Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа верзија има повеќе багови отколку минатата.
Наброј некои од чиста љубопитност, бидејки ја немам пробано оваа, а Developer Preview на моменти ми мрзнеше што мислам дека беше најголемиот баг, па дали го има уште?Оваа верзија има повеќе багови отколку минатата.
Наброј некои од чиста љубопитност, бидејки ја немам пробано оваа, а Developer Preview на моменти ми мрзнеше што мислам дека беше најголемиот баг, па дали го има уште?
Не не ми мрзни, но имам проблеми со маркетот кога пробувам да инсталирам екој апликации се појавуваат само празни икончина и неможам да ги отворам, или некој можам да ги отворам и не реагираат. Интернет екслорерот од метро не ми се отвора никако и такви некој ситиници.
и ја го имав проблемов и тоа уште од DP2
Само првиот пат ми го отвори и после нејќеше.Интересно изгледа.
news.softpedia.com/news/The-Story-of-the-Windows-7-Beta-Fish-101857.shtmlШто е финтава со рибава не ми е јасно,![]()
Тоа е Бета Борец риба (лат. betta splendens)..агресивна рибичкаШто е финтава со рибава не ми е јасно,![]()
Јас искрено одма се префрлам кога ќе излези. И онака најмногу сум загреан за Windows телефон, па ова ќе ми дојде како test drive. Не ми требаат кој знае какви работи во оперативниот систем, i guess i'm just another average american guy.