Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
И јас го активирав преку тој сервер. Фала ти многу :). И бекап си напраив со ова, само кажи ми дали знаеш кога треба ристор на активацијата да се направи? Ваљда ден пред да истече, или може и откако ќе истече!
restore е за ако го форматираш, не е за да продолжиш активација

И јас го активирав преку тој сервер. Фала ти многу :). И бекап си напраив со ова, само кажи ми дали знаеш кога треба ристор на активацијата да се направи? Ваљда ден пред да истече, или може и откако ќе истече!

после форматирање :)
незнам дали со ова можеш да ја продолжиш активацијата
http://forums.mydigitallife.info/th...Tokens-Manager-The-Activation-Backup-Solution

--- надополнето: 30 септември 2012 во 14:43 ---
Некој да ми каже која е моментално најдобрата верзија на Windows 8 за инсталирање на Dell N5110 лаптоп? И како се активира?

Најдобра верзија за активирање - Windows 8 Enterprise!
Насочи се според ова правило.

Активација (најнов KMS сервер):
Код:
slmgr -skms win8kms4.mooo.com
slmgr -ato
slmgr /ckms

Излезе бе windows 8 не сум во тек затоа прашувам ако не ви е проблем фрлите некој линк да видам(ако е излезен).

Фала однапред.

Ќе можи некој по ПП да ми пушти торент и плус инструкции за инсталација, актвиација, бекап...се што треба.

Гледам многу торенти на Замунда, не знам кој да го спуштам.

Едно од првите ревјус на интенрет

theverge кажуваат нешто позитивно за Мајкрософт? Мора да е стварно добро....

Вечер ќе го ставам 8ката, знам само дека ќе го ставам WINDOWS 8 не PRO...е сеа појма неам како да активирам тоа KMS , каде треба да пишам таму погоре гледав некои адреси...апсолутно појма немам, знам дека ке го ставам е сеа ако може некој убаво да ми објасни како да го активирам и секако да имам пристап до ситее опции а не заклучени да ми бидат некои....објаснетему на ова дрво молим вас, Бира имате :D :*** Фала
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 15:17 ---
И секаоо ќе ги фаќа програмите како Bittorent, VLC, Skype, Samsung Kies и остало ?

Да, сите програмки си работат супер и без блокирајне.... Јадрото на самио систем е ного слично со јадрото на 7цата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom