Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Се би дал да му ја видам фацата на SASUKE кога ќе победи Андреј. :icon_lol:

А Јелена може само да му го протресе мандалото на Андреј па можеби ќе и даде некое евро од парите од победата. :tv:
Не бе другарче грешка си едино мандало што би го потиснала Јелена е на Тони,никој нејќе таква гадна пропадната фаца како Андреј да удоволи ги нема тие евра на светот што би го оствариле тоа. :tv:

А фацата еве види ми ја :bip:

П.С. Нема врска тоа гласање баталете тоа,пратете СМС.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Македонска мафија што ти праи еј :icon_lol:

Шала на страна,реално да гледаме Тони треба да победи на ова шоу,ги млатеше сите во борбите сите до еден,ама знаејќи ги Србите што гомна се,се ќе сторат само за да не победи Македонец на ова шоу,но како и да е,му држам среќа на Тони да победи,ја заслужува оваа победа и се што оди со таа победа.

А што било тоа фрката како нешто демек го каснала змија Тони,вистина е или само рекла казала трачарски муабет ??

T

Tetro

Гостин
Tуку нешто не ми е јасно,шоуто е веке завршено,дали има прогласено победник?и ако има,зошто сево ова со смс пораките ако шоуво е веке завршено?
Гласањето по смс пораки е за да соберат пари, никако не е поврзано со тоа кој ќе победи.
Уште не ви е јасно ова? :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Тие со спонзори си ги вратија парите. Не гледаш, на островот цело време Витанова, медени срца...
Е затоа не им ја признавам оваа сезона за озбилна. Аман со таа Витанова, бар да им отежнеа да ја добијат. Ама ајде битно сите знаеме за брендот, реклама шта да ти причам.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Гласањето по смс пораки е за да соберат пари, никако не е поврзано со тоа кој ќе победи.
Сега ти ми објасни,благодарам

А и кога сме кај ВитаНова,навистина претераа,секој ден им донесуваа по едно пакетче,како што напомена РокенРола,бар да се борат за неа.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еве некои коментари што ги начекав...

Kradete glasove Toniju,moje glasovanje se neregistrira,sramno i bedno

Za Tonija nemam reči...Osim što bi bilo glupo da MAKEDONAC osvoji SRBIJA

Alo makedonci Toni je pobednik samo u Makedoniji! Svima nam je jasno da jedini preziveli moze da bude samo ANDREJ! a to ce i biti! Andrej do pobede!!!!!!

Hajmo braco Srbi, pokazimo koliko smo jaki i ne dozvolimo strancu da pobedi

Ipak ko i da pobedi od Tonija i Andreja je odlicno,posteno su dosli do finala, zamislite da je u finalu usao Edin ili nedajboze ona kucka Aleksandra

U svim mogucim anketama pobedjuje Andrej tako da makedonci dzaba vam hvalospeva o Toniju,jer ok je on ali nije zaluzio pored andreja da pobedi!

Nije covek rom, mislim nemam nista protiv, ali nije... A sto se Tonija tice skroz mi je ok lik, ali ovi Makedonci su toliko grozni sa ovim vredjanjem, da mi se i Toni ni kriv ni duzan smucio! Andrej pobednik

Andrej ce pregaziti odbojnog tonija, kojem nije tu mjesto

Toni zasluzuje pobeda!

glasanje je namesteno na forumu. ANdrej je dobio 200 glasa za 3 min. JADNO. Toni je vrh!.

de ne brukajte se meni katarina jest draga ali pogledajte tonija molim vas survivor nebi bio ono sto jest da nema preokreta i povracanja u plemena posteno TONI je najbolji pogledajte tijelo snagu pamet i sve vi govorite da su andrej i kaca i goca njabolji zato sto navijate za njih i ja navijam za kacu al toni je najjaci...POSTENO...

GENERAL MAXIMUS DO POBEDE, mila vila, nit je mila, nit je vila. Andrejevi navijači-OPTEREĆENI generalom i njegovim fanovima. POZDRAV ZA MAKEDONIJU.

Toniii jedini prezjiveljiii
Najbolji si brate !

Итн... има секакви коментари. И позитивни и негативни... :)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Значи не збори кога незнаеш. Еден глас од публиката се додава на другите гласови од Советот. Значи тој што има добиено најмногу гласови од СМС го освојува тој глас на публиката. И доколку двајцата имаат ист број гласови од Советот овој на публиката може да биде решавачки. Значи може да гo реши победникот, а и немора. Get it ?

--- надополнето ---

Е затоа не им ја признавам оваа сезона за озбилна. Аман со таа Витанова, бар да им отежнеа да ја добијат. Ама ајде битно сите знаеме за брендот, реклама шта да ти причам.
Па добра реклама си направија Вита Нова :) Ја почнав да купувам и можам да кажам дека се доста вкусни и даваат енергија :) Плус евтини се, во дисконт по 5 денари се.

T

Tetro

Гостин
Значи не збори кога незнаеш. Еден глас од публиката се додава на другите гласови од Советот. Значи тој што има добиено најмногу гласови од СМС го освојува тој глас на публиката. И доколку двајцата имаат ист број гласови од Советот овој на публиката може да биде решавачки. Значи може да гo реши победникот, а и немора. Get it ?
Да. Јасно тоа. Јас ништо не знам и си признавам. Ама ти уште повеќе не знаеш, па не признаваш.

Знам дека сите што гласаат по смс со ги трошат нивните пари.
А јас не им давам пари, па шо/ :baeh:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759

Alo makedonci Toni je pobednik samo u Makedoniji! Svima nam je jasno da jedini preziveli moze da bude samo ANDREJ! a to ce i biti! Andrej do pobede!!!!!!

Ipak ko i da pobedi od Tonija i Andreja je odlicno,posteno su dosli do finala, zamislite da je u finalu usao Edin ili nedajboze ona kucka Aleksandra

U svim mogucim anketama pobedjuje Andrej tako da makedonci dzaba vam hvalospeva o Toniju,jer ok je on ali nije zaluzio pored andreja da pobedi!

Nije covek rom, mislim nemam nista protiv, ali nije... A sto se Tonija tice skroz mi je ok lik, ali ovi Makedonci su toliko grozni sa ovim vredjanjem, da mi se i Toni ni kriv ni duzan smucio! Andrej pobednik

Toni zasluzuje pobeda!

glasanje je namesteno na forumu. ANdrej je dobio 200 glasa za 3 min. JADNO. Toni je vrh!.

de ne brukajte se meni katarina jest draga ali pogledajte tonija molim vas survivor nebi bio ono sto jest da nema preokreta i povracanja u plemena posteno TONI je najbolji pogledajte tijelo snagu pamet i sve vi govorite da su andrej i kaca i goca njabolji zato sto navijate za njih i ja navijam za kacu al toni je najjaci...POSTENO...

GENERAL MAXIMUS DO POBEDE, mila vila, nit je mila, nit je vila. Andrejevi navijači-OPTEREĆENI generalom i njegovim fanovima. POZDRAV ZA MAKEDONIJU.

Najbolji si brate !

Уххх како мрзам Срби.... Живи ќе се изедат кретените да не победел македонец...

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62

Toni zasluzuje pobeda!

Najbolji si brate !

Па како и овде на форумов што ние навиваме за Тони, сигурно и таму си навиваат за нивните што е потполно разумно.

Само ме нервираат навредите и овде и таму. Едноставно ниту Тони, ниту Андреј немаат ништо против едниот или другиот, а овде се испозапалија дечиња, ваков е Андреј, таков е. Да беше и друг некој кој било освен Андреј или Тони истите зборови ќе беа употребувани.
Околу местењето не верувам дека ќе го биде. Едноставно немаат зошто да наместат. Продукцијата и така и така ги даваат парите 50.000 евра, така да зашто би се впуштале во местење и на крај да би се дознало тоа. Како второ 11 гласови се од самите учесници, а другите гласови (само 2) се преку телефон. Тогаш како би местеле доколку повеќето од нив гласаат за Тони или Андреј не е битно.
Смешно што од старт го прогласивте Тони за изгубник затоа што било местено, да не учествува никој македонец (па што ќе гледавме сега, Бандини и плачови на виоли и лисја и не знам што). Се лупаме в гради, а човекот највеличенствено ја претстави Македонија таму и треба да се гордееме со него (јас барем се гордеам стварно), а ако не учествуваше како ќе кажевме дека и еден македонец може да стигне до финале па и да победи. Тоа и самото за него значи, како што кажа во една прилика таму дека сака да се пробива и на тој пазар (а со тоа би го промовирал македонскиот хип хоп, или рап или што и да е).

Така да дечки џабе се замарате со глупости, местенки а ако навистина мислите дека ќе биде наместено за андреј не ви преостанува ништо друго туку уплатете си в кладилница за него и свиркајте си. Или ќе сте морални победници со победата на Тони или ќе си имате пари за вита нова следниот месец :smir:

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Почна на сител некое преставување на преживеан што како...

P

PewDiePie

Гостин
Не бе тоа враќање во цивилизација,само последна епизода е. Глупости во боја

--- надополнето ---

И тек сега им текна долу превод да оди :pos2::tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.555
Поени од реакции
11.535
Па имало време од недела, па до денес да ја преведат емисијата ...профи телевизија е:)
македонче бе што сакаш кога се се чека од денес за утре иначе емисиите ги имаат сигурно многу одамна ама....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom