P
PewDiePie
Гостин
Јеси ми понудио пари БРАТЕ :pos2:
Денес веројатно александра и бојана ќе бидат гости заедно со никола,чесниот и фер играч. :icon_mrgr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледај ја на интернет ако можеш. Ќе зажалиш ако не ја гледаш xD Најинтересен племенски совет до сеа.
Фала и на двајцатаОваа епизода е нешто што несмееш да го пропуштиш. Очекував во секој момент да стане некој и да почне да му ги вади очите на некој друг![]()
Јеси ми понудио пари БРАТЕ :pos2:
Денес веројатно александра и бојана ќе бидат гости заедно со никола,чесниот и фер играч. :icon_mrgr
Колку пати го изговори зборот ИЗ ПРОСТОГ РАЗЛОГА Катарина? :pos2:
Ќе и се фатат за пичката на Катерина сите. :pusk:
Се мислам дека изиграа малку глупо племево на Тони
Можеби ќе беше подобро да го исфрлеа Андреј во пакет со Бојана. Вака Андреј остана и ако догура до финале што е прилично реално ако има игри кои се базираат на употреба на сила и слично, сигурно ќе добие највеќе гасови од советот, ОД ПРОСТА ПРИЧИНАpos
што повеќето од нив се од Касуко а он е единствен преставник од тоа племе, а плус не е лик кој е омрзен па да не би гласале за него. Можеби само Никола и Бојана не би му дале глас :raz:
Вака да останеше Бојана, можеше после да отпадне полесно а и да влезе во финале сигурно нема да ја гласаат од Касуко господата(освен Роквич
).
Засега Тони се држи најдобро, мада и да остане не ми се верува дека Србиве би дозволил да победи Македонец...
Једино Катарина би гласала за него, и Јелена можеби, а колкави се шансите и двете да испаднат па да бидат во советот???
И да и Марко би гласал за Тони ама тешко дека ќе испадне он, а и обратно да биде, да остане Марко а Тони да испадне, во финалето сигурно Тони ќе гласа за Марко
Ме загрижува и тоа што Тони кажа дека издржал 32 дена, така да тешко да стигнал во финалето...
Сигурно отпаднал во некоја глупа игра со рамнотежа![]()
Она само Тони го пушта...![]()
За Тони сигурно би гласале: Марко,Катерина,Јелена,Милош ќе се најде и некој друг гарант да гласа за него.
Нема потреба да те загрижува тоа 32 дена зошто толку се до крајот така да до крај останал
Абе сите гласови се бројат посебно од публиката е само еден глас плус така да публиката може и немора да биде пресудна иначе коа завршува шоуво знае некој?Абе дечки,да беше до сите нив таму јас се кладам дека Тони ќе победеше,ама публиката одлучува и кај ќе дадат сврби да победи Македонец,тоа највеќе ми е жал инаку знаат жените таму кој е нај нај во секој поглед.
Го имав ова приметено. Секогаш се смеам коа ке каже. У секое интервју по еднаш мора да каже ,,из простог разлога''xD