POS-51
Infinity Driver
Абе што ти е ? ќе претрпи уште најмалку 20 измени не се заебавај.Закажан е за 2012, нема време за никакви измени. Ќе си биде истото срање.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе што ти е ? ќе претрпи уште најмалку 20 измени не се заебавај.Закажан е за 2012, нема време за никакви измени. Ќе си биде истото срање.
Знаеш ли дека до сега се направени околу 90 build-ови на осмицата?Абе што ти е ? ќе претрпи уште најмалку 20 измени не се заебавај.![]()
До сега ? Сега сме 2012 а кога испадна седмицата ?Знаеш ли дека до сега се направени околу 90 build-ови на осмицата?
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aqq5TxpCCPvedEMweEN6emljS3BKS3NmMEltZmY4dUE&hl=en#gid=0 плус листата не е ажурирана од build 7989, a сега моментално најновиот е build 8250.До сега ? Сега сме 2012 а кога испадна седмицата ?
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aqq5TxpCCPvedEMweEN6emljS3BKS3NmMEltZmY4dUE&hl=en#gid=0 плус листата не е ажурирана од build 7989, a сега моментално најновиот е build 8250.
Како што гледаш првиот е излезен на 16.8.2010. За година ипол се излезени 90+ build-ови. Во просек 5 build-ови месечно, бидејки од 21.04.2011 листата не е ажурирана, инаку се многу повеке, а од листата може да се види дека излегувале и по 15 build-ови месечно...
Нормално дека нема да биде којзнае колку различна финалната, но ке биде.
А уствари што не ти се допага на тебе? Гледам цело време плукаш, кењаш, а не си кажал што конкретно не ти се свига. Метрото? Па не мора да го користиш, имаш и обичен интерфејс. Обичниот интерфејс? Па ист е како на 7, како може да не ти се свига ако ти се свига интерфејсот на седмицата. Не ти се свига ни интерфејсот на седмицата? Епа пријателе си ја промашил темата, тогаш фурај на дедо ХР или некој линукс.
Метрото и мене не ми се свига и сметам дека е тотален промашај за десктоп/лаптоп и дека е наменето за тач уреди, али сум си мирен бидејки знам дека ке го има и стандардниот интерфејс.Кога имам обичен интерфејс зошто би го користел ? За да ме нервира метрото ? Останувам на 7 на раат без метро
И кај мене исто, имав напишано на претходната страница. Некој да знае решение ?Дечки, пробав да инсталирам 8ката, и се си е ок, и кога на крајот ќе се стартува, се појавува рипчето, си врти то тркалцето долу и се јавува црн екран и не реагираго инсталирам како втор ОС на посебна партиција и е спуштен директно преку програмчето од Microsoft. Помош?!
Дечки, пробав да инсталирам 8ката, и се си е ок, и кога на крајот ќе се стартува, се појавува рипчето, си врти то тркалцето долу и се јавува црн екран и не реагираго инсталирам како втор ОС на посебна партиција и е спуштен директно преку програмчето од Microsoft. Помош?!
па дирекно од мајкрософт е спуштен, то ако нечини, шо остана за другитеПомош нема или не е инсталиран како треба или нечини цд или толку е асална верзијата
па дирекно од мајкрософт е спуштен, то ако нечини, шо остана за другите
пробав и преку цд, и преку усб, пак истото![]()
Дечки, пробав да инсталирам 8ката, и се си е ок, и кога на крајот ќе се стартува, се појавува рипчето, си врти то тркалцето долу и се јавува црн екран и не реагираго инсталирам како втор ОС на посебна партиција и е спуштен директно преку програмчето од Microsoft. Помош?!
Со самото тоа ви кажува "Не ме инсталирајтеИ кај мене исто, имав напишано на претходната страница. Некој да знае решение ?