka e patch
aj nekoj neka mi kaze so da praam
Чудно, ако не ти е up to date клиентот Близард ке ти пуштат печ и ке се среди све. Напрај реинстал ваљда ке се среди. Ова за оригинал, ако си пират незнам шо да праиш:toe:

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
igram poveke od 1.5 godina..pocnav na orig vo internet kafe ama 5-6 mi izbrisaa liko na 13 lvl i si vikam doma ke si igraam piratska :P
igraam Mage, rogue, paladin lvl 60 i nekoj drugi sa za saa...a porano imaah 60 priest... na taj server wow.familiebais.nl/forum/index.php
koj saka moze da dojde :P

jutel
wowstatus.net
imas sekakvi servere, za sekakvi verzii...

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
да ама тоа серверите паѓаат после некое време затоа купи си ја оригиналната и готово играј цело време

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
WOW ja igra mojot brat....Se cudam sto igra bese taa, non - stop visi pred komjuter.Go dostigna 70-setiot level i pak odnovo:toe: Kreira novi karakteiri, i pak odnovo:ban?:
Lugeto sto igraat vo ovaa igra totalno se isklucuvaat od socijalniot zivot, se slucuvaat razvodi i sl.raboti. Posledno sto slusnav e deka vo Japonija bilo formirano zdruzenie za nadgleduvanje na igracite na WOW, i odvreme navreme gi posetuvaat za da vidat dali go vodat naporedno "ostanatiot" zivot....Pa gledajki go brat mi i negovite drugari koi "se zarazeni" od WOW, ne mi e nisto cudno ...:tv:

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
WoW е гадно заразна работа само толку имам да кажам.Ама скурчува по некое време :DDD

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
HeRbEs напиша:
WoW е гадно заразна работа само толку имам да кажам.Ама скурчува по некое време :DDD
veruj drugarmi ja igra podolgo od godina i use ne mu e sqrcena

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
iko ti kazhav ja, sche te ebam tebe :):) da si znaesh :P l2p

Kajgana Shop

На врв Bottom