Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа верзија има повеќе багови отколку минатата.

Оваа верзија има повеќе багови отколку минатата.
Наброј некои од чиста љубопитност, бидејки ја немам пробано оваа, а Developer Preview на моменти ми мрзнеше што мислам дека беше најголемиот баг, па дали го има уште?

Наброј некои од чиста љубопитност, бидејки ја немам пробано оваа, а Developer Preview на моменти ми мрзнеше што мислам дека беше најголемиот баг, па дали го има уште?

Не не ми мрзни, но имам проблеми со маркетот кога пробувам да инсталирам екој апликации се појавуваат само празни икончина и неможам да ги отворам, или некој можам да ги отворам и не реагираат. Интернет екслорерот од метро не ми се отвора никако и такви некој ситиници.

Некој да постира SS од стандардниот десктоп?

257f37t.jpg

Не не ми мрзни, но имам проблеми со маркетот кога пробувам да инсталирам екој апликации се појавуваат само празни икончина и неможам да ги отворам, или некој можам да ги отворам и не реагираат. Интернет екслорерот од метро не ми се отвора никако и такви некој ситиници.

и ја го имав проблемов и тоа уште од DP2

Само првиот пат ми го отвори и после нејќеше.Интересно изгледа.

и ја го имав проблемов и тоа уште од DP2

Само првиот пат ми го отвори и после нејќеше.Интересно изгледа.

Што е финтава со рибава не ми е јасно, :pos:

Зошто се мачат Microsoft ? Што сакаат да постигнат 100 во едно ? И за Десктоп и за Лаптоп и за Таблет и за Тач и за Мобилен ајде ако не и за фиксен телефон нека го приспособат оперативниов. Чисто :гомце: е. Јас не знам ај метро стилот добро али стандардниот ? Посветиле ли малку внимание на тоа ? Сакаат да го користат и десктоп корисници а жива утка им е оперативниов, за таблети ајде ајде се јаде како така ама за обичен јузер ма немој да ме јебеш. Најголем промашај до сега.

Јас искрено одма се префрлам кога ќе излези. И онака најмногу сум загреан за Windows телефон, па ова ќе ми дојде како test drive. Не ми требаат кој знае какви работи во оперативниот систем, i guess i'm just another average american guy.

Воопшто не е практичен. Можеби е само прашање на време, ама не мислам така. Што ги коштало мајкрсофт да ги додадат опциите кои се нови во слично опкружување како на седумката? Не ми се допаѓа воопшто.

Јас искрено одма се префрлам кога ќе излези. И онака најмногу сум загреан за Windows телефон, па ова ќе ми дојде како test drive. Не ми требаат кој знае какви работи во оперативниот систем, i guess i'm just another average american guy.

Yes мајкрософт очекува нагло да им порасне продажбата на Windows Phone после оперативниов. После скоро 24 часа користење, моето мислење е следно.

Метро стилот треба да биде како за одбирање. Си сакам стандард мени, она баш старт мени со алл програмс. Ако мајкрософт тоа не го среди ќе го средуваме сами де :).

Има некој тука што го пробал на ссд? Чудово се уклучува побрзо од сијалица :pos:

Мене ми се многу допаѓа осмицата. Чудо, сеуште е во бета верзија. Излегува фајнал релиз и одма го инсталирам. И да, побрзо од сијалица се уклучува. :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom