Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Серијава има потенцијал да ми е #1 од серии ако продолжи јако.
Ама и Ед Харис цело време трча по Долорес. Мислиш дека го имаше впрегнато Теодор за да го бараат тој Вајат? Ноуп, јас мислам дека и тој ја бараше баш Долорес, и на крај (верувам дека е тоа последниот тајмлајт, т.е. сегашното време) ја најде во црквата нели.Фаца ми е Ед Харис и многу ебачки лик има, оној Вилијам ко некој папучар по Долорес одвратната трча што by the way програмирана е да биде damsel in distress и да ја спасува некој цело време.
Да само што тоj jа наjде некаде во првите епизоди.... и jа закла.Ама и Ед Харис цело време трча по Долорес. Мислиш дека го имаше впрегнато Теодор за да го бараат тој Вајат? Ноуп, јас мислам дека и тој ја бараше баш Долорес, и на крај (верувам дека е тоа последниот тајмлајт, т.е. сегашното време) ја најде во црквата нели.
Вилијам ти е поетска душа. Преминот од папучар во безмилосен убиец кој се бори за љубовта баш би била соодветна за таков лик.Јас ич не сакам Вилијам да е Man in Black
Не дека имам нешто против теоријата, или не сакам да бидете во право or some shit, ама Вилијам ми е преглуп да биде тој.
Фаца ми е Ед Харис и многу ебачки лик има, оној Вилијам ко некој папучар по Долорес одвратната трча што by the way програмирана е да биде damsel in distress и да ја спасува некој цело време.
Иако сите знаци водат кон тоа, сепак убаво ми е вака во denial дека не се работи за истиот лик![]()
Вилијам ти е поетска душа. Преминот од папучар во безмилосен убиец кој се бори за љубовта баш би била соодветна за таков лик.
Корвус е хејтер-ка.
Jас пилотот кога го изгледав решена бев да jа баталам. Сакам sci fi, сакам AI, ама не сакам вестерни и Долорес ми е антипатична. Jа продолжив исклучиво за Хопкинс и Харис и не разочара.
До 5та епизода уште бев скептична, ама Contrapasso ме преврти. Сцената на Хопкинс со Тереза на хациендата/ресторанот уште ми jа смрзнува крвта.
Тоа го мислев погоре: по сцената со сликата, едно е сигурно - следиме минимум два timeline-а. И да, веројатно Man in Black е Вилијам.