Еве некои коментари што ги начекав...
Kradete glasove Toniju,moje glasovanje se neregistrira,sramno i bedno
Za Tonija nemam reči...Osim što bi bilo glupo da MAKEDONAC osvoji SRBIJA
Alo makedonci Toni je pobednik samo u Makedoniji! Svima nam je jasno da jedini preziveli moze da bude samo ANDREJ! a to ce i biti! Andrej do pobede!!!!!!
Hajmo braco Srbi, pokazimo koliko smo jaki i ne dozvolimo strancu da pobedi
Ipak ko i da pobedi od Tonija i Andreja je odlicno,posteno su dosli do finala, zamislite da je u finalu usao Edin ili nedajboze ona kucka Aleksandra
U svim mogucim anketama pobedjuje Andrej tako da makedonci dzaba vam hvalospeva o Toniju,jer ok je on ali nije zaluzio pored andreja da pobedi!
Nije covek rom, mislim nemam nista protiv, ali nije... A sto se Tonija tice skroz mi je ok lik, ali ovi Makedonci su toliko grozni sa ovim vredjanjem, da mi se i Toni ni kriv ni duzan smucio! Andrej pobednik
Andrej ce pregaziti odbojnog tonija, kojem nije tu mjesto
Toni zasluzuje pobeda!
glasanje je namesteno na forumu. ANdrej je dobio 200 glasa za 3 min. JADNO. Toni je vrh!.
de ne brukajte se meni katarina jest draga ali pogledajte tonija molim vas survivor nebi bio ono sto jest da nema preokreta i povracanja u plemena posteno TONI je najbolji pogledajte tijelo snagu pamet i sve vi govorite da su andrej i kaca i goca njabolji zato sto navijate za njih i ja navijam za kacu al toni je najjaci...POSTENO...
GENERAL MAXIMUS DO POBEDE, mila vila, nit je mila, nit je vila. Andrejevi navijači-OPTEREĆENI generalom i njegovim fanovima. POZDRAV ZA MAKEDONIJU.
Toniii jedini prezjiveljiii
Najbolji si brate !
Итн... има секакви коментари. И позитивни и негативни...