Впечатоци од Кајгана собиранката во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никого не знаев никој не ме знаеше..Ама битно закон си поминав..Се запознав со повејќето и беше 10-ка

Никого не знаев никој не ме знаеше..Ама битно закон си поминав..Се запознав со повејќето и беше 10-ка
леле заборавив тебе да те спомнам,те запознав сигурен сум:smir:
луѓе уште ме држи,ај вечерва пак:pos:

Не пливавте пијани и голи во езерото? :nesum: :pos2:

Ај сега моите впечатоци... пред се си поминав убаво и беше доста весело и расположено... мило ми е што се запознав со повеќето и имав и можност колку толку да помуабетам... има доста добри луѓе кои ми е мило што ги запознав, и мака ми е што не сотанав уште малку во Охрид за на кафенце, ќе беше интересно (дома ќе го дадам кафето :wink:).

Четврто, носење на една мајца на две собиранки носи баксуз. Веќе нема да ме видите во мојата Trade Mark мајца.

Петто, ае што е ова со ноќниве маркети?! :lud:
Милка 70 денари, Ладна вода 40... се спремаат за лето уште сеа со цените. Да знам летово да дојдам само на Лени Кравиц во Охридон.
вибрирам позитивно?:vozbud::pos:
каде бе овие цени, кај имате влезено вие? во некоја бензиска изгледа само пијани сте бидени и не ви теквит:pos::pos::pos::pos::pos:

п.п.с. кое беше детето што играше брејкденс среде фенси ноќен клуб?!
- одговори на последното прашање, може и по ПП, не морате јавно да го кажувате.

-------------------------
детето беше бушарче... иначе и јас едно време се вртев ко ненормален:pos::nesum:...

А за на кафе ќе се оди или... ???
и мене ова ме интересират

Ни јас тебе, а не ни знаев дека си таму:nesum:
е кој беше бе ти дете, и јас не те запознав:nesum:

ме испофаливте бе луѓе,не сум сриптизер:pos2:
се зезам,поздрав со сите кои беа таму.в лето здравје не е лошо да се собериме на некоја плажа,ајде кој го бидва за организатор нека почнува со work:smir:

Некој струмичанец имаше на собиранката бе, да каже како поминал :)

Чичино јас стварно не те видов и не те запознав:pos::pos::pos:
А седевте на метро и пол ghgh:

...ај ќе се познаете на сликите... ако не сте и заедно на некоја кога Ацид сликаше кај нас во крупен план.

Еве летот на спејс шатлот со кој јас пилотирав, а во кои беа и Даденце, Братот, и КрејзиИнЛав, безбедно се призејми во Скопје.

Сликите се веќе во процес (барем оние од нашиот фото-робот) ... само чекајте да видам како се отвара нов албум ...

Еве летот на спејс шатлот со кој јас пилотирав, а во кои беа и Даденце, Братот, и КрејзиИнЛав, безбедно се призејми во Скопје.

Сликите се веќе во процес (барем оние од нашиот фото-робот) ... само чекајте да видам како се отвара нов албум ...
ајде сваќе аќе аќе...:vozbud::vozbud::vozbud:

Е да бе а Мартин станал да играт, опааа еве го срамежливиот..не идам ЗАТО ПОЈЌЕ! Се зезам, јако беше, играње, пеење Серпико ни пееше..Даденце, не ја знаев до толку отракана о.0
Крејзи ин лаф, абе то закон моме е и така ќе останиТ! Супер беше, жими све да! Интересно се беше, супер членови, само фантом нешо мн се силит, (НЕМОЈ ЗШ...!), ама убо беше. И то

:back: Срцка бе!

Е како не те знаел никој.Јас ти реков дека те памтам.:pipi:

Јас прекрасно си поминав,се изнавеселив,изнарипав - малкуцка на почеток претерав со винце,па после само вода и кока - кола пиев.:pos:
Се запознав со супер,расположени луѓе,секој посебен на свој начин.На крај ме фркна стомакот,:nesum: ама сепак најубаво на свет си поминав и Охридската лоби група и овој пат се покажа како добар организатор.:back:

И така,супер беше бе.:plete:

И кафенцето денес пројде убаво.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom