Впечатоци од Кајгана собиранката во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нани ми нанииии големо да раснееееш... епа шо не си станал :pos:
ќути бе ти види го...
шо ако спиев требеше порака да ми пратит само незнам дали беше форчн или нинџа:kesa::kesa::kesa:

Јас се извинувам идам малце со закаснување.... ама то е последици... касно станав, и плус одма ме собраа за на кафе од сабајле (2 и пол сатот, ама јбг пак сабајле е:):))

Си поминав преубо,фантомон, уште ми е љут,не ми прајт муабет, а незнам зш :\ ... енивеј манчерстер тепа и ти мојш да се љутиш колку сакаш :baeh:
сите шо ги запознав ми оставија многу убав впечаток...
крејзи ин лав - супер девојка, весела разиграна, позитивна :wink:
гего - мило ми беше, иако не изгледаш за 23... јбг ова ко комплимент сфати го :wink: :pipi:
форчн - таа беше заслужна за биднувањето на собиранкава, фала, стварно закон си поминав :pipi:
ги запознав и серпико, ацид, мистичен, даденце, ортаче, воткамикс, росвел... се извинувам ако некој заборавив... знаете таква беше ситуацијата...

сега одвај чекам да дојде следната собиранкаааа:vozbud:

Не ти прам муабет до следната сезона зарди то шо ме заебаваше, фала и пријатно.

Во моментов ги префрлам фотките, има околу 180 комада. Да ги смалам, па ќе ги поставам во галерија.

Еве и јас да си кажам како беше:

Најпрво и најбитно, Форчи БРАВО за организацијата, се беше прекрасно, енергично и уникатно.

Дефинитивно оваа собиранка заедно со роденденската беа најдобри до сега....
Се изнаигравсо старите и новите кајганџии, се изнапив свашта, па затоа си попеав поприлично. И си го изнагушкав Андроник(срам да ти е што беше крш и не дојде на кафе денес!!!!).

Се запознав со Охридскиот дел на подмладокот на кајгана и морам да признаам дека сте супер. Ја запознав Лејди уште неколку весели кајганџии....

Фантомче немој да веруваш во љубов на прв поглед, еве дада како постара и поискусна ти кажува.... како и да е и ти си прекрасен:smir:

Ацид, другарче мое дамнешно, знам дека можеби уште ме пцуеш за денешното сонце што ти маваше во глава, ама еве ако ти е сатисфакција ќе признаам дека ми е изгорено носето и сум како Були(бело лице, црвено носе)

слики веке полека полека ставам во галерија....

A кај седнавте на дневно кафенце, ако не е тајна? :)

И јас си поминав убаво на свадба бе. Се изнаиграв се изнапив...(како да не,освен за пиењето до негде) Ај другиве братучеди помлади се така да ако не му текне да се жени за наредна собиранка ќе дојдам:)

ајде да ја речиме уште еднаш да се сторат два пати,два пати наполен да одиме тој ми е миллллл.
леле луѓе лудница денска,
како беше онаа песна:
незнам дал сум мртов или жив:smir:
сепак незаборавна вечер

ајде да ја речиме уште еднаш да се сторат два пати,два пати наполен да одиме тој ми е миллллл.
леле луѓе лудница денска,
како беше онаа песна:
незнам дал сум мртов или жив:smir:
сепак незаборавна вечер

Ак ми ја најш песнава имаш силвер мун до срање од мене нареден пат :)

Тајмаут.

*Дифенс, дифенс, дифенс*

Со пресинг ја освојувате топката, па ја додавате до четворката... кој излегува горе, прави блок за двојка, се отвара лево... играат пикенрол, во десниот агол излегува сам кецот и шутира.
Ајде сега продолжете на темата, без налик на мсн муабети.

Ја пред малце станав....од спиење :pos: ... уште сум под импресии од Кајгана ПИЈАНКАВА :kesa:

Сусаро - зш не причекавте бурек парти да прајме сабајлечки?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom