Westworld

• Креатор на темата Креатор на темата NewForce
  • Време на започнување Време на започнување
“Never place your trust in us. We’re only human.”

Епизода и пол.

Јас ич не сакам Вилијам да е Man in Black :P
Не дека имам нешто против теоријата, или не сакам да бидете во право or some shit, ама Вилијам ми е преглуп да биде тој.
Фаца ми е Ед Харис и многу ебачки лик има, оној Вилијам ко некој папучар по Долорес одвратната трча што by the way програмирана е да биде damsel in distress и да ја спасува некој цело време.
Иако сите знаци водат кон тоа, сепак убаво ми е вака во denial дека не се работи за истиот лик :LOL:

Серијава има потенцијал да ми е #1 од серии ако продолжи јако.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Серијава има потенцијал да ми е #1 од серии ако продолжи јако.

Isto. Poslednata epizoda bese nenormalno dobra. Ne znaev sto da zucnam posle krajot. Faten na jadicata i pola saat vlecenje. Edvaj cekav sekoja sledna scena.

Fineto ke dadat mnogu odgovori.

Фаца ми е Ед Харис и многу ебачки лик има, оној Вилијам ко некој папучар по Долорес одвратната трча што by the way програмирана е да биде damsel in distress и да ја спасува некој цело време.
Ама и Ед Харис цело време трча по Долорес. Мислиш дека го имаше впрегнато Теодор за да го бараат тој Вајат? Ноуп, јас мислам дека и тој ја бараше баш Долорес, и на крај (верувам дека е тоа последниот тајмлајт, т.е. сегашното време) ја најде во црквата нели.

Ама и Ед Харис цело време трча по Долорес. Мислиш дека го имаше впрегнато Теодор за да го бараат тој Вајат? Ноуп, јас мислам дека и тој ја бараше баш Долорес, и на крај (верувам дека е тоа последниот тајмлајт, т.е. сегашното време) ја најде во црквата нели.
Да само што тоj jа наjде некаде во првите епизоди.... и jа закла.

Јас ич не сакам Вилијам да е Man in Black :P
Не дека имам нешто против теоријата, или не сакам да бидете во право or some shit, ама Вилијам ми е преглуп да биде тој.
Иако сите знаци водат кон тоа, сепак убаво ми е вака во denial дека не се работи за истиот лик :LOL:
Вилијам ти е поетска душа. Преминот од папучар во безмилосен убиец кој се бори за љубовта баш би била соодветна за таков лик. :love:

Корвус е хејтер-ка.

Вилијам ти е поетска душа. Преминот од папучар во безмилосен убиец кој се бори за љубовта баш би била соодветна за таков лик. :love:

Корвус е хејтер-ка.
Шшшш бе! Не им кажувај! :X3:

Појма немам што ми се дешава после последнава епизода. Кое лудило од серија.

Ја обожавам.

Jас пилотот кога го изгледав решена бев да jа баталам. Сакам sci fi, сакам AI, ама не сакам вестерни и Долорес ми е антипатична. Jа продолжив исклучиво за Хопкинс и Харис и не разочара.
До 5та епизода уште бев скептична, ама Contrapasso ме преврти. Сцената на Хопкинс со Тереза на хациендата/ресторанот уште ми jа смрзнува крвта.

:eek:
Ретко јака п.чка треба почесто да ја репарираат though :D

Тоа го мислев погоре: по сцената со сликата, едно е сигурно - следиме минимум два timeline-а. И да, веројатно Man in Black е Вилијам.

Три се. Едниот е паркот пред 37 години, додека е во бета тест. Тоа се сцените кога ги учат првите хостови итн. Тогаш се случува и масакрот. Вториот е паркот пред 34 години со Вилијам и Логан и третиот е моменталниот со Man in Black.

Можат сеа да ја погребаат серијава со пензионирање на карактерот врз кој се темелеше цела сезона... уште од старт се воспостави дека серијава е карактер driven, не стори, исто ко Меконохи во True Detective.

WOW, WOW, WOW! Во право бевте кога зборувавте дека ова може да стане најдобрата серија ever! Финалево беше... Немам збор со кој би го опишал, зашто masterpiece, лудница, закон, најдобро до сега, феноменално, исклучително, извонредно, ненадминливо, екстра... веќе ги имам употребено до сега. Ова дефинитивно е beyond all borders!

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:...

Ха...Добра серија освен ако не се одлучат за втора каде претпоставувам дека Форд се има самиот себе направено како хост и е накаде тука каде да влечи конци и направат клише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom