Corvus
Latrodectus
Знаеш дека тролањево ти е очајно, така?Алооо тој у количката бе....како не го знаеш?![DOUBLEPOST=1479841643][/DOUBLEPOST]LoL 73-та нема шанси. Тогаш уште ни интернет немало а ни Стивен Хопкинг не ни бил роден.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш дека тролањево ти е очајно, така?Алооо тој у количката бе....како не го знаеш?![DOUBLEPOST=1479841643][/DOUBLEPOST]LoL 73-та нема шанси. Тогаш уште ни интернет немало а ни Стивен Хопкинг не ни бил роден.
За жал, на форумов не ми преостанува ништо друго освен очајно тролање.Знаеш дека тролањево ти е очајно, така?
heheбашсиуменЗа жал, на форумов не ми преостанува ништо друго освен очајно тролање.
Си прочитал/а ти некој мој пост?
Ти личи ли уопште дека има човек на форумов што не знае кој е Стивен Хокинг?
Еве ќе ти нацртам: направив беспредметна симбиоза на презимето на главниот(?) глумец и овој умен атеист, што сите го сакаат, кој баш даде пред некој ден, изјава во врска со роботите како една од опасностите заради кои ќе сме ја изгубеле планетава.
Шала на страна, добра е серијава, моите проблеми со неа се од субјективна природа. Како што веќе кажав.
абе ти женско си билаheheбашсиумен
Нималку смешен though....
Сум прочитала, релевантно е?
Day in and day out те читам кај што butthurt-аш во темана за ГоТ, ама не знаев дека си на personal mission сите теми да ги затруеш.
Го прочитав со гласот на Anthony Hopkins. Психо е типот, го дига шоуто за 10 левела.
Jас пилотот кога го изгледав решена бев да jа баталам. Сакам sci fi, сакам AI, ама не сакам вестерни и Долорес ми е антипатична. Jа продолжив исклучиво за Хопкинс и Харис и не разочара.Го прочитав со гласот на Anthony Hopkins. Психо е типот, го дига шоуто за 10 левела.