Blue: blue screen of death
Red: red ring of death
Yellow: Chinese labor
Green: MONEY
Red: red ring of death
Yellow: Chinese labor
Green: MONEY
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа е теоретско минималмо побарувањеДруго ми беше прашањето, ја знам дека има преку биосот се уклучува
--- надополнето: 22 август 2012 во 01:08 ---
Ја го уклучив ама не ме разбра ама и ја не го поставив убаво прашањето
вака на тој компјутер што земав да го инсталирам ми е така џитнат во архива и не го работам пошто е стар да не го инсталирам на новава машина да не правам експерименти со Win 8
А прашањето ми е кој е тој процесор со CPU: 1 GHZ (PAE, NX, SSE2 ) со 1 GHZ да ја има оваа подршка PAE, NX, SSE2 што ја бараат од microsoft малце им е не реално минималното побарување
Не верувам вака да биде т.е. нема шансиНе очекувајте асален крак за 8 уште некое време ама се ми се чини дека нема ни да испадне активација за стално новиот метод за активирање на мајкрософт е многу зезнат ке имаа активација само за 180 дена и после пак ке треба да се активира па пак 180 дена и се така...
Не верувам вака да биде т.е. нема шанси
Мора да има начин за активирање и за оние пц-а што воопшто немаат интернет (иако се премалку). Така да, доколку немаш нет, како ќе го активираш на секои 180 дена. (рецимо во фирма имас 50пц-а)?![]()
Не верувам вака да биде т.е. нема шанси
Мора да има начин за активирање и за оние пц-а што воопшто немаат интернет (иако се премалку). Така да, доколку немаш нет, како ќе го активираш на секои 180 дена. (рецимо во фирма имас 50пц-а)?![]()
Хипотетички зборуваме. Исти таков активационен проблем имаат и развивачите на игри.А која фирма нема интернет што користат 50 компјутери ?
Хипотетички зборуваме. Исти таков активационен проблем имаат и развивачите на игри.
Замарање за корисниците е појстојана таква активација или пак апликација која без интернет не можеш да ја користиш или пак да ти бара нонстоп поврзаност.
Ако веќе биде така, тоа јас го разбирам како да имаш "user & pass", па за да си го користиш пц-то ти треба постојано логирање воспротиво ти е бескорисно.
Како бе нема за Офис кракМа оди кај MS жали се
Како што нема за Office 2010 крак се уште иста метода користи и Win 8 оди прашај ги MS зошто е така
Како бе нема за Офис крак
Веќе година и кусур го користам и lifetime ми е активиран офисот
Него зборот ми е, официјална е информацијава дека на секои 180 дена ке се активира? Од кај е изворот?
Да тој.Да не мислиш на овој ?
![]()
--- надополнето: 27 август 2012 во 22:50 ---
Martin
Ако е овој крак тогаш не ти е за стално office 2010 туку за 180 дена![]()
Да тој.
Работи совршено со локален кмс сервер.
Sent from my HTC Pyramid
Ма оди кај MS жали се
Како што нема за Office 2010 крак се уште иста метода користи и Win 8 оди прашај ги MS зошто е така
Тоа ѓубре не работи..Да не мислиш на овој ?
![]()
--- надополнето: 27 август 2012 во 22:50 ---
Martin
Ако е овој крак тогаш не ти е за стално office 2010 туку за 180 дена![]()
Не сум имал таква ситуација до сега 180 дена, пишува.дека офисот е активиран. Не е реармАма на 180 дена пак исто да го активараш
За крак ... не знам... но јас веќе еве скоро две годими си имам преактивирана копија... апдејтите си ги прави сосем нормално...
Тоа ѓубре не работи..
Не сум имал таква ситуација до сега 180 дена, пишува.дека офисот е активиран. Не е реарм
Sent from my HTC Pyramid