abe mn e tesko da proucis na fun server zaso brzo fakas lvl i ke se zbunis so magiite...odednas ke ti iskoci rank6 na taa magija i ke nemas veze kako se pusta...ako sakas da go proucis igraj na blizz like server..ili ako ne barem na very high...Mac)) напиша:2 саати играв-30ка фатив...ама ако треба да го проучам малце пред да почнам на оригиналниве
Mac)) напиша:не бе не ми се битни магии сакам да видам талентите како да ги распределам...за магииве си знам
Сеа сум 44 лвл Друид,највише таленти имам у Feral и Balance
StevoMC напиша:Daj kazete kaj ima dobri add ons a?
da ti kazam informacii od prva ruka, je*es ti to po kafulinja deka posle kje ti dojde mail deka ti go ukinale akauntot pa kje si grizesh nokti ako ti brishat 60ka lvl so full epici. kupi si ja igrata ti poshteno 50 evra, na 2 meseca kje plakjash po 2100 denari so pripejd karticka u biser se kupuje. za drugi info PMAllita напиша:abe jas sum strastna igracka na warcraft...e sega ova e neshto poveke...probav u internet cafe onaka od radoznalost...mi se dopadna...20 - 30 evra vredi...ama posle ima film trebalo da plakash mesecno neshto...za da igrash...kolku? tocno mi kazete...
greshka mozhesh da si napravish miljon serveri, nemash restrikcii. sepak, imash restrikcii na 1 server, a toa se nakaj 6-8 mislam. inace 50 serveri po 6.....udri matematikaCvetko напиша:Вака бе дечко ако купиш акаунт можиш на кој сервер сакаш да играш и тоа имаш право на 10 карактери. Skullcrasher има доста Македонци добро е таму да почниш. Првиот месец ти е гратис кога ке го активираш акаунтот после или со кредитна картичка или со Game Card, можи во Ентернет продаваат Game Card , некогаш имало и во Југотон и во Сет Нет незнам пробај види прашај. А понатака кога ке ти помине гратис периодот акаунтот или карактерот не се бриши тој си стои додека не ставиш Game Card затоа не е страшно толку. Страшно е тоа што ке се заразиш многу и ке те нервира ако не ти е активен акаунтот . Како што чекам јас сеа до понеделник да ми стигни Game Card.