Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Утре е финалето така? и од колку саат?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ајаааа прааат она сателитско уклучување и со сите праат само со тони не ааааааааааааа :tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Fala bogu nekoj da postavi komentari od srpski forumi a da ne gi selektirale smao losite!!!! bravo
Еве некои коментари што ги начекав...

Kradete glasove Toniju,moje glasovanje se neregistrira,sramno i bedno

Za Tonija nemam reči...Osim što bi bilo glupo da MAKEDONAC osvoji SRBIJA

Alo makedonci Toni je pobednik samo u Makedoniji! Svima nam je jasno da jedini preziveli moze da bude samo ANDREJ! a to ce i biti! Andrej do pobede!!!!!!

Hajmo braco Srbi, pokazimo koliko smo jaki i ne dozvolimo strancu da pobedi

Ipak ko i da pobedi od Tonija i Andreja je odlicno,posteno su dosli do finala, zamislite da je u finalu usao Edin ili nedajboze ona kucka Aleksandra

U svim mogucim anketama pobedjuje Andrej tako da makedonci dzaba vam hvalospeva o Toniju,jer ok je on ali nije zaluzio pored andreja da pobedi!

Nije covek rom, mislim nemam nista protiv, ali nije... A sto se Tonija tice skroz mi je ok lik, ali ovi Makedonci su toliko grozni sa ovim vredjanjem, da mi se i Toni ni kriv ni duzan smucio! Andrej pobednik

Andrej ce pregaziti odbojnog tonija, kojem nije tu mjesto

Toni zasluzuje pobeda!

glasanje je namesteno na forumu. ANdrej je dobio 200 glasa za 3 min. JADNO. Toni je vrh!.

de ne brukajte se meni katarina jest draga ali pogledajte tonija molim vas survivor nebi bio ono sto jest da nema preokreta i povracanja u plemena posteno TONI je najbolji pogledajte tijelo snagu pamet i sve vi govorite da su andrej i kaca i goca njabolji zato sto navijate za njih i ja navijam za kacu al toni je najjaci...POSTENO...

GENERAL MAXIMUS DO POBEDE, mila vila, nit je mila, nit je vila. Andrejevi navijači-OPTEREĆENI generalom i njegovim fanovima. POZDRAV ZA MAKEDONIJU.

Toniii jedini prezjiveljiii
Najbolji si brate !

Итн... има секакви коментари. И позитивни и негативни... :)

--- надополнето ---

Ne mozam da ve razberam, od realno sou uspevate da vmesate nacionalizam i politika, nit Andrej go mrazi Toni nit Toni go mrazi Andrej, vo Srbija navivaat za Andrej, vo Makedonija za Toni (REALNO), isto taka e realno deka i dvajcata ja zasluzuvaat pobedata, neznam kako toa Toni poveke ja zasluzuva.Pola od ovie so serat se CINCARI i eden sms ne pustile a tolku mnogu sakaat toni da pobedi(ke se pronajdat, ama nema da priznaat :)) naprotiv oni sakaat da ne pobedi Toni za da mozat da serat kako srbite namestile.... :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Fala bogu nekoj da postavi komentari od srpski forumi a da ne gi selektirale smao losite!!!! bravo

--- надополнето ---

Ne mozam da ve razberam, od realno sou uspevate da vmesate nacionalizam i politika, nit Andrej go mrazi Toni nit Toni go mrazi Andrej, vo Srbija navivaat za Andrej, vo Makedonija za Toni (REALNO), isto taka e realno deka i dvajcata ja zasluzuvaat pobedata, neznam kako toa Toni poveke ja zasluzuva.Pola od ovie so serat se CINCARI i eden sms ne pustile a tolku mnogu sakaat toni da pobedi(ke se pronajdat, ama nema da priznaat :)) naprotiv oni sakaat da ne pobedi Toni za da mozat da serat kako srbite namestile.... :)
Да де.
Во ниеден коментар не гледаш да се пцуе по Андреј или да се вика дека е оваков и онаков. А види ги коментарите за Тони, срамота било да тепа, одбоен бил, не му било местото таму.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Да де.
Во ниеден коментар не гледаш да се пцуе по Андреј или да се вика дека е оваков и онаков. А види ги коментарите за Тони, срамота било да тепа, одбоен бил, не му било местото таму.
Абе србин се знае дека е националиста...попрво би умрел, него да не тепа србин. Нема везе...успех...многу сакам да тепа Тони, али мислам дека шансите му се минимални.

--- надополнето ---

Еве за тие што сакаат набрзинка да се потсетат на целата сезона:
Survivor VIP - накратко
http://mesto.com.mk/video/64B7DYW6M2OR/Survivor-VIP--накратко

А еве ги ТОП 5 моментите на Survivor, според мене крајот на видеото највеќе вреди :)
Најдобрите 5 моменти во Survivor VIP
http://mesto.com.mk/video/846DW14WX723/Најдобрите-5-моменти-во-Survivor-VIP

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Кој и да победи вечер ( сакам Тони се разбира) не е подобар од Александар што победи лани... За мене е сеуште најдобриот натпреварувач на Survivor што се има појавено...

П.С глсајте за Тони !.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во најдобрите 5 моменти да ја нема задницата на Јелена мислам....

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
На профилот што му е на Андреј на Фејс, има неколку наши Македонци го подржуват и ќе гласале за него :tapp:. Пази молим те зошто не за Тони да гласаат ( подобро неможеше да ја престави Македонија) туку за Андреј :tapp:?.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
На профилот што му е на Андреј на Фејс, има неколку наши Македонци го подржуват и ќе гласале за него :tapp:. Пази молим те зошто не за Тони да гласаат ( подобро неможеше да ја престави Македонија) туку за Андреј :tapp:?.
Тоа е коа не сме сложни што не гласа некој србин за тони не верувам дека има таков

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.351
Ете го муабетот пак на истото стасавме, во темата за Тоше реков, зошто барем еднаш додека беше жив не го испочитувавме вака како што го величиме сега кога не е меѓу нас, истото се јавува и сега со Тони, овие по фејс се лижат на србите си го понижуваат сонародникот, и како сакаме некој србин да гласа за Тони? кога и самите не го поддржуваме доволно срамота значи, човекот не претстави во најдобро светло со цел свој махимум, во ниеден момент не не понижи, држејки се до јазикот мајчин и скромноста не навредувајќи никого од луѓето кој му беа противници, и сеа пак Андреј бил подобар, мај ес, и да не победи за мене Тони е морален победник, друг и непризнавам!.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ете го муабетот пак на истото стасавме, во темата за Тоше реков, зошто барем еднаш додека беше жив не го испочитувавме вака како што го величиме сега кога не е меѓу нас, истото се јавува и сега со Тони, овие по фејс се лижат на србите си го понижуваат сонародникот, и како сакаме некој србин да гласа за Тони? кога и самите не го поддржуваме доволно срамота значи, човекот не претстави во најдобро светло со цел свој махимум, во ниеден момент не не понижи, држејки се до јазикот мајчин и скромноста не навредувајќи никого од луѓето кој му беа противници, и сеа пак Андреј бил подобар, мај ес, и да не победи за мене Тони е морален победник, друг и непризнавам!.
Tи држи ова вода..Ама да се навратам на еден коментар претходно на темава,може да се случи и да почнеме да го плуваме...
Или се уштењ повеке да го мразиме,пример Боки 13,сите знаеме каква ретарда особа е човекот,се брука кај стигне,и после како да го сакаш?
Тони не покажа во вистинско светло,онака како што требаше,а дали ке победи или не ич уво не ми чуе,сите партал ги направи,а во врска со гласањето...ние македонците сме скржав народ,ке се истепаме за 5 денари а очекувате да се гласа за личност која не претставува во реално шоу?Мало морген.Србите се држат кога се работи за тоа,баш прееска гледав гласовите на страната на Сурвајвр,Андреј е далеку со гласовите.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Tи држи ова вода..Ама да се навратам на еден коментар претходно на темава,може да се случи и да почнеме да го плуваме...
Или се уштењ повеке да го мразиме,пример Боки 13,сите знаеме каква ретарда особа е човекот,се брука кај стигне,и после како да го сакаш?
Тони не покажа во вистинско светло,онака како што требаше,а дали ке победи или не ич уво не ми чуе,сите партал ги направи,а во врска со гласањето...ние македонците сме скржав народ,ке се истепаме за 5 денари а очекувате да се гласа за личност која не претставува во реално шоу?Мало морген.Србите се држат кога се работи за тоа,баш прееска гледав гласовите на страната на Сурвајвр,Андреј е далеку со гласовите.
Гласовите ги местат на анкетата. Тони до вчера имаше 1000 гласа повеќе, а сега Андреј добива по 100 гласа во минута што е невозможно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom