Westworld

• Креатор на темата Креатор на темата NewForce
  • Време на започнување Време на започнување
Ова како што гледам продолжува каде што заврши Westworld, што тоа има врска со True detective кога сезоните им се различни приказни? исто како Fargo.

Па намерно се направени различни сценарија за True Detective, кога цела екипа сменија. Целата идеја со првите сезони со А листери е да навлечат база на гледачи, за потоа да им сервирааат послаби актери.

Лично, Westworld ја гледаш баш заради Хопкинс.

Неофицијално ни кажаа дека има повеќе паркови и дека ќе има глупости меѓу нив...

Неофицијално ни кажаа дека има повеќе паркови и дека ќе има глупости меѓу нив...
Мислам дека тоа се знаеше, нели се сеќаваш на Шогун Ворлд од финалето на сезоната, еве го целото интервју http://ew.com/tv/2018/04/09/westworld-shogun-world-interview/ а и на ливчето на Маве пишуваше Ворлд 1, така да одамна се тоа знаеше

Серијава е ко некоја претешка сложувалка во која никој не ти ги дава ќошевите, па мораш да почнеш да сложуваш од средина, а поим немаш ни кај е средината. Ќе чекаме до десетта епизода за да викаме: „аааа, затоа тоа така било, еве што била работата“. :cuc:

Серијава е ко некоја претешка сложувалка во која никој не ти ги дава ќошевите, па мораш да почнеш да сложуваш од средина, а поим немаш ни кај е средината. Ќе чекаме до десетта епизода за да викаме: „аааа, затоа тоа така било, еве што била работата“. :cuc:

Па тоа е јакото

Конечно ја изгледав првата од новата сезона, јако беше.

Само уште не знам што се очекува од нас гледачите, да сочуствуваме и да навиваме за роботите, оти со првава епизода не делува така, демек самоосвестени машини масакрираа стотици невини луѓе во име на некаква нивна свест и желба за слобода?

Ја си навивам за Ед Харис не знам за вас.

Одлична прва епизода, ми се допадна.
Apparently there's a bigger world that awaits us.

Некако ми поминал меракот во меѓувреме. :D

Интересно беше што дознавме дека постојат барем 6 (или 8, колку точно не памтам) вакви парка, покрај овој од дивиот запад и оној со самураите (од финалето лани), сега најдоа тигар од сосема различен парк. Иако, ова малку ми го скрши филмот, ама ќе си претпоставам дека овој каубојскиот им е прв и најпопуларен, а овие другиве им се понови и, како секое продолжение/експанзија/DLC и сл., онака, meh.

Некако ми поминал меракот во меѓувреме. :D

Интересно беше што дознавме дека постојат барем 6 (или 8, колку точно не памтам) вакви парка, покрај овој од дивиот запад и оној со самураите (од финалето лани), сега најдоа тигар од сосема различен парк. Иако, ова малку ми го скрши филмот, ама ќе си претпоставам дека овој каубојскиот им е прв и најпопуларен, а овие другиве им се понови и, како секое продолжение/експанзија/DLC и сл., онака, meh.
Ова не е новост баш. Серијава е базирана на филм од 1973та така да сите тие паркови се од таму, не од режисерите на серијава.

Ова не е новост баш. Серијава е базирана на филм од 1973та така да сите тие паркови се од таму, не од режисерите на серијава.

3 паркови има оригиналот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom