Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сабота и понеделник нема срвајвор.Иначе добро што преку борби ќе се решава кој иде даљеВо сабота исто од 23:15 го даваат..? пошо не го следам редовно
Значи колку што ме напнаа со моабетите толку Тони ме изнасмеа :pos2::pos2::pos2:.
Кога му го побараа личниот имунитете јако му рече "еј" во фазон па зошто бе нека ми остане :pos2:.
Или пак кога го праша андреј дали ќе испадне некоја девојка овој само кратко му одговори "Време е" :pos2::pos2::pos2:, кој кулл го направи.
А онаја Весна маторицана толку ме нервира, никогап не сум ја сакал ниту пак мразел али ми стана ептен антипатична.
Тактички изиграа многу лошо Баханди со тоа што ја исфрлија Бојана а не Андреј.Тука жените пред се гадно се заебаа сигурно овој влегува во финале на местото од една жена![]()
Гоца ја изфрли Бојана само заради тоа што се плаши да не се удружи со Катерина и Јелена. И самата кажа дека може да се здружи со нив затоа што се познаваат им одговараат моабетите, дека генерациски се тука некаде.... Сигурен сум 100% дека заради тоа гоца не сакаше бојана да продолжи....
Веќе нема племесни совети со борби ќе се одлучува кој влегува во финале така да џабе би било ако се здружеа тие 3 .
..