Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа ѓубре не работи..
Tоа губре работи совршено.

За precracked верзија знам дека работи за стално ама зборам за не активирана верзија на office 2010 нема стален активатор тој е за 180 дена истата работа е и со Windows 8 истиот метод го има на активирање башка и на тестирање им е уште

Оваа верзија на Windows 8 нема да биде како предходните на Vista и 7 да си лепиш SLIC OEM клучеви и сликички
Офисот е активиран ама на 180 дена
и кај мене е активиран имам уште 80 дена :)
Имаш опција за реарм и опција за трајна активација со локален кмс сервер, ти го инсталира во компјутерот.
Ти си му направил реарм, еве кај мене веке 2 недели е активиран офисот, а тоа REMAINING GRACE: 180 days се трите реарми (3*60) што можам да ги направам

jC2ZsyyoZvezu.jpg

Оваа верзија на Windows 8 нема да биде како предходните на Vista и 7 да си лепиш SLIC OEM клучеви и сликички

Ќе му го најдеме крајот и на него!:vozbud::D
.. ќе бидат смешки неколлку месеци после званичното излегување!

Имаш опција за реарм и опција за трајна активација со локален кмс сервер, ти го инсталира во компјутерот.
Ти си му направил реарм, еве кај мене веке 2 недели е активиран офисот, а тоа REMAINING GRACE: 180 days се трите реарми (3*60) што можам да ги направам

jC2ZsyyoZvezu.jpg

А кај мене :pos:

qrf9n6.png

jC2ZsyyoZvezu.jpg
А зошто се мачиш со тоа... кога по торентите врие од активирани верзии...

Ќе му го најдеме крајот и на него!:vozbud::D
.. ќе бидат смешки неколлку месеци после званичното излегување!

И да го најдеме крајот ја не го користам многу е срање не се исплќа да го кракуваш по грд ос од MS нема Windows 2000 може вода да му носи

И да го најдеме крајот ја не го користам многу е срање не се исплќа да го кракуваш по грд ос од MS нема Windows 2000 може вода да му носи
Паааа.. го делам мислењето...:D
...МС очигледно се заебава со нас... на секои две години нов најсигурен и најдобар ОС ... со рок на траење од само две години..

Немој така за ВИНДОВС 2000:eek: ... тој беше вистинскиот напредок, скок напред во секој поглед... вин икспе беше 2000-ка само нашминкана...

Паааа.. го делам мислењето...:D
...МС очигледно се заебава со нас... на секои две години нов најсигурен и најдобар ОС ... со рок на траење од само две години..

Како иначе пари ке прават, можеби Вистата не испадна нај сјајна,ама ама па сто пати е по добра од Win 8, ја по со Вистата узбидкав доста време и никаков проблем не сум имал ни со копитабилност проблеми со драјвери ни со игри ни со курци палци дури по убаво ми работи и од Windows 7 ама ме мрзи пак да се вракам на Vista инсталции и слично да имам време одма би ја вратил вистата а и на крај краева Vista е Windows 7 :)

Сега забележав дека кмс серверот го рестартира броењето на секое рестартирање или гасење на компјутерот :pos:
Првата слика (онаа со 259183 преостанати минути) е направена пред рестартот, втората (онаа со 259199) по рестарт

jZR7jgKrAQTtz.jpg

Амн бре човек ти 100 дена ли го немаш гасено твојот компјутер :pos: , или на хибернација го ставаш.

Инаку ке биде супер да направат ваков активатор со локален кмс сервер за осмицата.

А зошто се мачиш со тоа... кога по торентите врие од активирани верзии...
Оваа ја симнав тогаш како најнова верзија и имаше позитивни коментари од бугарите и не сум се замарал со барање на активирани и слично.
Не е никакво мачење, за 15 секунди се активира.

Сега забележав дека кмс серверот го рестартира броењето на секое рестартирање или гасење на компјутерот :pos:
Првата слика (онаа со 259183 преостанати минути) е направена пред рестартот, втората (онаа со 259199) по рестарт

jZR7jgKrAQTtz.jpg

Амн бре човек ти 100 дена ли го немаш гасено твојот компјутер :pos: , или на хибернација го ставаш.

Инаку ке биде супер да направат ваков активатор со локален кмс сервер за осмицата.

Оваа ја симнав тогаш како најнова верзија и имаше позитивни коментари од бугарите и не сум се замарал со барање на активирани и слично.
Не е никакво мачење, за 15 секунди се активира.

Не бе го гасам на една недела кога ке сетам дека му треба одмор, ама знаеш кај може да биде кај мене грешката пошто ја после активирање во папката WINDOWS ги бришам тоа KMS.exe и не ми работи во процес за тоа кај мене си брои :D

Не бе го гасам на една недела кога ке сетам дека му треба одмор, ама знаеш кај може да биде кај мене грешката пошто ја после активирање во папката WINDOWS ги бришам тоа KMS.exe и не ми работи во процес за тоа кај мене си брои :D
Епа значи тоа е "проблемот". :)

За precracked верзија знам дека работи за стално ама зборам за не активирана верзија на office 2010 нема стален активатор тој е за 180 дена истата работа е и со Windows 8 истиот метод го има на активирање башка и на тестирање им е уште

--- надополнето: 27 август 2012 во 23:05 ---

Офисот е активиран ама на 180 дена

и кај мене е активиран имам уште 80 дена :)
Работи совршено, без повторно активиранје на 180дена :)
И не на препакувана верзија, барем кај мене.
Јас од Мајкрософт страната си симнав Офис, и нормално кога ќе го инсталирам е триал на 30 дена. Со тој активатор го прави за стално активиран :)
Веќе 2 год. како што ти кажав го користам :)

За крак ... не знам... но јас веќе еве скоро две годими си имам преактивирана копија... апдејтите си ги прави сосем нормално...

Тоа ѓубре не работи..

Работи екстра. Само треба преку администратор да го пуштиш. Можда затоа не ти работело.
--- надополнето: 28 август 2012 во 00:00 ---
Дефинитивно не е до тоа проблемот. И јас исто после активација ем тој фајл го бришам, ем цел фолдер АутоКМС зошто НОД го јавува како вирус.
Иако го бришам, Офисов без проблем работи и не одбројува НИКАКВИ денови :)

Работи совршено, без повторно активиранје на 180дена :)
И не на препакувана верзија, барем кај мене.
Јас од Мајкрософт страната си симнав Офис, и нормално кога ќе го инсталирам е триал на 30 дена. Со тој активатор го прави за стално активиран :)
Веќе 2 год. како што ти кажав го користам :)

Работи екстра. Само треба преку администратор да го пуштиш. Можда затоа не ти работело.
--- надополнето: 28 август 2012 во 00:00 ---

Дефинитивно не е до тоа проблемот. И јас исто после активација ем тој фајл го бришам, ем цел фолдер АутоКМС зошто НОД го јавува како вирус.
Иако го бришам, Офисов без проблем работи и не одбројува НИКАКВИ денови :)

Па како да го активирам бре ? :D

Па како да го активирам бре ? :D
Во твојов случај незнам дали ќе успее зошто неколку активатори имаш сменето. :D
Ај според искуството, провај прво со едниот активатор реарм напрај му, после тоа стартовај го офисот. После со другиот активатор т.е. аз-активарот активирај го, и кажи дали си успеал :)
--- надополнето: 28 август 2012 во 00:32 ---
Успат гледам дека НОД имаш. ОБАВЕЗНО исклучи го :)

Не бе... неам друга работа па со тоа ќе се заебавам... пробам еднаш и крај..
... а и кој таков ќе ми е кога веќе по торентите има готови испробани и активирани работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom