Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јеси ми понудио пари БРАТЕ :pos2:

Денес веројатно александра и бојана ќе бидат гости заедно со никола,чесниот и фер играч. :icon_mrgr

Колку пати го изговори зборот ИЗ ПРОСТОГ РАЗЛОГА Катарина? :pos2:

Гледај ја на интернет ако можеш. Ќе зажалиш ако не ја гледаш xD Најинтересен племенски совет до сеа.

Оваа епизода е нешто што несмееш да го пропуштиш. Очекував во секој момент да стане некој и да почне да му ги вади очите на некој друг :)
Фала и на двајцата :vozbud:.Ке се обидам да ја гледам денес,а ако не утре,сакам кога се расправаат во вакво шоу

Јеси ми понудио пари БРАТЕ :pos2:

Денес веројатно александра и бојана ќе бидат гости заедно со никола,чесниот и фер играч. :icon_mrgr

Знаев дека и овде ке има слични далавери ко и во претходните сезони или реални шоуа,и зошто пак Никола да биде?бре бре бре,да не му ја украдат Бојанчето:pos:

Колку пати го изговори зборот ИЗ ПРОСТОГ РАЗЛОГА Катарина? :pos2:

Го имав ова приметено. Секогаш се смеам коа ке каже. У секое интервју по еднаш мора да каже ,,из простог разлога''xD

Се мислам дека изиграа малку глупо племево на Тони :)
Можеби ќе беше подобро да го исфрлеа Андреј во пакет со Бојана. Вака Андреј остана и ако догура до финале што е прилично реално ако има игри кои се базираат на употреба на сила и слично, сигурно ќе добие највеќе гасови од советот, ОД ПРОСТА ПРИЧИНА (:pos:) што повеќето од нив се од Касуко а он е единствен преставник од тоа племе, а плус не е лик кој е омрзен па да не би гласале за него. Можеби само Никола и Бојана не би му дале глас :raz:
Вака да останеше Бојана, можеше после да отпадне полесно а и да влезе во финале сигурно нема да ја гласаат од Касуко господата :) (освен Роквич :)).
Засега Тони се држи најдобро, мада и да остане не ми се верува дека Србиве би дозволил да победи Македонец...
Једино Катарина би гласала за него, и Јелена можеби, а колкави се шансите и двете да испаднат па да бидат во советот???:)
И да и Марко би гласал за Тони ама тешко дека ќе испадне он, а и обратно да биде, да остане Марко а Тони да испадне, во финалето сигурно Тони ќе гласа за Марко :)
Ме загрижува и тоа што Тони кажа дека издржал 32 дена, така да тешко да стигнал во финалето...
Сигурно отпаднал во некоја глупа игра со рамнотежа:tapp:

Се мислам дека изиграа малку глупо племево на Тони :)
Можеби ќе беше подобро да го исфрлеа Андреј во пакет со Бојана. Вака Андреј остана и ако догура до финале што е прилично реално ако има игри кои се базираат на употреба на сила и слично, сигурно ќе добие највеќе гасови од советот, ОД ПРОСТА ПРИЧИНА (:pos:) што повеќето од нив се од Касуко а он е единствен преставник од тоа племе, а плус не е лик кој е омрзен па да не би гласале за него. Можеби само Никола и Бојана не би му дале глас :raz:
Вака да останеше Бојана, можеше после да отпадне полесно а и да влезе во финале сигурно нема да ја гласаат од Касуко господата :) (освен Роквич :)).
Засега Тони се држи најдобро, мада и да остане не ми се верува дека Србиве би дозволил да победи Македонец...
Једино Катарина би гласала за него, и Јелена можеби, а колкави се шансите и двете да испаднат па да бидат во советот???:)
И да и Марко би гласал за Тони ама тешко дека ќе испадне он, а и обратно да биде, да остане Марко а Тони да испадне, во финалето сигурно Тони ќе гласа за Марко :)
Ме загрижува и тоа што Тони кажа дека издржал 32 дена, така да тешко да стигнал во финалето...
Сигурно отпаднал во некоја глупа игра со рамнотежа:tapp:

За Тони сигурно би гласале: Марко,Катерина,Јелена,Милош ќе се најде и некој друг гарант да гласа за него.
Нема потреба да те загрижува тоа 32 дена зошто толку се до крајот така да до крај останал

За Тони сигурно би гласале: Марко,Катерина,Јелена,Милош ќе се најде и некој друг гарант да гласа за него.
Нема потреба да те загрижува тоа 32 дена зошто толку се до крајот така да до крај останал

И сликарката ќе гласа за него, чим го пушти коа беше борбата за враќање у соединувањето не глеам сеа зашо не би гласала за него. Башка има изјавено "да је сјајан момак" :smir:

Абе дечки,да беше до сите нив таму јас се кладам дека Тони ќе победеше,ама публиката одлучува и кај ќе дадат сврби да победи Македонец,тоа највеќе ми е жал инаку знаат жените таму кој е нај нај во секој поглед.

^ Публиката си гласа посебно. Тој што ќе победи од публиката најверојатно ќе добие кола или друга награда. Е сеа може годинава да стават публиката да дава еден глас, како еден член од советот.

Абе дечки,да беше до сите нив таму јас се кладам дека Тони ќе победеше,ама публиката одлучува и кај ќе дадат сврби да победи Македонец,тоа највеќе ми е жал инаку знаат жените таму кој е нај нај во секој поглед.
Абе сите гласови се бројат посебно од публиката е само еден глас плус така да публиката може и немора да биде пресудна иначе коа завршува шоуво знае некој?

Го имав ова приметено. Секогаш се смеам коа ке каже. У секое интервју по еднаш мора да каже ,,из простог разлога''xD

Ја па иам приметно дека Катарина секад вика „Јеботе“ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom