- Член од
- 6 ноември 2007
- Мислења
- 848
- Поени од реакции
- 44
Никого не знаев никој не ме знаеше..Ама битно закон си поминав..Се запознав со повејќето и беше 10-ка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле заборавив тебе да те спомнам,те запознав сигурен сум:smir:Никого не знаев никој не ме знаеше..Ама битно закон си поминав..Се запознав со повејќето и беше 10-ка
Ни фалеше бада за да ни го покаже патот:pos2:Не пливавте пијани и голи во езерото? :nesum: :pos2:
вибрирам позитивно?Четврто, носење на една мајца на две собиранки носи баксуз. Веќе нема да ме видите во мојата Trade Mark мајца.
Петто, ае што е ова со ноќниве маркети?! :lud:
Милка 70 денари, Ладна вода 40... се спремаат за лето уште сеа со цените. Да знам летово да дојдам само на Лени Кравиц во Охридон.
детето беше бушарче... иначе и јас едно време се вртев ко ненормаленп.п.с. кое беше детето што играше брејкденс среде фенси ноќен клуб?!
- одговори на последното прашање, може и по ПП, не морате јавно да го кажувате.
-------------------------
и мене ова ме интересиратА за на кафе ќе се оди или... ???
е кој беше бе ти дете, и јас не те запознав:nesum:Ни јас тебе, а не ни знаев дека си таму:nesum:
Чиче тоа беше цитат од мери џејн појзн...е кој беше бе ти дете, и јас не те запознав:nesum:
Чичино јас стварно не те видов и не те запознавЧиче тоа беше цитат од мери џејн појзн...
А седевте на метро и пол ghgh:Чичино јас стварно не те видов и не те запознав![]()
ајде сваќе аќе аќе...Еве летот на спејс шатлот со кој јас пилотирав, а во кои беа и Даденце, Братот, и КрејзиИнЛав, безбедно се призејми во Скопје.
Сликите се веќе во процес (барем оние од нашиот фото-робот) ... само чекајте да видам како се отвара нов албум ...
Е да бе а Мартин станал да играт, опааа еве го срамежливиот..не идам ЗАТО ПОЈЌЕ! Се зезам, јако беше, играње, пеење Серпико ни пееше..Даденце, не ја знаев до толку отракана о.0
Крејзи ин лаф, абе то закон моме е и така ќе останиТ! Супер беше, жими све да! Интересно се беше, супер членови, само фантом нешо мн се силит, (НЕМОЈ ЗШ...!), ама убо беше. И то
Никого не знаев никој не ме знаеше..Ама битно закон си поминав..Се запознав со повејќето и беше 10-ка
е бе педери едни не викнавте на кафе...:baeh:И кафенцето денес пројде убаво.![]()