Western & Southern Open - Cincinnati 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Western & Southern Open 2015

• Вкупно гласачи
    40
Новак има проблеми со жештините и организаторите сакаат Мареј и Роџер да решат во меѓусебен дуел кој ке биде 2 носител на УсОпен, теории на заговор.[emoji38]

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Треба да се случи тежок распад на Федерер за Мареј да го добие на екстра брзиов бетон. А веќе се осеќа страшен замор кај Енди, така да мислам дека Роџер ќе го реши тоа рутински, ако и воопшто дојде до тој дуел.

A и Ноле ќе го добие Стен, не може на вака брза подлога овој да се брани како што се бранеше на РГ.

A и Ноле ќе го добие Стен, не може на вака брза подлога овој да се брани како што се бранеше на РГ.
kakvo branenje be prijatel od Stan.Ako nekoj od Atp turot nitu znae a nitu saka da igra defanzivno toa e Stan.Ako mu e denot ke go pobedi na bilo koj teniser.E ama toj den mu doagja retko,a se pogodi bash vo finaleto na RG.Shto mavna se vleze,Novak spasuvashe ziva glava vo tret I cetvrti set.Na ovoj brz beton vo Sinsi teshko da mu e denot,skrateno e vremeto za reakcija I ke ima mnogu neiznudeni Stan,ama uslov za toa e Novak da igra poagresivno.Ako Novak igra kako do sega na amerikanskiot tur,shansite se 50-50.

skrateno e vremeto za reakcija I ke ima mnogu neiznudeni Stan,ama uslov za toa e Novak da igra poagresivno.Ako Novak igra kako do sega na amerikanskiot tur,shansite se 50-50.
На ова мислев повеќе, а и логично е дека не може се да врати на побрза подлога.

Ај некој ако може да најди каква е прогнозата за Синси денеска, дали ќе има дожд? Да знам да си го испланирам излагањето вечерва. :D

Ај некој ако може да најди каква е прогнозата за Синси денеска, дали ќе има дожд? Да знам да си го испланирам излагањето вечерва. :D
Нема дожд денеска тоа е најбитното 26 степена денеска, сончево.

Стен 38% погоден прв сервис во првиот сет, сам си губи, Новак ништо спектакуларно.

Не знаеше што да напише на крај со розевиот маркер на камера па пиша I love pink :pos:
У глобала тоа е ретроспективата од мечот Ѓоковиќ - Вавринка.:backa:

Ноле го избриша на Вавринка :cool:

Ноле сака розево , пие ленор сок . :D

Тоа е Вава. Или ќе одигра спектакуларен тенис како за око така и резултатски, или ќе се посрамоти како и играчки така и резултатски. :)

брука за бердих да неможе да освио повеќе од 1 поен на противнички сервис се лесно ги губи рутинска победа за долгополов ке биде ова .....

Долгополов на Синсинати имаше скор 0-4 а сега може да се пласира во полуфинале на турнир , само второ полуфинале во кариерата на некој Мастерс. :cuc:

Sakam Djokerot da ja osvoi titulata i da ja ispolni masters kolekcijata!
Не бе, се работи за најбрата подлога на свет, тешко дека ќе може да си го пимпла дефанзивниот тенис тука. Федерер освојува, ептен вака освен ако не му е денот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom