Впечатоци од Кајгана собиранката во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фантоме разочаруваш....

Зошто си отишол толку рано? :pos:

whoa, whoa Fantom.
љољ means љубов о љубов...Не дочека ни да ти дообјаснам, па:pwace:

Разнежнува твојот пост..мајке ми:pipi:

Во име на љубовта, која не познава градско-возрасни граници, ти ги посветувам One Love и Како ли јас да пораснам.

No љољ anymore:chuckel:

Е да бе а Мартин станал да играт, опааа еве го срамежливиот..не идам ЗАТО ПОЈЌЕ! Се зезам, јако беше, играње, пеење Серпико ни пееше..Даденце, не ја знаев до толку отракана о.0
Крејзи ин лаф, абе то закон моме е и така ќе останиТ! Супер беше, жими све да! Интересно се беше, супер членови, само фантом нешо мн се силит, (НЕМОЈ ЗШ...!), ама убо беше. И то

Fantom до кога бе вака, сабота вечер, толпа народ ти дошла специјално од Скопје а ти во еден и пол дома - млекцето да не ти прекипе?
А за Даденце, земи си ја под рака и носи си ја од мене имаш дозвола.

Еве јас да ви пишам после журката да знаете што сте пропуштиле ...

Супер беше ... секоја чест за омладината од Охрид тука алидирам на Мартинчо (со долар), Фаонтом и сите останати ... организација на ниво ... Извинете али сликите утре откако ќе го елиминирам целиот џин/тоник и камиказите од крвен систем ...

Секоја чест ... журка на ниво ... сабајле околу 12 кафенце и коментари ко за афтер парти ...

За Кајгана - Силја Пиштолова ...

П.С:
Поради квалитетот на журката сите омладинци од Охрид ќе ги поштедам од банирање и плус награда зеленки ....

:pos2:

хелоу еверибади... беФ, видов, изгубив:pos::pos::pos:
беше...едноставно нели...прекрасно, волшебно, лудо и незаборавно:vozbud::vozbud::vozbud::cug:
прв пат бев на собиранка и сите ми беа нови... па дури и охриѓаниве:nesum:
фантомов си ојде во 1 прибидејќи стигнала новата пратка на млеко од битолска млекара:pos::pos::pos:
јас останав до самите рани утрински часови и... останаја уш 5 6 души ко си ојдов...
најголем впечаток ми остај Боби - Серпико и ко ќе пораснам сакам да сум ко него:pos::pos::pos:
од понежниов пол... крејзи ин лав ми се виде ко мноооогу фино, мило и слични изберете си од поубајне епитети (види учебник за 3то - 23 страна:pos:) само кутро моме стомачето го болеше сеа накрај:(
даденце во која шо се вљубил фантомов не се симна од микрофон цела вечер:pos:
иначе Фантом, јас прФ си ја сакав:pipi::baeh::baeh::baeh::pos:
со организаторкава форчн се запознајвме едно 876 пати, исто супер моме...:pipi:
со бидиков ни тргна едно време муабетот за компјутериве ама после:cug:и не завршивме...:pos2:
мистиков се поднапи малце појќе па...:kesa:
мериџејн ја запознав исто али немавме нешо многу време да се подружиме... уствари во вц се запознавме:pipi::vozbud::vozbud::vozbud: али на мочање бев... нишо друго:pos::pos::pos:
ај бе доста ви е шо да ви кажвам друго... ај утре на кафе пак требит да ојме...:cug:
а да... за 15тина минути би требало покрај брегот на охридското езеро да го видите зевзус и уште некој од скопјанишчава со лајца кај шо го сркет езерово:pos::pos::pos:
за слики не барајте немам апарат... ко ќе пораснам ќе си купам:vozbud::vozbud:
а иначе ќе имат доста слики... битно јас си се сликнав као лутка са насловне стране:pipi:
ко мојт крејзи ин лав зш да не можам и јас:baeh::baeh::baeh:

Само што дојдов.....леле преубаво беше....ги запознав ејсид, серпико, андроник, дивајн, мистичен, форчн (мило ми е за прстенот ептен знам како е да изгубиш нешто вредно :back:) даденце, јован, димитар, крејзи ин лав,бусарче тончи.... е брн не го запознав :nesum: се изнаиграв леле едвај чекам да има следна собиранка
:vozbud:
п.с. леле глава почна да ме болит :nesum:

Супер беше , андроник ми ја истаде душава ко рече лупнав еден сребрен мотор со колана надвор ама ми дојде душа кога го познав дека е тој и дека мава сеир :pos:

На мое големо задоволство се запознав со Zevsus ( еден голем поздрав до тебе друже ) исто така и со lady и elence*$ а тука се Јован и компанија исто така со останатите форумџии ми се напрај што се видовме .

