Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Raspali, cela sezona u edna epizoda…4x04 Holy Shit!![]()
Само што оваа не е баш Hale, туку микс на Hale и Долорес, нели еден од бисерите (или како и да се викаат тие) на Долорес е во неа. Е сеа не знам за која прошла војна мислиш, во сезона 3? Искрено не се сеќавам баш на која страна беше Hale тогаш, само се сеќавам дека попизде ко и го убија семејството. Ама и тогаш беше Halores, ко што ја викаат.Hale u prosla vojna navivav za nea oti ne sum znael podobro, no sega koga e na drugata strana od stapot mi e milo. Iako mozam da gi hentam deka skoknaa vojnata da prikazat i.e overtake-ot.
Само што оваа не е баш Hale, туку микс на Hale и Долорес, нели еден од бисерите (или како и да се викаат тие) на Долорес е во неа. Е сеа не знам за која прошла војна мислиш, во сезона 3? Искрено не се сеќавам баш на која страна беше Hale тогаш, само се сеќавам дека попизде ко и го убија семејството. Ама и тогаш беше Halores, ко што ја викаат.
Мислам дека е тоа бисерот од тој мажот, политичар ли беше, сенатор, бизнисмен... не се сеќавам. Еден со бела коса. Hale го извади од него и го има ставено во Долорес-look-a-like хост, ама и ги потиснала сеќавањата на Долорес, за да не испадне посилна од неа. Гледаш дури направила кога Кристина ќе пребарува во систем термин Долорес, тригернува реакција кај нејзиниот менаџер, кој веднаш ја вика во канцеларија, за да ја сопре во пребарувањето.Dali imas teorija za Christilores, taa sega sto kreira narativi? Dali Hale ja koristi za nesto poveke od ova? Koj pearl bi bilo toa? Mozebi verzijata sto bese uploadirana vo Rabohoban ili kako i da se pisuva pred da bide unisten a nekako zacuvan?
Не е официјално потврдено, ама 100% ќе има уште. Ед Харис во некое интервју наводно спомнал дека петтата сезона ќе почнеле да ја снимаат во април или мај до година.Jas ja gledav kako posledna sezona, ama dali sum greska? Mislam deka ke snimaat uste, ne?
После прва сезона по вода отидеИ онака не се знаеше кај тераат