Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За оние кои не знаат, Windows 8 освен Metro интерфејсот, има и "обичен" интерфејс како на седмицата.
Па за да се кења бе другар...баш и стварно незнам што се бунат тие што не им одогвара метро стилот. Можете да си го тргнете поѓаволите овој е windows сепак ќе излезат милион хакови и срања.
Метрото моментално е ко да имаш лош скринсејвер, и неам старт копче па ми требаат по 10 минути да најдам обична опција.
Овие нормални ли се бе, после 25 години им текна да фураат во стил на Apple.
Ако сакам симплистичко, ќе си земам iOS и решена работа...стварно не ми е јасно зашто мислам дека ова е начинот на напредување. Да беше Windows 8 MOBILE, океј, ама и за десктоп и за лаптоп? Hell no!
Овие нормални ли се бе, после 25 години им текна да фураат во стил на Apple.
Ако сакам симплистичко, ќе си земам iOS и решена работа...стварно не ми е јасно зашто мислам дека ова е начинот на напредување. Да беше Windows 8 MOBILE, океј, ама и за десктоп и за лаптоп? Hell no!
Ставив да се спушта Cut the rope, ама го исклучив комјутерот и излегов. Тогаш беше до пола, сега пуштам си продолжува од каде си застанал.