Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ќе мочаме во езеро. Заборавив да пишам.Јееее! :je:
Времето според јаху ќе биде топ. И утре исто (кога ќе пиеме кафе покрај езеро).
Домаќини какво е времето деновиве?
Дали жити се ќе се местат маси таму па сите да испоседнат??? Не знам, малку и глупо ми делува...ајде сите од цела држава се збираме на едно место, па уште и да се заседиме.....подобро речи им да ги тргнат масите, па да не седи никој барем....а вака, за 50 души - ........ што и да се одлучи натака океј е, само давам предлог...
работат арома и феникс (спасе пекарон) од пекари, пинк пантер и меџик мислам дека не работат нон стоп уствари сигурен сум, мартина до 8 навечер или ете до 10 нека работит...Арома, Феникс, Пинк Пантер, Меџик, Мартина, Драгор...ехее![]()
за сТрамота:baeh::baeh::baeh:И ќе мочаме во езеро. Заборавив да пишам.
Ама како барем еден од Охридов на темава не праша дали треба некаде да се распраша и ако треба да резервира, да помогне? Сите знаете откако друг го активирал мозокот и завршил работа, смислил и испранирал како ќе биде, тогаш да давате совети и предлози. Во муабетов секако дека не спаѓаат Нинџа, Дивајн и Еко.
Знам дека си скромна, ама не биди до толкуЈас бидејќи не сум од Охрид и нејќам лажни заслуги, тргни ме од муабетов. Ни помогнав ни организирав нешто, само гостин сум ви. За другиве незнам, карај ги, тепај ги, ама јас не сум ни за тепање ни исклучок.
Сега видов дека си ме пишала, затоа отпосле препишувам пак![]()
чекај лајци да купет за да ни го пијат езероноАбе скопјани уште не тргате бе вие ??? :nesum: