Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа не знаеш што пишуваш. Ти рече дека го користиш старт менито за run и my computer ...и ако ова ти е единствена причина за твоето бунење дека го нема старт мени...(а знам дека нема друга причина ако имаше ќе кажеше, а не да го тупиш со други работи) така да твоите аргумент за да се врати старт мени е една голема 0. Истите работи што ги правиш со старт мени можеш и без...и тоа на побрз начин.Ја незнаев дека со хаксор си праам муабет, отвараш мај компјутер со тастатура њоњ. Нула аргументи за отстранување на старт менито, пиши кога ќе имаш бар еден.
Шо убо си прочитал само дел од постот.
Еве ми го старт менито, најди ми побрза замена. И да, кога седам на компјутер раката не ми е секогаш на тастатура, најчесто си ги чешам јајцата.
![]()
Шо убо си прочитал само дел од постот.
Еве ми го старт менито, најди ми побрза замена. И да, кога седам на компјутер раката не ми е секогаш на тастатура, најчесто си ги чешам јајцата.
![]()
Друга алтернатива е да инсталираш rocketdock
<irony> Што!!? My Computer е преименуван само во Computer!? Windows 8 sucks! </irony>
![]()
Да никој не тера да го користиме, ама си направија завист од нивниот производ и ова е сосила терање веќе, бидејќи ти викаат до тој датум имаш подршка после тоа ние не одговараме, арно ама си платил пари за ОС (барем така е на запад), што значи ова е присилување. Зошто не се обрнува толку внимание на Linux и Mac OS, како за Windows-от бидејќи market share е многу мал.Во Vista мислам дека ги тргнаа тие MY јас уште си ги користам.
НИКОЈ НА НИКОГО не фаѓа во гуша да го користи оперативниов, незнам зошто се расправате. Како второ НЕЗНАЕМЕ како ќе биде финалниот продукт сега е намерно пуштено за мајкрософт да ги знае реакциите. Кога ќе дојде верзија RC е тогаш ќе се караме .
Да никој не тера да го користиме, ама си направија завист од нивниот производ и ова е сосила терање веќе, бидејќи ти викаат до тој датум имаш подршка после тоа ние не одговараме, арно ама си платил пари за ОС (барем така е на запад), што значи ова е присилување. Зошто не се обрнува толку внимание на Linux и Mac OS, како за Windows-от бидејќи market share е многу мал.
Многу си напнатСпоред тебе побрз начин е, да употребам лева рака за да стиснам шорткат на тастатура, да напишам 2-3 букви и да стиснам наместо да стиснам два пати. Стварно се надевам дека ме тролаш, одбивам да верувам дека некој стварно го мисли ова.
Целосен промашај им е метрото на десктоп, ко да живеам во некој меѓу свет од таблет и декстоп.
![]()