Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гласовите ги местат на анкетата. Тони до вчера имаше 1000 гласа повеќе, а сега Андреј добива по 100 гласа во минута што е невозможно.

Тоа и ми беше зборот,ама зборувам и за гласањето преку СМС пораките:) чист пример:Александар Белов беше цело време прв за на крај една тарабука да победи којa ја нема никаде :)
Се е местенки денес,и на почеток на темава спомнав дека и овде ке има некои далавери.

Не се замарајте бе , најважното е што не претстави во вистинско светло а не оно Боки 13 не претставува се да му тииитт . БРАВО ТОНИ ЦАРЕ И ДА НЕ ПОБЕДИ ЗА НАС Е ПОБЕДНИК

Не се замарајте бе , најважното е што не претстави во вистинско светло а не оно Боки 13 смрдена свиња , гнаса од човек не претставува се да му тииитт . БРАВО ТОНИ ЦАРЕ И ДА НЕ ПОБЕДИ ЗА НАС Е ПОБЕДНИК

Тоа е најбитно,и му покажа кој е кој на србине :wink:

На кој број се гласа за тони и што треба да се напише во пораката?

Број и што треба да се пише во пораката да гласаме за Тони ?

^^
Приметив друже, затоа и го избришав постот :)

Вечер ќе биде финалето? На Сител? Време?

И да победи и да не победи ТОНИ за мене е ПОБЕДНИК очигледно дека никој не можеше ни за прстот да му се фати .... Позз

Вечер,на Сител,21.00.

Очекувам зеленко за инфово ! :P

(се шалам) :)

Пиле иам премногу дадено у задњиве 24 часа, не можам да дадам, потсети ме утре, најозбилно. Заслужуваш едно зеленко :)

pa drugar nemozes na srpski forum da ocekuvas da go serat andrej, si videl na ovoj nasiov nekoj da zbori loso za toni ??? epa so sea ?
Да де.
Во ниеден коментар не гледаш да се пцуе по Андреј или да се вика дека е оваков и онаков. А види ги коментарите за Тони, срамота било да тепа, одбоен бил, не му било местото таму.

Почна :vozbud: Ама и идиотот Томче одма :(

Без Томце не ја бива мора него да го чуеме :).Живо е ова или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom