Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Гласовите ги местат на анкетата. Тони до вчера имаше 1000 гласа повеќе, а сега Андреј добива по 100 гласа во минута што е невозможно.
Тоа и ми беше зборот,ама зборувам и за гласањето преку СМС пораките:) чист пример:Александар Белов беше цело време прв за на крај една тарабука да победи којa ја нема никаде :)
Се е местенки денес,и на почеток на темава спомнав дека и овде ке има некои далавери.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Не се замарајте бе , најважното е што не претстави во вистинско светло а не оно Боки 13 не претставува се да му тииитт . БРАВО ТОНИ ЦАРЕ И ДА НЕ ПОБЕДИ ЗА НАС Е ПОБЕДНИК

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не се замарајте бе , најважното е што не претстави во вистинско светло а не оно Боки 13 смрдена свиња , гнаса од човек не претставува се да му тииитт . БРАВО ТОНИ ЦАРЕ И ДА НЕ ПОБЕДИ ЗА НАС Е ПОБЕДНИК
Тоа е најбитно,и му покажа кој е кој на србине :wink:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
На кој број се гласа за тони и што треба да се напише во пораката?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Број и што треба да се пише во пораката да гласаме за Тони ?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Вечер ќе биде финалето? На Сител? Време?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И да победи и да не победи ТОНИ за мене е ПОБЕДНИК очигледно дека никој не можеше ни за прстот да му се фати .... Позз

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Вечер,на Сител,21.00.

Очекувам зеленко за инфово ! :P

(се шалам) :)
Пиле иам премногу дадено у задњиве 24 часа, не можам да дадам, потсети ме утре, најозбилно. Заслужуваш едно зеленко :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
pa drugar nemozes na srpski forum da ocekuvas da go serat andrej, si videl na ovoj nasiov nekoj da zbori loso za toni ??? epa so sea ?
Да де.
Во ниеден коментар не гледаш да се пцуе по Андреј или да се вика дека е оваков и онаков. А види ги коментарите за Тони, срамота било да тепа, одбоен бил, не му било местото таму.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Почна :vozbud: Ама и идиотот Томче одма :(

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Без Томце не ја бива мора него да го чуеме :).Живо е ова или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom