Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Вака, пробвам да го инсталирам 8кава, и кога ќе се ресетира по втор пат, ми јавува updating devices и треба да се полни до 100%, стигнува до 60-70 и екранот се прави црн и толку. ако го ресетирам лаптопот, се појавува логото на виндоуз па пак тој црн екран..... дали имало и други вакви случаеви, инаку имам dell inspirion n5110, i3 процесор и интегрирана графичка...

АКТИВАЦИЈА!!!
Open cmd with ADMINISTRATOR and Write this commands:

slmgr -skms theliel.dnsd.info:62000
slmgr -ato
Важи за 180 дена!

Важно:
- Да не се користи hotmail.com или live.com акаунт, за да се избегне негово блокирањe.
- После активирање, одма направете backup на активацијата со Advanced Tokens Manager или со водич

ПОБРЗАЈТЕ!

АКТИВАЦИЈА

Кој нема активирано, сега е моментот. Најбрзо што можете!
ПРВИОТ НЕ РАБОТИ ВЕЌЕ
ВТОРИОТ УШТЕ РАБОТИ
АКТИВИРАВ
ПОБРЗАЈТЕ!!!!!
BUMP!
--- надополнето: 13 септември 2012 во 18:07 ---
АКТИВАЦИЈА!!!

Важи за 180 дена!

Важно:
- Да не се користи hotmail.com или live.com акаунт, за да се избегне негово блокирањe.
- После активирање, одма направете backup на активацијата со Advanced Tokens Manager или со водич

ПОБРЗАЈТЕ!
како да го сменам акаунтот сеа? нов да праам >.>
на хотмејл сум

Не сваќам ќе ми ја избришат емаил адресата ако го активирам?

Не сваќам ќе ми ја избришат емаил адресата ако го активирам?
не, демек да не те “најдат“ дека е нелегално активиран преку синхронизација на акаунтот со компјутерот
ја се префрлив на локален акаунт, у секој случај ми е пофино вака

Не го пратам развојот уште од consumer preview-oт, ова е веќе финална финална верзија или? И тоа е единственото решение? Активирање на секои 180 дена?

Не го пратам развојот уште од consumer preview-oт, ова е веќе финална финална верзија или? И тоа е единственото решение? Активирање на секои 180 дена?
Дап. Финална верзија, активирање на секои 180 дена.

RTM верзија, ама сеуште има работа на него, па затоа микрософт ќе издавале пач (Windows Blue).
За жал, сеуште нема солиден активатор. Единствен начин е со чекање на online kms сервер (сега-за-сега)

Абе пари да ми даваат не го активирам ова гомно!
Седи си тогаш на 7-ца, како шо јас го праам тоа.
пс. ко ќе има солиден активатор, тогаш ќе се префрлам.

Седи си тогаш на 7-ца, како шо јас го праам тоа.
пс. ко ќе има солиден активатор, тогаш ќе се префрлам.
Ја се префрлив, го “изгасив“ метро стилот, додадов класично старт мени, активирав и напраив бекап на активацијата.

Веќе скоро година сум на consumer preview има нешто плус минус или да си рокам на consumer без да се замарам со активации?

Ја се префрлив, го “изгасив“ метро стилот, додадов класично старт мени, активирав и напраив бекап на активацијата.

Јас го користев 8-цата предходно, еднаш ми се заглави акаунтот, активирав со kms и после рестарт се изгуби активацијата и кренав раце.

Веќе скоро година сум на consumer preview има нешто плус минус или да си рокам на consumer без да се замарам со активации?
Од Consumer Preview па се до RTM имаш некои измени и поголемо подржување на апликации и тн, и пожелно да направиш upgrade. Ако нејќеш да се замараш со активации, остани на preview-то. И да ти напоменам дека Consumer Preview има support до први месец следната година. Тогаш сакаш-неќеш мораш да направиш апгрејд.

Сакам да го пробам, гледам некои верзии на Замунда со сериски броеви.

Како е за активација сега?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom