WoW општи муабети

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
2 саати играв-30ка фатив...ама ако треба да го проучам малце пред да почнам на оригиналниве :)

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Mac)) напиша:
2 саати играв-30ка фатив...ама ако треба да го проучам малце пред да почнам на оригиналниве :)
abe mn e tesko da proucis na fun server zaso brzo fakas lvl i ke se zbunis so magiite...odednas ke ti iskoci rank6 na taa magija i ke nemas veze kako se pusta...ako sakas da go proucis igraj na blizz like server..ili ako ne barem na very high...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
не бе не ми се битни магии сакам да видам талентите како да ги распределам...за магииве си знам
Сеа сум 44 лвл Друид,највише таленти имам у Feral и Balance

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Mac)) напиша:
не бе не ми се битни магии сакам да видам талентите како да ги распределам...за магииве си знам
Сеа сум 44 лвл Друид,највише таленти имам у Feral и Balance

znaci si se opredelil kon tenkanje....za ponatamu ke ti treba da se prefrlis cel u restoration i malceu balance....zaso samo takvi druidi baraat u instanci...glavno zaradi combat rez

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Moрам да кажам дека сум многу задоволен од серверов...има и gamemaster-и и сфе иако е приватен.Секој ден има PvP дуели...
Сеа искочив од еден...се тепав против GM ме сфитка со еден критикал од 4560 dmg:)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Mac)) Na koj patch ti e serverot?? Zoso ina4e poveketo baraat 1.9.4

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ми беше на 1.9.4 ама не ја препознаваше верзијата(Blizzard некои финти праеле) па си снимив 1.9.2 hack.Eве линк од серверот

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Abe ako igrate na piratski serveri, blizzard nema niso so toa...inace sekoj server(realm) si ma svoj game master....moze so sakas da ti napravi....instantno da te napravi 60ka, da ti dade oruzje od 9999 do 9999 dmg i nekoj imba efekti....ako si hunter moze da si ja zemes Onyxia za pet. Inace mislam deka za piratskite baraat eden patch sto ustvari ne postoi ali namesto nego se siminja krakuvan patch 1.8.2

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Allita напиша:
abe jas sum strastna igracka na warcraft...e sega ova e neshto poveke...probav u internet cafe onaka od radoznalost...mi se dopadna...20 - 30 evra vredi...ama posle ima film trebalo da plakash mesecno neshto...za da igrash...kolku? tocno mi kazete...
da ti kazam informacii od prva ruka, je*es ti to po kafulinja deka posle kje ti dojde mail deka ti go ukinale akauntot pa kje si grizesh nokti ako ti brishat 60ka lvl so full epici. kupi si ja igrata ti poshteno 50 evra, na 2 meseca kje plakjash po 2100 denari so pripejd karticka u biser se kupuje. za drugi info PM

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Cvetko напиша:
Вака бе дечко ако купиш акаунт можиш на кој сервер сакаш да играш и тоа имаш право на 10 карактери. Skullcrasher има доста Македонци добро е таму да почниш. Првиот месец ти е гратис кога ке го активираш акаунтот после или со кредитна картичка или со Game Card, можи во Ентернет продаваат Game Card , некогаш имало и во Југотон и во Сет Нет незнам пробај види прашај. А понатака кога ке ти помине гратис периодот акаунтот или карактерот не се бриши тој си стои додека не ставиш Game Card затоа не е страшно толку. Страшно е тоа што ке се заразиш многу :) и ке те нервира ако не ти е активен акаунтот :). Како што чекам јас сеа до понеделник да ми стигни Game Card.
greshka mozhesh da si napravish miljon serveri, nemash restrikcii. sepak, imash restrikcii na 1 server, a toa se nakaj 6-8 mislam. inace 50 serveri po 6.....udri matematika :P

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
ko prvo Warcraft TFT > WoW e najgolemata glupost na ovaa tema :):) si igral do lvl 20 i ti zdosadilo tepanje kripovi? pa sho ne si zastanal da fatish ripcinja, ili pa da skuvash nekoe jagnence pa da si ksnesh neshto, za nova godina so drugarcinja da se frlash so snezhni topcinja, za summer fest da se nachukash so pivce...abe ne go drvi :):) WoW sega za sega e nesporedliva igra.
Inace, jas sum na Skullcrusher, trebashe da migriram ama si ostanav deka povekjeto ostanaa, imam LVL60ka prist, vo guildot Most Wanted, LVL49 warrior koj mava criticals od 2500 execute, i mojot najomilen twinkie lvl 29 Hunter koj mame ebaa i e celo vreme na 1vo mesto vo WSG BG. pa ako ima nekoj na skull neka pishe

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Леле колку ми е мерак кога ќе си застанам на некоја плаза и три п... и ќе си ловам риби. За 10 мин готвењето го кренав од 225 на 285 со тоа рибите во резерва што ги имав. Ама многу ме нервира ако некој од хорда ме здрви дур си ловам онака поштено. Тоа хантерот многу си го поштвам, а сега си го земам како милениче LVL43 елитен бел тигар од STV. Aј доста тресење глупости јас да прашам нешто вие што мислите, јас како 43lvl Dwarf Hunter со LW како професија да се специализирам за Tribal, Elemental или Draconscale. За мене вака мислам Draconscale највеќе ќе ми одговара ама викаат тешко се собирале сите потребни работи за да направиш нешто, а ми рекоа демек со Elemental највеќе пари се правело, а мене Tribal па повеќе ми фаќа око. Вие што мислите?

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
круша само летер воркинг ти е професија и фишинг ... ако е така треба да си земеш и скининг

п.с. мац играш уште на серверон твој ?

Kajgana Shop

На врв Bottom