Мислам дека ќе ти ги рефундираат паритеЛетот за Венеција од х причини е поместен а тоа воопшто не ми одговара. Дали и како може парите да си ги вратам или да презакажам лет. Како оди тоа досега не сум имал проблем?
Мислам дека ќе ти ги рефундираат паритеЛетот за Венеција од х причини е поместен а тоа воопшто не ми одговара. Дали и како може парите да си ги вратам или да презакажам лет. Како оди тоа досега не сум имал проблем?
Прво не може туку така да ти поместат лет за секоја промена им треба согласност од тебе па и 5 мин да речат менуваме може да речеш не ми одговара и треба да ти ги вратат паритеЛетот за Венеција од х причини е поместен а тоа воопшто не ми одговара. Дали и како може парите да си ги вратам или да презакажам лет. Како оди тоа досега не сум имал проблем?
Даваат да се рефундираат средствата или да ти ги сочуваат за било кој друг лет и уплата по твоја желбаМислам дека ќе ти ги рефундираат парите
Баш туку така е преместено а таа промена јас не ја прифатив така да ќе им го одбијам летотПрво не може туку така да ти поместат лет за секоја промена им треба согласност од тебе па и 5 мин да речат менуваме може да речеш не ми одговара и треба да ти ги вратат парите
е ако си ја прифатил промената и сега одеднаш не ти одговара тогаш не е нивен проблем веќе
Друже последниве денови кој се не откажа лет, пример денес пола работно време дремевме на телефон по агенции цел тим за да најдеме лет за понеделник зашто easyjet ни го откажа сабајлево на 5 дена пред летДенешниот лет Скопје-Малта кој требаше да биде прв после долг период, одложен 8 часа и 45 минути. Истотака и други летови на Wizz Air низ Европа се одложени.
Катастрофа невидена се станати. Ryanair е измислен за овие овциве. Штета што нашата влада се одлучи да ги субвенционира Wizzair а не Ryanair.
Shto necoek si be!Најдов. Треба да ја доплатиш разликата а картите се 450 евра. Нема веза ќе си летам на 30 јуни.![]()
Што е следен чекор откако ќе ти откажат лет 6 саати пред полетување без посебна наведена причина и понуда за алтернатива (освен рефундирање на пари)? На другар му се случи вчера, па прашувам бидејќи не знае, а и јас не знам, во случај да ми се случи и мене? Ако имам нешто договорено (настан) на дестинацијата и закаснам ради нив, дали ќе ми бидат покриени и тие трошоци, и штетата надоместена?
Што е следен чекор откако ќе ти откажат лет 6 саати пред полетување без посебна наведена причина и понуда за алтернатива (освен рефундирање на пари)?