Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важи за 180 дена!Open cmd with ADMINISTRATOR and Write this commands:
slmgr -skms theliel.dnsd.info:62000
slmgr -ato
ПРВИОТ НЕ РАБОТИ ВЕЌЕАКТИВАЦИЈА
Кој нема активирано, сега е моментот. Најбрзо што можете!
како да го сменам акаунтот сеа? нов да праам >.>АКТИВАЦИЈА!!!
Важи за 180 дена!
Важно:
- Да не се користи hotmail.com или live.com акаунт, за да се избегне негово блокирањe.
- После активирање, одма направете backup на активацијата со Advanced Tokens Manager или со водич
ПОБРЗАЈТЕ!
не, демек да не те “најдат“ дека е нелегално активиран преку синхронизација на акаунтот со компјутеротНе сваќам ќе ми ја избришат емаил адресата ако го активирам?
Не сваќам ќе ми ја избришат емаил адресата ако го активирам?
Дап. Финална верзија, активирање на секои 180 дена.Не го пратам развојот уште од consumer preview-oт, ова е веќе финална финална верзија или? И тоа е единственото решение? Активирање на секои 180 дена?
RTM верзија, ама сеуште има работа на него, па затоа микрософт ќе издавале пач (Windows Blue).Не го пратам развојот уште од consumer preview-oт, ова е веќе финална финална верзија или? И тоа е единственото решение? Активирање на секои 180 дена?
Седи си тогаш на 7-ца, како шо јас го праам тоа.Абе пари да ми даваат не го активирам ова гомно!
Ја се префрлив, го “изгасив“ метро стилот, додадов класично старт мени, активирав и напраив бекап на активацијата.Седи си тогаш на 7-ца, како шо јас го праам тоа.
пс. ко ќе има солиден активатор, тогаш ќе се префрлам.
Ја се префрлив, го “изгасив“ метро стилот, додадов класично старт мени, активирав и напраив бекап на активацијата.
Од Consumer Preview па се до RTM имаш некои измени и поголемо подржување на апликации и тн, и пожелно да направиш upgrade. Ако нејќеш да се замараш со активации, остани на preview-то. И да ти напоменам дека Consumer Preview има support до први месец следната година. Тогаш сакаш-неќеш мораш да направиш апгрејд.Веќе скоро година сум на consumer preview има нешто плус минус или да си рокам на consumer без да се замарам со активации?