Жив и здрав се вратив , само рацеве не си ги осеќам :)

Супер беше , андроник ми ја истаде душава ко рече лупнав еден сребрен мотор со колана надвор ама ми дојде душа кога го познав дека е тој и дека мава сеир :pos:

На мое големо задоволство се запознав со Zevsus ( еден голем поздрав до тебе друже ) исто така и со lady и elence*$ а тука се Јован и компанија исто така со останатите форумџии ми се напрај што се видовме .
абе со моторот си ојде море?:pos::pos::pos:

hello everybody:baeh:
ц ц ц море што убо сме поминале бре:)
уште мислам дека сум таму.
преубаво беше многу дружење и мило ми е што запознав фаци.
сите сте супер личности само многу ви требаше за да станете да мрднете малку запознав неколку али не ми текнува немој да ми се лутите:) прво и фрлив око на MaRyJaNe-poison(кога ти е род да ти купам запалка:) ) столицаејсид, серпико, андроник, дивајн, мистичен, форчн , јован, крејзи ин лав,тончи.:smir:
и ред други

несвест!!!!! само шо се прибрав, а треба да се стане за некој сат да се пие кафе покрај езеро... спас се наочари, иначе нишо не прајме!

Утре ќе ви пишам како си го доживеав цел настан, сега само да си кажам дека си поминав препрепренајубо! Шминка одвај си бришам и ви пишам со пола око отворено.
Не чини, навистина не чини да се запиеш уште од девет и пол...

Се надевам дека сите гости убаво си поминаа.

Не гледам ништо, не знам колку вино испив. Утре, утре ќе си пишам со кого се запознав и како беше.

:call: :call: :call:
:cug: :cug: :cug:

Road trippin with my 4 favorite allies,
fully loaded we got snacks and supplies

Ае, може да се мрчи на темава.

Првин кратко инфо за Батистута кој пеерски не дојде, да му кажам дека не направив тоа што ми порача, јбг мали количини од сфе.

Второ, глеам сите сте среќни што сте ја запознале Даденце, мене ми е досадна више :pos: јас сакам Натуш да ја видам. Со Воткамикс по месинџер од мобилен и пишафме на Форчн дека ќе дојде и таа, ама добрата организаторка пиша дека сите во пакет ќе не избрка од кафиќот :pos:

Трето, ди-џејот недоделкан пушти микс во кој е исечкана Bucketheads-The Bomb, да ја пуштеше ќе ми направеше ќејф, ама вака ништо, дури мислеф дека е неписмено створење, ама за среќа послем ја пушти DJ Rolando-Jaguar па ќе му се прогледа низ прсти. Бендот што дојде послем не го дочекав.

Четврто, носење на една мајца на две собиранки носи баксуз. Веќе нема да ме видите во мојата Trade Mark мајца.

Петто, ае што е ова со ноќниве маркети?! :lud:
Милка 70 денари, Ладна вода 40... се спремаат за лето уште сеа со цените. Да знам летово да дојдам само на Лени Кравиц во Охридон.

Шесто, се запознав со неколку фини луѓе што претходно ги муабетеф по месинџер или се контрафме на неколку теми на форум, ама јебешга, нема лезет за муабет во ноќен клуб.

Седмо, Тикви4ка да дојдеше многу убаво ќе си поминеше, ама нека учи дома, и нека си гриза од ушите, ама да не ги изеде, една ерогена зона у мањак ќе ојде.

Осмо, зошто немаше Silver Moon?!

Деветто, (веќе субјективно) додека да дојде колегата мој стружанец Арслан, јас веќе заминаф.

Десетто, edited после постот под мојот.

Не жали златен, го најдов!!! Таква паника кренав, што не можев да не одам од еден до друг човек да се распрашам. Срам-не-срам, отидов да прашам и луѓе што не беа со нас:nesvest:
Морав, прстенот ми беше драг, посебен подарок за матура. И благодарам на MaRyJaNe-poison, немам зборови со кои би искажала благодарност! Пет минути ко проста некоја си го бацував прстенот и ја гушкав. Го удавив девојчето.
Не ми е затоа што е вреден и вреди повеќе пари, повеќе ми значи што ми е подарок. Уште еднаш, благодарам најмногу на цел свет!!!

И ајде доста, одам да поспијам. Утре детали:vozbud:

п.с. Сакав на сите да им угодам, сите да се чувствуваат пријатно. Ако не го постигнав тоа, се извинувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom