Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Друго ми беше прашањето, ја знам дека има преку биосот се уклучува
--- надополнето: 22 август 2012 во 01:08 ---

Ја го уклучив ама не ме разбра ама и ја не го поставив убаво прашањето

вака на тој компјутер што земав да го инсталирам ми е така џитнат во архива и не го работам пошто е стар да не го инсталирам на новава машина да не правам експерименти со Win 8

А прашањето ми е кој е тој процесор со CPU: 1 GHZ (PAE, NX, SSE2 ) со 1 GHZ да ја има оваа подршка PAE, NX, SSE2 што ја бараат од microsoft малце им е не реално минималното побарување
тоа е теоретско минималмо побарување
Има стари процесори што подржуваат, не мора да значи 1 гигахерц точно, еве има пентиуми и целерони на 1.8GHz со Execute Disable Bit и останатите набројани адети.

Не очекувајте асален крак за 8 уште некое време ама се ми се чини дека нема ни да испадне активација за стално новиот метод за активирање на мајкрософт е многу зезнат ке имаа активација само за 180 дена и после пак ке треба да се активира па пак 180 дена и се така...
Не верувам вака да биде т.е. нема шанси :)
Мора да има начин за активирање и за оние пц-а што воопшто немаат интернет (иако се премалку). Така да, доколку немаш нет, како ќе го активираш на секои 180 дена. (рецимо во фирма имас 50пц-а)? :)

Мора да има начин за активирање и за оние пц-а што воопшто немаат интернет (иако се премалку). Така да, доколку немаш нет, како ќе го активираш на секои 180 дена. (рецимо во фирма имас 50пц-а)? :)

Мислам дека ваква ситуација не постои никаде во денешно време. Би изнапишал цела филозофија зошто дури и да има вакво нешто било каде во светот, која ќе ти е потребата да инсталираш 8ца воопшто ама ме мрзи сега, а и ќе биде бесцелна.

А која фирма нема интернет што користат 50 компјутери ?

А која фирма нема интернет што користат 50 компјутери ?
Хипотетички зборуваме. Исти таков активационен проблем имаат и развивачите на игри.
Замарање за корисниците е појстојана таква активација или пак апликација која без интернет не можеш да ја користиш или пак да ти бара нонстоп поврзаност.
Ако веќе биде така, тоа јас го разбирам како да имаш "user & pass", па за да си го користиш пц-то ти треба постојано логирање воспротиво ти е бескорисно.

Хипотетички зборуваме. Исти таков активационен проблем имаат и развивачите на игри.
Замарање за корисниците е појстојана таква активација или пак апликација која без интернет не можеш да ја користиш или пак да ти бара нонстоп поврзаност.
Ако веќе биде така, тоа јас го разбирам како да имаш "user & pass", па за да си го користиш пц-то ти треба постојано логирање воспротиво ти е бескорисно.

Ма оди кај MS жали се :D

Како што нема за Office 2010 крак се уште иста метода користи и Win 8 оди прашај ги MS зошто е така

Како што нема за Office 2010 крак се уште иста метода користи и Win 8 оди прашај ги MS зошто е така
Како бе нема за Офис крак :)
Веќе година и кусур го користам и lifetime ми е активиран офисот :)
Него зборот ми е, официјална е информацијава дека на секои 180 дена ке се активира? Од кај е изворот?

Како бе нема за Офис крак :)
Веќе година и кусур го користам и lifetime ми е активиран офисот :)
Него зборот ми е, официјална е информацијава дека на секои 180 дена ке се активира? Од кај е изворот?

Да не мислиш на овој ?
07d72d6232.png

--- надополнето: 27 август 2012 во 22:50 ---
Martin
Ако е овој крак тогаш не ти е за стално office 2010 туку за 180 дена :P

Да не мислиш на овој ?
07d72d6232.png

Martin
Да тој.
Работи совршено со локален кмс сервер, за стално е не е реарм.

Sent from my HTC Pyramid

За крак ... не знам... но јас веќе еве скоро две годими си имам преактивирана копија... апдејтите си ги прави сосем нормално...
Да не мислиш на овој ?
07d72d6232.png

Martin
Тоа ѓубре не работи..

Ама на 180 дена пак исто да го активараш
Не сум имал таква ситуација до сега 180 дена, пишува.дека офисот е активиран. Не е реарм

Sent from my HTC Pyramid

За крак ... не знам... но јас веќе еве скоро две годими си имам преактивирана копија... апдејтите си ги прави сосем нормално...

Тоа ѓубре не работи..

За precracked верзија знам дека работи за стално ама зборам за не активирана верзија на office 2010 нема стален активатор тој е за 180 дена истата работа е и со Windows 8 истиот метод го има на активирање башка и на тестирање им е уште

Оваа верзија на Windows 8 нема да биде како предходните на Vista и 7 да си лепиш SLIC OEM клучеви и сликички
--- надополнето: 27 август 2012 во 23:05 ---
Не сум имал таква ситуација до сега 180 дена, пишува.дека офисот е активиран. Не е реарм

Sent from my HTC Pyramid

Офисот е активиран ама на 180 дена

и кај мене е активиран имам уште 80 дена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom